Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@valtřinka budu si ho dělat večer
nevydržím do rána, musím si ho koupit a potom tu dám fotečku k porovnání ![]()
@Melanie1 testla bych až ráno, vždy je lepší dělat z ranní moče at nejsi večer zbytečně zklamaná ![]()
@Markéta80 děkuji tak pro jistotu teda testnu zítra ráno a uvidíme co na mě vykoukne ![]()
@Melanie1 jo vždy je lepší ráno pak můžeš porovnávat
to mě bavilo nejvíc zkoumat jestli čárka sílí a jak moc
![]()
@Melanie1 já jsem třeba měla odpoledne lepší čárky než ráno
Já jsem zvědavá jak to dopadne ![]()
@Markéta80 to máš pravdu, sice u kluků jsem si dělala vždy test večer, ale to jsem měla týden zpoždění a měla jsem dálnice, ale to už asi bylo jedno zda si ho dělám ráno anebo odpoledne ![]()
@sarink to já právě taky jsem měla silnější čárky u kluků večer
ale to jsem měla týden zpoždění
![]()
@JayLee takže tobě taky pregnylové čárky sílili? děkuji ![]()
@JayLee jéva tak to je mi líto, že s toho bylo 3× biochemické těhu
já jsem ho za těch 39 měsíců co se snažíme měla 4×
ale našla jsem, že prý pregnylové čárky nesílí tak nevím mno
uvidíme za pár dnů. pokud budu mít zítra silnější čárku než včera tak to podle mě pregnyl už nebude ne? ![]()
@JayLee děkuji jsi moc hodná ♥ min rok jak jsem měla pregnyl před IUI tak jsem ho taky měla v těle 5 dnů a potom 7 den jsem měla ducha na testu, který sice sílil, ale bohužel s toho bylo to biochemko
tak to je moc krásné, že malinký šel přirozeně
já mám oba dva kluky přirozeně a teď jak se snažíme o třetí tak jsem byla už 4× na IUI, ale min rok 3× a tento rok 1×
tak uvidíme jak to dopadlo ![]()
@JayLee moc děkuji, jsi moc hodná
neboj potom dám určitě vědět ![]()
@sarink @Markéta80 holky nevydržela jsem a udělala jsem si před chvíli testík, akorát dr max a jde krásně vidět, že čárka sílí, tak to není pregnyl ![]()
@valtřinka já taky a obrovskou
že se mi nezdá, že sílíme?
jak mi odejde návštěva tak zkusím udělat hezčí foto
jsem to fotila na rychlo než došli ![]()
Jj taky se mi zdá, že ti testy sílí.. ale lepší rozdíl je vidět za dva dny no.. ale kdo to má vydržet ![]()