Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím holky, zkoušela jsem facebookove skupiny ale vždycky je to odpověď typu : no to bych nedělala, slyšela jsem… žádná osobní zkušenost.
Je tady někdo kdo má za sebou modelaci prsou + lehce “přifouknuté” vlastním tukem? Všichni mě straší, že tuk nevydrží a za půl roku budu mít prsa stejná jako před tím…
Implantáty nechci.
Termín operace se blíží a začínám být lehce nesvá
….
Děkuji ![]()
@Lucius08 píše: Více
Já mám tuk, ne v prsou, ale nad nimi, měla jsem propadlou hrudní kost a doslova tam vydržel půl roku, rok max. Naprosto vyhozené peníze, řekla bych, že o pár cm vedle (čili prsou) to bude úplně stejný. Nehledě na fakt, že mi ten tuk brali z boků a od té doby tam mám takové propadliny, kde ta tuková tkán chybí. Rozhodně nedoporučuju. Udělej si jen modelaci nebo si tam dej silikony, ale tuk ne. Já mám anatomické Motivy v mini velikosti, nikdo nepozná, že to nejsou přírodní prsa, jednak jsou malé a druhak je implantát naprosto nehmatný. A tím nikdo myslím nikdo - lékaři, chlapi, ženský.
@Anonymní píše: Více
Děkuji za reakci
, a lékař Vám řekl, že tuk vydrží? Mě bylo řečeno, že 70% zůstane,30% se vstřebá. A prý záleží odkud tuk berou, pokud se mi špatně hubnou vnitřní stehna tak prý to bude stejně i v prsou. Naopak kdyby mi to bral z břicha (jaké bubnu lehce ) tak se vstřebá rychleji…
@Lucius08 píše: Více
Ne, neřekl mi, že to bude navždy, možná ani procenta neudával, nevím, je to 7, 8 let, každopádně jsem si myslela, že ta troška se tam udrží. Nevím, kolik bych na sobě musela mít tuku, aby mi to stačilo na nějaké prsa. Bral mi to z boku (vnějšího stehna), ale já hubnu lehce cokoliv, nikdy jsem nadváhu nebo tak neměla. Každopádně si ani nemyslím, že to se to bude ztrácet z prsou nějak stejně - bála bych se nějakých hrbolů nebo že jedno prso začne „odcházet“ dřív
Já to měla z estetického hlediska, abych vizuálně neměla propadlý hrudník a ze začátku to bylo docela hezký, pak to prostě zmizlo ani nevím kam.
Pokud jde o modelaci prsou vlastním tukem, zkušenosti se mohou lišit. U některých žen část tuku opravdu časem vstřebá, což může vést k částečnému úbytku objemu. Výsledek také hodně závisí na technice chirurga a tvém těle. Důležité je, abys měla realistická očekávání a konzultovala to podrobně se svým lékařem.