Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý večer dámy,
mám dotaz na ty z Vás které navštěvují/navštěvovaly lékaře v Podolí.
Berou zde lékaři i bez předchozího objednání?
Mám 4 dny zpožděnou MS, pozitivní těhotenský test a chtěla bych si těhotenství co nejdříve nechat potvrdit lékařem. Bohužel, má lékařka ordinuje pouze jednou týdně a to právě zítra.
Děkuji za případné komentáře a přeji hezký večer. ![]()
To je brzy, zavolej si a objednaji na dobu, kdy už bude něco vic videt
Takto brzy ti to nikdo na utz nepotvrdí, pokud chceš zjistit víc, tak si zajdi na krev.
Většina bere bez objednání ale s tím že budeš čekat až po těch objednaných, tzn můžeš tam být i celý den ( nebo třeba když nepřijde někdo kdo se objednal atd tak tě vezme místo něho )..
ale jinak potvrdit těhotenství si můžeš nechat i jako samoplátce v odběrných místech laboratoří ( které bývají v každém městě větším - nemyslím dědiny )..zaplatíš si odběr krve a z toho se pozná jestli si těhotná nebo ne..
Je mi jasné že na utz ještě nic vidět nebude, ale myslela jsem právě že by mě alespoň poslala na krev ![]()
Děkuji moc za odpovědi
@ka2ka - potvrzení bylo myšleno tak abych opravdu měla jistotu že tam “něco” je. Nemám na mysli tlukoucí srdíčko apod.))
@Barena8 píše:
Je mi jasné že na utz ještě nic vidět nebude, ale myslela jsem právě že by mě alespoň poslala na krev
Děkuji moc za odpovědi
krev dr posílá do stejných laboratoří jako když si zajdeš sama..
zajdi si nejdřív sama stojí to cca 300,–, když ti to potvrdí takse objednej na utz..ted tam nic vidět nepujde, ale příští týden už třeba jo..
Ahoj, objednej se za dva týdny, ted ještě nebude nic vidět, lékař tě stejně neobjedná dřív jak za ty dva až tři týdny
A GRATULUJI! ![]()
@Barena8 A co si nechat udelat testy z krve jako samoplatce? Tam ti to taky potvrdi, pokud by ti to takto stacilo.
Jo, ale objednaní mají přednost, takže můžeš čekat i několik hodin