Golfky

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Marry11
26.5.10 23:11

Golfky

Neporadil by někdo nějaký dobrý golfky, který jsou nejlehčí?Líbí se mně tříkolka tak klidně i tříkolku golf. Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35313
26.5.10 23:24

malo kriterii k vyberu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
26.5.10 23:27

http://www.mimibazar.cz/foto.php?… dobrá šla bys do tohodle

• Citovat
  • Upravit
Marry11
26.5.10 23:32

zopa viper 3
nebo tento

• Citovat
  • Upravit
Marry11
26.5.10 23:34

spíš se mně líbí tento od bruggy Moon Buggy fit

• Citovat
  • Upravit
Marry11
27.5.10 07:28

Zopa Viper nebo Bruggy Fit, který je lepší cenově je to podobné a váha je taky podobná. Ještě se dnes pojedu podívat do bazaru.

• Citovat
  • Upravit
522
27.5.10 07:52
Marry11 píše:

moc nedoporučuju, má je sousedka a je z nich na větvi :cert: do košíku se nic nevejde, tak si věci věší na madla a pak se jí kočár převrací

ale mi jsme měli od Hauck-Speed sun plus a nemůžu si je vynachválit-skladný, lehký, pěknej košík na věci, a prostorný pro dítko a skvělá cena :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27000
27.5.10 08:24

měli jsme moon buggy kiss(ted jsou schované na další) a spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21968
27.5.10 08:47
rubberbear píše:
Marry11 píše:
moc nedoporučuju, má je sousedka a je z nich na větvi :cert: do košíku se nic nevejde, tak si věci věší na madla a pak se jí kočár převrací

Do tohoto typu bych taky nešla, přesně z toho důvodu… Rozumný košík vespod je pro mne základ, tašky na madlech nebo narvaný batoh na zádech je pro zlost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
27.5.10 08:59

A ten bruggy fit?Ten se mně líbí víc má jen jedno kolečko vepředu chci mit zmenu předtím jsme tříkolku neměli

• Citovat
  • Upravit
17180
27.5.10 09:09

já mám abc design moving light - akorát mají spojenou rukojeť což jsem já preferovala, jinak jsou lehoučké, velký koš a za super cenu. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
27.5.10 09:22

je teda těžší o 2 kg než ten fit ale košík teda parádní! Jdu omrknout bazar a uvidíme co vyberu. Já už tu trojkombinaci nevydržím má to 14 kg a je to hrůza s tím jezdit.

• Citovat
  • Upravit
17019
27.5.10 10:15

Marry já včera shodou okolností založila též diskuzi PORADÍTE GOLFKY PRO DVOULETÉ DÍTĚ? - vypsala jsem tam kritéria která jsou pro mě důležitá (tedy až na ten držák flašky - ten tak důležitý není), tak tam nakoukni.

A z vlastní zkušenosti TŘÍKOLKU NEDOPORUČUJI!!! Už nikdy více - máme kočárek Jané tříkolku, jednou rukou se s ním špatně manipuluje, špatně se sjíždí z obrubníků a určitě chci 4 kolečka… (Páč je vždycky lepší mít o kolečko víc, že?! :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí