Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Máte nějaké zkušenosti s Bepanthen krémem proti striím?
Na Heurece jsou našla dost odlišné recenze (viz zde) - všechny kladné recenze jsou staršího data, zatímco nejnovější recenze je hodně špatná - tak jsem si říkala, jestli třeba v poslední době nezměnili recepturu a krém se nezhoršil.
Konkrétně by mě zajímalo, jestli je parfemace přípravku příjemná a dále zda jste neměly problémy se stahováním nebo podrážděním kůže po aplikaci přípravku, jak si v recenzi stěžuje nejnovější hodnotící.
Díky!
Máte zkušenost s Bepanthen Krém proti stiím?
Přidejte zkušenost s Bepanthen Krém pr...Mě svědí břicho hrozně a bepanthen trošku uleví, ale extra zázrak to není..jenže extra zázrak nebylo ani sádlo, ani excipial..tak je to podle mě jedno… ![]()
parfemace je mi příjemná, konzistence je taky super…
@renata123 take ho, pouxivam. Dobre se roztira, parfemace je prijemna. Stridam ho s kokosovym olejem.
Dobrý den, asi zkusím trochu obnovit tento článek. Chtěla jsem si na bříško koupit bepanthen ale všude v lékárně mi tvrdí že už ho nemají a že byl prodej zastaven..nevíte proč. Asi budu muset vybrat něco jiného a diskuze na toto téma jsem našla spíše staršího data, tak třeba jsou už nové výrobky? Co vám pomohlo na proti striim?
Ahojky. Tez shanim Bepanthen, protoze z prvniho teh.mi nezbyla zadna strie a jsem zklamana, ze neni k sehnani
krasne vonel a ucinek na me teda 100% ni
Budu rada za radu. Diky.