Od kterého týdne jde vidět plod?

37
1.9.15 13:51

Od ktrereho tydne jde videt plod ?

Ahojte… chci se zeptat delala sem si 4 tehotenske testy a vsechny pozitivni :)… delala sem si clearblue digitalni a vyslo ze jsem 4-5 tydnu tehotenstvi… Od ktereho tydne pujde videt na ultrazvuku moje detatko? :) Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11117
1.9.15 14:01

Myj gynekolog si zve az na 8tt, driv z toho muzou byt zbytecne nervy. ale to je na tobe. kazdopadne do 6tt to nema vubec smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
1.9.15 14:06

Pokud nemáš bolesti nebo nekrvácíš, tak nechoď dřív jak v 9. týdnu. Je to pak zbytečný stres. Potom už je plod dobře vidět a je vidět vždy i srdíčko, pokud je vše v pořádku. Většina lékařů tě stejně ani dřív nepozve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
1.9.15 14:08

Dostanu se do cech az za dva tydny a jdu k lekari. Pracuji totiz v anglii i s pritelem. Tak se nemuzeme dockat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
1.9.15 14:14
@JayLee píše:
od 6tt je uz hezky videt a hlavne slyset srdicko vypada to jako pulec ale :D jinak do te doby jeto vicemene jen tecka ;) ale nejak vic a lip od toho 13 tt co je screening :jazyk:

nemusí to tak být, já jsem teď s druhým byla 6+5 a srdíčko ještě nebylo

• Citovat
  • Upravit
37
1.9.15 14:24

Super :)… a nevite jestly je normalni met krece v brichu takove stale pres den aj v noci. Davam si na to prasky bud panadol nebo buscopan. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
1.9.15 14:48

Bolesti jsou normalni, roztahuje se ti deloha tak to bude trochu bolet.. Jen teda si myslim ze panadol apod. prasky nejsou vhodne pro tehotne obzvlast ne v prvnich tydnech tehotenstvi.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
1.9.15 14:56

POznate nejaky zpusob proti krecim? Nejaky caj a nebo kapky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
1.9.15 15:33

@SarkaLukas doktor ti na to nejspis predepise leky ale nez tam pujdes tak co nejvic lezet a odpocivat.. Netahat tezke veci a celkove se nenamahat a setrit se..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
1.9.15 16:07

@SarkaLukas v 5+5tt byla vidět jen dutinka, v 6+5tt už byla vidět fazolka a srdíčko už taky bylo :-) mám fotku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
1.9.15 20:47

To je krasne :) uz se tesim na moje. Je to meje prvni :)… Doufam ze vsechno bude v poradku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí