Bepanthen krém proti striím

113
29.6.15 23:01

Bepanthen krém proti striím

Máte nějaké zkušenosti s Bepanthen krémem proti striím?

Na Heurece jsou našla dost odlišné recenze (viz zde) - všechny kladné recenze jsou staršího data, zatímco nejnovější recenze je hodně špatná - tak jsem si říkala, jestli třeba v poslední době nezměnili recepturu a krém se nezhoršil.

Konkrétně by mě zajímalo, jestli je parfemace přípravku příjemná a dále zda jste neměly problémy se stahováním nebo podrážděním kůže po aplikaci přípravku, jak si v recenzi stěžuje nejnovější hodnotící.

Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Bepanthen Krém proti stiím?

Přidejte zkušenost s Bepanthen Krém pr...
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4648
30.6.15 06:08

Mě svědí břicho hrozně a bepanthen trošku uleví, ale extra zázrak to není..jenže extra zázrak nebylo ani sádlo, ani excipial..tak je to podle mě jedno… :nevim:
parfemace je mi příjemná, konzistence je taky super…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2328
30.6.15 07:28

@renata123 take ho, pouxivam. Dobre se roztira, parfemace je prijemna. Stridam ho s kokosovym olejem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
27.7.17 16:58

Co pomohlo proti striim?

Dobrý den, asi zkusím trochu obnovit tento článek. Chtěla jsem si na bříško koupit bepanthen ale všude v lékárně mi tvrdí že už ho nemají a že byl prodej zastaven..nevíte proč. Asi budu muset vybrat něco jiného a diskuze na toto téma jsem našla spíše staršího data, tak třeba jsou už nové výrobky? Co vám pomohlo na proti striim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
1.10.17 12:04

Ahojky. Tez shanim Bepanthen, protoze z prvniho teh.mi nezbyla zadna strie a jsem zklamana, ze neni k sehnani :roll: krasne vonel a ucinek na me teda 100% ni
Budu rada za radu. Diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast