Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bubla Bůčková píše: Více
Toto zrovna v sobě řeším. Budu od září jezdit dál do školy. Takže by to mohlo být řešení. Nevím. Doufám, že spíš najdu na stejné trase kolegy-spolužáky.
Pokud stopař vypadá solidně, tak beru. Zastavuju teda hlavně čundrákům, nebo turistům s batohama a tak. Ale už se rozhodně nestopuje tolik co dřív, stopaře jsem neviděla už roky.
Kdyby se stopař zdál špinavý, nebo opilý, tak rozhodně nezastavuju. Ale čundráka od bezďáka člověk pozná.
Sama mám nastopováno dost, ale v USA. V ČR jsem v životě nestopovala, ale těch pár stopařů které jsem viděla a vzala byli naprosto v pohodě. A ani sama jako stopařka jsem nikdy neměla špatnou zkušenost. Nejhorší byla jen jedna jízda, kdy to auto bylo vzadu hrozně špinavé a ještě se jim pak v kufru poblil pes, ale rozhodně nic kde bych se cítila nějak ohroženě.
@Gracetheworld já si pamatuju jak nám typek na Korsice chtěl ukázat jak mu krásne hrají repraky.. jsem byla hlucha ještě týden. Ty bedny snad ukradl někde na festaku jaký to byly velký krávy. A taky jedno co zastavili s pidi bonbonem a když viděli naše krosny tak zase odjeli ![]()
@hospodki Joo, to znám. Nebo když jsme stopovali ve dvou, tak zastavilo auto kde měli jenom jedno místo… Člověk občas nechápe myšlenkové pochody těch lidí.
Vesměs jsem ale měla pozitivní zkušenosti. Třeba jeden pár si kvůli naší skupině udělal celkem zajížďku, aby nás dovezli do národního parku kam jsme měli namířeno. Mimochodem, bylo nás 7 a nasáčkovali jsme se do jejich obytňáku. Nebo další mladý pár který mě dovezl až k trailu na který jsem potřebovala i přes celkem velkou zajížďku po úplný hroznocestě, místo toho aby mě jen vyhodili na silnici a já musela zbytek dojít pěšky. Pak chlap který mě vzal v Canadě a místo do nejbližšího města, mě vzal mnohem dála ušetřil mi tak cestu a prachy druhý den a ještě mi u drive-thru koupil kafe a burger. ten mi tehdá fakt vytrhl trn z paty, potřebovala jsem druhý den stihnout letadlo ![]()
Nebo když jsme s dalšíma 2 lidma nemohli nic stopnout, tak jsme se nakonec svezli policejním autem, protože policajtovi se nás sželelo a vzal nás do města
Takže já mám fakt zkušenosti spíše dobré a když vidím zejména nějakého turistu jak stopuje, tak pokud mám možnost, zastavuju a beru.