Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Zdravím holky, chtěla bych vás poprosit o typ, jakou kosmetiku používáte po holení, aby nohy vypadaly hezky bez podráždění, červených flíčků, a hlavně jak se holit, aby nezarůstaly chloupky? - S nimiž mám problém hlavně na zadních částech stehen. Děkuji moc za typy. Holím se žiletkou, se kterou je to pro mě rychlejší. Málo kdy, epilátorem. DĚKUJI ZA RADY. ![]()
Asi Tě zklamu, „po“ se nenatírám ničím. holím se pěnou, pánskou na holení. když dojde, tak třeba i tekutým mýdlem v nouzi.
Zkus tekutý dětský pudr. Já ho používám na třísla a podpaždí a musím říct, že to pomáhá. Sice jsem bílá ale nezarůstá to. S nohama problém nemám, po holení namažu vždy nějaký tělovým mlíkem. Zkus třeba taky cukrovou pastu, já si s ní asi před týdnem dělala poprvé stehna a jsem z toho odvařená, taky jsem se bála zarůstání a nic.
Mam Venus breeze ziletku ta je super ani skrabnuti, nikde
.
Misto peny pouzivam intim. mydlo tekute.
Pak mam z dm krem po holeni, ale moc casto ho nepouzivam.
@sromulenka Dřív jsem taky používala obyč. žiletku s pěnou a pak se namazala tělovým mlékem a holila jsem klasicky ze zdola nahoru a nikdy mi nezarustaly ![]()
Mě se už několik let osvědčil elektrický holící strojek. Žiletka chloupky jenom přetrhne, ale neutrhne je i s kořínky a za dva dny to raší znova. Zato strojek vytrhne chloupky tak jak má, je to rychlé, účinné a hlavně za chvíli začnou chloupky řídnout a mizet
Takže stop žiletkám, nic to neřeší!
@alexsona píše:
@sromulenka Dřív jsem taky používala obyč. žiletku s pěnou a pak se namazala tělovým mlékem a holila jsem klasicky ze zdola nahoru a nikdy mi nezarustaly
Se má holit zdola nahoru?
@chipsa píše:
Mě se už několik let osvědčil elektrický holící strojek. Žiletka chloupky jenom přetrhne, ale neutrhne je i s kořínky a za dva dny to raší znova. Zato strojek vytrhne chloupky tak jak má, je to rychlé, účinné a hlavně za chvíli začnou chloupky řídnout a mizetTakže stop žiletkám, nic to neřeší!
Mé to nepřijde, že se to v čemkoliv lisi
Ale ano liší, tělo si na vytrhávání brzo zvykne. Jde o to chloupky vytrhnout, ne přetrhnout.