Výběr kočárku

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12429
1.6.10 09:53

Výběr kočárku

Ahoj holky začínám se trochu zajímat o kočárky i když mám ještě dost času.Chtěla bych znát vaše názory na kočárky a jejich výběr.
Pro mě je důležité snadnost složení (ne že to jednou rukou zmáčkneš tady, druhou támhle, třetí tuto a čtvrtou teprve složíš), velikost hluboké korby (70cm?), možnost polohy až do sedu a velikost koše.
Chtěla bych trojkolku v trojkombinaci, příp. vajco s hlubokou korbou a golfky bych dokoupila později.
Tak co si o tom myslíte?Mám přehnané nároky?
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
1.6.10 10:10

Konkrétní typ ti neporadím (já měla dost jiné požadavky, takže „moje“ kočárky by ti určitě nevyhovovaly), jen mě zarazila velikost korby. Tím 70cm myslíš jako na délku? Tak to já asi neznám hluboký kočárek, který by měl míň. Ale 70cm mají děti (bez fusaku a prostoru pro kopání nožičkami) už kolem 6měsíců, třeba moje mladší má 63cm v necelých 4měsících a nemyslím si, že by byla nějaký obr. Jeden z mých požadavků byl, aby korba měla na délku aspoň 80cm :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
1.6.10 10:14

tak to jsem teda viděla kočárky i kratší :-?
A jaké jsi měla pžadavky ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11966
1.6.10 10:22

Ahoj Kaspinko,

mrkni na Peg Perego GT3, velká korbička, skládá se jednoduše a co je hlavní, obr koš pod kočárkem:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2737
1.6.10 10:26

A co třeba Quinny Buzz nebo Speedy? Hluboká korba má 74cm, vajíčko můžeš Maxi-cosi. Jde dobře pořídit i používaný. Na fotce je Buzz, speedy je 3.kolka.
Lehká manipulace, dvouma rukama složíš podvozek, který má hydrauliku, takže se rozkládá sám. Dlouho jsme měli vybraný jiný kočárek (nový), ale nakonec jsem se přiklonili k Buzzovi (ježděnýmu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2737
1.6.10 10:33

http://www.youtube.com/watch?…

Ukázka rozkládání. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
1.6.10 10:40
Kaspinka píše:
tak to jsem teda viděla kočárky i kratší :-?
A jaké jsi měla pžadavky ty?

Teď pro druhou dceru - co největší korbička, čtyřkolka s nafukovacími otočnými koly, lehce ovladatelná jednou rukou, větší a snadno přístupný nákupní košík, možnost stáhnout vršek boudičky úplně nebo skoro úplně do roviny. Skládání mi bylo fuk (máme velké auto a skoro nejezdíme) a trojkolku jsem nechtěla. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
1.6.10 10:40

Tak to rozkládání je fakt super :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
1.6.10 10:53

holky co říkáte na x-landera?líbil se mi XT2010, zatím ale jdu ještě koukat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
1.6.10 11:00

já měla dva roky speediho od quinny.

když jsem vybírala ve finále v obchodě, byly favorité dva, xlander XA (platila mje máma a prostě jí nějak trojkolka nevoněla..) a speedi. a já ten xlander vůbec nedokázala složit!!! (což mi bylo fuk, já stejně chtěla speediho :))

nicméně, Quinny speedi -
sporťák 11.5 kg komplet, 10.5 kg podvozek (mje váha)
kompatibilní s jednou z nejbezpečnějších autosedaček, maxi cosi (musí být ale isof. základna pro takové hodnocení).
korba pravda malá. 74cm není moc. ale vzheldem k metříku vidím, že TP tak únor? tímpádem tě to nemusí trápit.. do 6-7m v pohodě..
sporťák - polohování plynulé na pásek s přezkou - potřebuješ obě ruce ale dá se to naučit. leh tak 150 °, není to ploché, opět, dá se tomu pomoct, návody ve zdejší diskuzi o speedim v sekci trojkolkách. sed úplný lze, opět, musíš se trochu snažit :) bohužel.
kočár je terénní, stabilní, má široký rozvor zadních kol, bacha na úzké výtahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
1.6.10 11:04

jiank moje požadavky tehdy byly:
váha do 12kg sporťák
skladnost - měli jsme mazdu 2, takže na velikost kufru
kompatibilita s maxi cosi sedačkou (chtěla jsem možnost nacvaknutí, i když ve finále jsem po dvou měsících ještě dokoupila zappky, protože se mi nechtěl ten velký podvozek pořád skládat a rozkládat a sedačka začínala být s Vojtou proklatě těžká :)
nevím proč jsem chtěla polohování plynulé, nebo aspoň 4 polohy.. dneska vím, že 3 stačí :)
chtěla jsem terénní kočár a já chtěla 3kolku..
plus chtěla jsem značku, něco, co vydrží.. a vydrželo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
1.6.10 11:07

Jaký má ten quinny koš?příjde mi že skoro žádný.
Jinak díky za typ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
1.6.10 11:45

on vypadá malý, ale na všech fotkách je složený. jsou po stranách zip, kterými se rozepne na větší velikost. plus nahoře je síťka se stahováním, takže košík se dá ještě vyskládat výše..

samozřejmě, GT3 to není. ale malý mi nikdy nepřišel..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
1.6.10 12:18

Tak ho musím očíhnout naživo.ale zatím vede ten x-lander ale chci si ho taky osahat ať se mi s ním dobře manipuluje :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
1.6.10 12:23

No já jsem zamilovaná do Teutonia Spirit 2010. Je úplně libovej a i na brusle. Je dobře že se zajímáš už ted aspon nedopadneš jako já. Kupuju ted třetí kočár a až ten je ten pravý.Malému jsou 4 měsice.Přijde mi v pátek a manžel mě asi zabije. Ještě to neví :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí