Recept na beránka

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8937
27.3.13 10:40

Ja delala tento recept http://ekucharka.net/…-velikonocni#…
chutove je moc dobry, jen jsem dala mene cukr, jsem tak zvykla u vseho.
„Zdravy“ prasek do peciva jde koupit i ve zdravych vyzivych. Jinak bych klidne zkusila tu jedlou sodu. Mam nejaky recept na buchtu, kde prasek neni a je tam soda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
27.3.13 10:45

@rozmary a co zkusit udělat vlnu z polevy jako na perníčky? Bílek a hodně cukru? Lepší než máslová vlna, když je pak na stole, nestéká ti krém a taky nežlukne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
27.3.13 10:46

@rozmary „vlnu“ na beranka udelas nejlepe z bilku. Naslehat bilky hodne do tuha a potom do toho po trochach zaslehat cukr. Jen trochu dyl trva, nez to na berankovy zaschne, ale jinak je to super. Ja letos kvuli synovi nedelala (alerie na bilek), pouzila jsem bilou cokoladu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
27.3.13 10:54

Jde do beránka dát i sušené ovoce a ořechy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
27.3.13 10:56

@SarkaLo
určitě jde, já jsem minulej rok dávala a je to vynikající :palec:, něco jak biskupský chlebíček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
27.3.13 10:59

@miccia Díky moc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
27.3.13 11:00
@elchirk píše:
@rozmary „vlnu“ na beranka udelas nejlepe z bilku. Naslehat bilky hodne do tuha a potom do toho po trochach zaslehat cukr. Jen trochu dyl trva, nez to na berankovy zaschne, ale jinak je to super. Ja letos kvuli synovi nedelala (alerie na bilek), pouzila jsem bilou cokoladu.

no to by se mi líbilo, zdobičkou ten sníh asi nepůjde co, spadne :think:

• Citovat
  • Upravit
17095
27.3.13 11:06

@rozmary ale šlo, vždyť když se zdobí na vánoce chaloupka, tak to taky drží. Když neuděláš silnou vrstvu, a budeš mít hodně hustou tu polevu, tak to bude držet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
27.3.13 11:09
@Jazz27 píše:
@rozmary ale šlo, vždyť když se zdobí na vánoce chaloupka, tak to taky drží. Když neuděláš silnou vrstvu, a budeš mít hodně hustou tu polevu, tak to bude držet ;)

No, možná to skusím, ještě přemýšlím udělat hnědého s pařížského krému, stejně ho odpoledne sežereme :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
17095
27.3.13 11:11

@rozmary no a jestli ho hned sníte, tak udělej ze šlehačky se ztužovačem a máš to hned. ;) ale my máme beránka i 3 dny, tak musí být poleva stálejší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
27.3.13 11:18
@Jazz27 píše:
@rozmary no a jestli ho hned sníte, tak udělej ze šlehačky se ztužovačem a máš to hned. ;) ale my máme beránka i 3 dny, tak musí být poleva stálejší.

Já jsem na to tele :oops: Jak to děláš, jen šlehačku a stužovač, to umixiješ a zdobíš?

• Citovat
  • Upravit
1067
27.3.13 11:30

@rozmary Ten beránek se sněhem je tady ve speciálu Albert
 http://www.albert.cz/…y-letak.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
27.3.13 11:47

@rozmary tak beránka jsem nezdobila, jen dort. Myslím že jde 1 pytlík na jednu šlehačku. Dej 1 a půl, aby to bylo dost tuhé a pak šlehej. Ozdob a nech v lednici dotuhnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
27.3.13 11:51
@Jazz27 píše:
@rozmary tak beránka jsem nezdobila, jen dort. Myslím že jde 1 pytlík na jednu šlehačku. Dej 1 a půl, aby to bylo dost tuhé a pak šlehej. Ozdob a nech v lednici dotuhnout.

Jj díky :palec:

• Citovat
  • Upravit
8937
27.3.13 14:58

@rozmary zdobickou to pujde, moje babicka vzdy delava takove dubky, pufky nebo jak to nazvat, jednu vedle druhe, jakoby mini pusinky. Na beranovi to drzi, ja na to nesmis sahat (takze uhlidat deti, at no neroztapnou).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí