DorJan Cross Country - návod

8
3.6.10 19:07

Dorjan Cross Country - návod

Ahoj, nenašla by se nějaká dobrá duše, která by mi poslala návod ke kočárku Dorjan Cross Country? Kočárek máme z druhé ruky a návod bohužel chybí.
 Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Dorjan Cross Country?

Přidejte zkušenost s Dorjan Cross Country
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Michaelakkk
3.6.10 20:09

Ahoj co potřebuješ vědět? Já ho kupovala nový a vše mi předvedli na prodejně a návod k tomu nebyl…

• Citovat
  • Upravit
8
4.6.10 10:05

no, nějak zápasím s tím, jak ho složit do auta. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
4.6.10 12:52

jo tak takže kočárek se rozkládá následujícím způsobem : 1.Nejdříve musíš přehodit rukojet na druhou stranu(když by si v kočárku vezla dítě nevidělo by na tebe) to uděláš dvoumazarážkama, které jsou na rukojeti přibližně v polovině najednou je vysuneš nahoru a rukojeť přehodíš.
2. potom musíš nepatrně sklopit polohování rukojěti směrem dolů(u záhybů jsou dva kulatý tlačítka a ty naráz zmáčkneš)
3.Potom přijde na řadu samotné složení a to se musí vzít za dvě páčky(nejsou to úplně jako páčky), které jsou někde uprostřed kočáru, tam kde končí rukojet a začíná konstrukce po straně, ty musíš táhnout naráz směrem nahoru a kočárek se ti složí.
4. v kapsičce na střeše kočárku jsem měla(u nového kočárku) takovou zarážku, kterou jsem zahákla za rukojeť v prostředku a spojila jí s kočem pod kočárem(aby se kočár nerozkládal)

Tak snad to nějak pochopíš :oops: kdyžtak ještě napiš a já ti pošlu třeba i foto :-)

• Citovat
  • Upravit
PetkaSv
8.3.11 11:21

instalace autosedačky

Ahoj, pořídili jsme si Cross country 2009 - taky z druhé ruky, a nákup autosedčky jsme nechávali na poslední chvíli, bohužel jí pak musel koupit manžel, když už jsem byla v porodnici s naší Bětuškou, a paní prodavačka mu sice ukazovala jak autosedačku na kočárek připevnit ale doma jsme to za boha nemohli dát do kupy, budu ráda za jakýkoliv návod.Děkuju moc

• Citovat
  • Upravit
teresa20
8.3.11 12:14

Mám doma taky tenhle kočár v řadě 2009 a návod k tomu žádný nebyl, jen takový dvojlist se základními informacemi. My jsme k tomu sedačku neměli, takže neporadím.
Přinejhorším to vezměte do prodejny, kde jste koupili a oni vám to předvedou :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4