Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, nenašla by se nějaká dobrá duše, která by mi poslala návod ke kočárku Dorjan Cross Country? Kočárek máme z druhé ruky a návod bohužel chybí.
Děkuju
Máte zkušenost s Dorjan Cross Country?
Přidejte zkušenost s Dorjan Cross CountryAhoj co potřebuješ vědět? Já ho kupovala nový a vše mi předvedli na prodejně a návod k tomu nebyl…
jo tak takže kočárek se rozkládá následujícím způsobem : 1.Nejdříve musíš přehodit rukojet na druhou stranu(když by si v kočárku vezla dítě nevidělo by na tebe) to uděláš dvoumazarážkama, které jsou na rukojeti přibližně v polovině najednou je vysuneš nahoru a rukojeť přehodíš.
2. potom musíš nepatrně sklopit polohování rukojěti směrem dolů(u záhybů jsou dva kulatý tlačítka a ty naráz zmáčkneš)
3.Potom přijde na řadu samotné složení a to se musí vzít za dvě páčky(nejsou to úplně jako páčky), které jsou někde uprostřed kočáru, tam kde končí rukojet a začíná konstrukce po straně, ty musíš táhnout naráz směrem nahoru a kočárek se ti složí.
4. v kapsičce na střeše kočárku jsem měla(u nového kočárku) takovou zarážku, kterou jsem zahákla za rukojeť v prostředku a spojila jí s kočem pod kočárem(aby se kočár nerozkládal)
Tak snad to nějak pochopíš
kdyžtak ještě napiš a já ti pošlu třeba i foto ![]()
Ahoj, pořídili jsme si Cross country 2009 - taky z druhé ruky, a nákup autosedčky jsme nechávali na poslední chvíli, bohužel jí pak musel koupit manžel, když už jsem byla v porodnici s naší Bětuškou, a paní prodavačka mu sice ukazovala jak autosedačku na kočárek připevnit ale doma jsme to za boha nemohli dát do kupy, budu ráda za jakýkoliv návod.Děkuju moc
Mám doma taky tenhle kočár v řadě 2009 a návod k tomu žádný nebyl, jen takový dvojlist se základními informacemi. My jsme k tomu sedačku neměli, takže neporadím.
Přinejhorším to vezměte do prodejny, kde jste koupili a oni vám to předvedou ![]()