Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Prosím o info ohledně bylinek, tátovi diagnostikovali bércový vřed a nějaké bylinky vyzkoušet chceme.
Holky chtěla sem se zeptat, přijela k nám teta na návštěvu, bohužel má bércový vřed a došly ji nějaké polštářky gelové Ialugen Plus. přijela k nám přes půl republiky a domů se vrací za týden. chtěla sem se zeptat zda je možné kdyby si tu došla ke kožnímu zda by jí to mohl předepsat a nebo musí jen ke svému. říkala že jsou na předpis tak si nejsem jistá zda jí to může napsat každý kožař nebo jak to vůbec funguje. ptám se proto, že se mi nechce tahat tetu po doktorech(špatně se jí chodí)tak třebas mi tu někdo odpoví ![]()
@Zlobísek:)) Když ji vezmeš třeba ke svému a řekneš, co máte za problém, tak by jí to předepsat mohl. Moje babička je taky používala na bercáky a v Praze jsem chodila do jedné lékárny, kde mi je bez problému objednávali bez předpisu. Nebyli to teda polštářky, ale spíš takové mřížky napuštěné tou mastí.
@Zlobísek:)) kozni by ji to mel byt schopen napsat. Kdyztak tam brnknete predem.
Dobrý den, moje maminka trpí také bercovými vředy a ráda bych ji pomohla, můžete mi poradit o jaké léčbě jste psala. Moc děkuji Simona
Dobrý den, moje maminka také trpí bercovými vředy, prosím můžete mi také pradit jakou biostimulacní lampu jste vyzkoušeli. Děkuji Simona
Dobrý den, moje maminka také trpí bercovými vředy, prosím můžete mi poradit jakou biostimulační lampu jste vyzkoušela? moc děkuji Simona
Prosím o radu léčby bercového vředu. Děkuji Simona
Tady je odpověď na vyléčení bércových vředů. Podívejte, zvažte a napište https://www.facebook.com/…068305768078
Zdravím, mám tento problém-bercový vřed již poměrně dlouho, tak se zajímám o všechno kolem n tohoto onemocnění, prosím vás o radu, které bylinky jsou na tento problém, předem díky za radu i pochopení, zaslat můžete na ***@seznam.cz":https://www.emimino.cz/…il/seznamcz/
Editováno adminem 26.8. v 10:47 - odstranění kontaktu
Ahojky Nelýsku,
rád bych se dozvěl postup Tvé léčby, mám také problémy-bercový vřed a poměrně už dlouho, také jen samé mastičky, možná 30 až 50 a stále nic. Velmi rád bych se toho zbavil, velmi mě to omezuje v životě.
Možno napsat na ***@seznam.cz.
Předem díky za radu i pochopení
Editováno adminem 26.8.2015 v 10:46 - odstranění kontaktu
Já se také připojuji a také prosím o jakou lampu se jedná. Chtěl bych to také vyzkoušet. Znáte to:TONOUCÍ SE STÉBLA CHYTÁ!!! Proto vás prosím jětě jednou, o jaký druh lampy se jedná. Předem díky za info
Ahojdy vsem.Ja jsem mel bercove vredy opravdu velmi osklive a uz jsem ztracel nadeji.Pak mi jeden znamy doporucil jednu pani, ktera mu pomohla s lupenkou a tak mi dal jeji cislo. Neveril sem, ale byl jsem opravdu mile prekvapen. A ted pani doporucuji, opravdu mi pomohla. A tak kdo chce, je tu jeji cislo, snad se nebude zlobit, je velice vstricna.607131750.Tonda