Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte… chci se zeptat delala sem si 4 tehotenske testy a vsechny pozitivni
… delala sem si clearblue digitalni a vyslo ze jsem 4-5 tydnu tehotenstvi… Od ktereho tydne pujde videt na ultrazvuku moje detatko?
Dekuji
Myj gynekolog si zve az na 8tt, driv z toho muzou byt zbytecne nervy. ale to je na tobe. kazdopadne do 6tt to nema vubec smysl.
Pokud nemáš bolesti nebo nekrvácíš, tak nechoď dřív jak v 9. týdnu. Je to pak zbytečný stres. Potom už je plod dobře vidět a je vidět vždy i srdíčko, pokud je vše v pořádku. Většina lékařů tě stejně ani dřív nepozve.
Dostanu se do cech az za dva tydny a jdu k lekari. Pracuji totiz v anglii i s pritelem. Tak se nemuzeme dockat ![]()
@JayLee píše:
od 6tt je uz hezky videt a hlavne slyset srdicko vypada to jako pulec alejinak do te doby jeto vicemene jen tecka
ale nejak vic a lip od toho 13 tt co je screening
nemusí to tak být, já jsem teď s druhým byla 6+5 a srdíčko ještě nebylo
Super
… a nevite jestly je normalni met krece v brichu takove stale pres den aj v noci. Davam si na to prasky bud panadol nebo buscopan. Dekuji
Bolesti jsou normalni, roztahuje se ti deloha tak to bude trochu bolet.. Jen teda si myslim ze panadol apod. prasky nejsou vhodne pro tehotne obzvlast ne v prvnich tydnech tehotenstvi.. ![]()
@SarkaLukas doktor ti na to nejspis predepise leky ale nez tam pujdes tak co nejvic lezet a odpocivat.. Netahat tezke veci a celkove se nenamahat a setrit se..
@SarkaLukas v 5+5tt byla vidět jen dutinka, v 6+5tt už byla vidět fazolka a srdíčko už taky bylo
mám fotku
To je krasne
uz se tesim na moje. Je to meje prvni
… Doufam ze vsechno bude v poradku ![]()