Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
U Bertoni mě mile překvapila váha kočárku i jednoduché skládání.Obrovský košík ale zklamala me rukojet,je níž než udávají na netu.Neměla jsem možnost ho vyzkoušet (kupovaný přes net).Jinak dobrý kolečka,snadná manipulace.Kbyby byl zájem tak prodám.
http://www.detiamiminka.cz/…i-omega.html
Holky,nemáte někdo náhodou tenhle kočárek?Zamilovala jsem se do té barvičky - fialkové.
Nemáte ho někdo?děkuji za doporučení a za odpovědi ![]()
ahoj,taky uvažuju o koupi babypoint mark q a zajímalo by mě, jak seš spokojená? A taky mám zkušenosti, že popisky nesouhlasí s realitou, mohla bych tě poprosit o skutečnou váhu kočárku? děkuji
Samotnou mě to překvapilo, je to asi přibližný (stoupla jsem si na váhu sama a pak s kočárkem) a vyšlo mi 9,4 kg, což je docela dost na golfky,ale on je to spíš sporťáček, skládá se do placky a ne do deštníku,ale je bezvadnej, pro mě bylo důležitý, že nekopu do koleček. Akorát má malej koš, jinak mi na něm snad nic neva. Možná ještě při delších trasách mi nevyhovuje madlo, nějak mě z něj bolej ruce (není polohovací, jen takové obrácené véčko), možná kdyby to bylo rovné, nebolely by mě,ale možná je to jen můj problém se „stavou těla“ ![]()
Fakt 9,4? to je dost, ale zas mě oproti jiným, jako je moon buggy nebo zopa viper, zaujala zvedací opěrka na nožičky. Mám roční holčičku a přišlo mi to lepší, než aby jí nožičky při spinkání plandaly dolů
no, přibližně 9,4kg, taky mě to překvapilo, protože na netu a všude píšou asi 7,5kg myslim… Fakt divný. Ale já právě chtěla ty polohovací nožičky, protože je na to kluk zvyklej. Teď má 19 měsíců a je v něm spokojenej, vejde se tam dobře a to je důležitý ![]()
Můžu vás ještě otravovat, jestli byste mi v nějaké volné chvilce mohla změřit zádovou opěrku a délku lůžka? Byla jsem se na něj sice podívat v krámě, ale bohužel bez malé a samozřejmě to, co jsem chtěla, jsem zapomněla
Ale jinak se mi pořád moc líbí a asi do něj půjdem
Jste pořád tak spokojená?
hihi, zrovna dneska jsem si ho znovu s manželem pochvalovali, protože prcek je nemocnej a taky má problémy s usínáním a obecně málo spí, dneska řval, vylejzal furt z ohrádky (postýlky) a nechtěl usnout, i když byl jetej, tak jsem ho šoupla do Marku a vozila po předsíni a za 3 minuty byl tuhej a aspoň jsem si zkontrolovala, že v domácím oblečení, bez botiček, se tam naležato těsně,ale dobře, ještě vejde (nožičky má v tom ďolíčku -na opěrce nohou- když se opěrka zvedne) a to mu bude 20 měsíců (nevim kolik má přesně cm, ale cca 90).
Takže (když spí)
jsem to pro vás změřila, celková délka ležení je 86 cm. Šířku jsem měřila na třech místech, u hlavy to má 30cm, u trupu 32cm a sedák je 35cm, s tím, že ty boční stěny jsou vlastně z látky, takže to vše má do šířky i o třeba 1-2cm vůli.
Takže doporučuju, jsem pořád spokojená, máme ho asi 4 měsíce. Jezdí se ním tak lehce, že proto jsem nemohla uvěřit, že má 9,4 kg.
Jste moc hodná, díky moc. Právě jsem vypravovala děti ven a když jsem malou dávala do sporťáku (co máme na zimu),tak jsem zjistila, že mi praskla tyč, co drží boudu, takže na jedné straně plandá a jde špatně klopit. Takže hurá do objednvky Marka q ![]()
Ahojte, chtěla bych obnovit diskusi a zeptat se na zkušenosti s tímto golfovým kočárkem ( Bertoni Foxy ). Malému je 8. měsíců a chtěla bych přesedlat s korbičky na golfíka. Cena se mi zdá super, vzhled také, ale chtěla bych znát nějaké recenze. Jediné co jsem se o něm dozvěděla že není moc prostorný. Malý je docela drobounký. Váží 8 kg a celkově na pohled je drobný i když docela dlouhý. Na velké procházky moc nechodíme. Kočárek bych využívala spíše na menší procházky po městě, nikam moc do terénu ( lesa atd, na nákupy…Kočárek jsem spíše myslela na léto na zimu bych typovala že bude chodit po svých neb už teď cestuje zcela jistě po bytě kolem nábytku. Zajímalo by mne jak je to s polohováním, zda se dá polohovat do vodorovné polohy nebo aspon do pololežící. Zda je dobře ovladatelný a dobře se s ním manipuluje a také jak je to s rukojetí, četla jsem že není nastavitelná ( já měřím 160 cm tak aby to pro mě nebylo moc vysoké ) a jak je to doopravdy s tím prostorem v kočáru…
Chtěla bych znovu oživit diskuzi a zeptat se na zkušenosti s tímto kočárkem, moc se mi líbí, používala bych ho jen přes léto. jak je to s tím prostorem? Malému bude rok a váží 11kg, tak aby se nám tam vešel
Já měřím 163cm, tak nevím jestli pro mě by ta rukojeť byla v pohodě? ![]()
Ráda bych oživila diskusi ohledně golfek BERTONI FOXY - jak jste s nimi byli spokojení? Koupili byste si ho znovu?
Uvažuju o něm jako o jednom z několika favoritů, tak bych ráda slyšela nějaké klady a zápory - klasika