Kočárek Dorjan Sport

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
16
26.5.10 09:02

kočárek Dorjan

Ahojky, chtěla jsem se zeptat, jestli má některá z vás zkušenosti s kočárkem Dorjan Danny Sport, hlavně mě zajímá ten podvozek, zda se dá eventuálně koupit jako náhradní díl a zda vydrží hodně dlouho:-).
Díky moc za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3011
26.5.10 09:25

Ahoj,
sice ten kočárek nevlastním, ale zkoušela jsem jej v obchodě, přišel mi hooodně těžký, špatně ovladatelný. Ovšem zase na druhou stranu prostorný :wink: Celkově na mě nezapůsobil. Někde jsem také slyšela, že je na tyto kočárky docela dost reklamací :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kvetinka56
26.5.10 10:13

Ja mam Dorjan Danny Sport 2010, prave naopak, je skvele ovladatelny, neni tezky (ale ja ho nikam nezvedam), mame ho zatim dva mesice a jsem s nim spokojena. Takze zatim nemam k nemu zadne vyhrady, akorat jsem uz dvakrat mela pichnuty kolo, jednou dokonce uplne u novyho kocarku, ale da se to zalepit jako duse od klasickeho kola.
Proc potrebujes nahradny dily? Kdyz se s nim neco stane, reklamovala bych ho.

• Citovat
  • Upravit
16
26.5.10 10:24

Ahojky, právě že my máme taky Dorjan Danny Sport 2009, jen mě tak napadlo zeptat se na náhradní díly,protože jsem se nikde nedočetla, jestli existují nějaké náhradní podvozky,u některých kočárků to je, tak mě to tak napadlo :-D
Jinak jsem s ním taky hodně spokojená, těžký není vůbec, je vzhledově moc hezký, prostorný dost :-D :-D :-D :-D, dá se dobře převážet k autě, celkem dost cestujeme,a tak je to fajn, zvládnu to i já :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
26.5.10 11:09

Ahojky, já mám sice Dorjan country, ale tenhle jsem měla původně vyhlédnutý, jenže jezdíme více do lesa, tak proto „bytelnější“. Co jsem se ptala, tak víceméně na něj lze dokoupit cokoliv, ale zeptala bych se přímo v obchodě. Takhle Ti těžko někdo poradí. :nevim:

Květinko mi také píchli kolo, týden po propuštění z nemocnice. Chlap říkal, že mají možná špatně udělané gumy, ale zalepil a teréníme výborně. A to je ten náš asi o 1kg těžší. Nestěžuji si na nic. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
26.5.10 11:28

Kozisku, my máme taky cross country a píchli jsme dvakrát, pokaždé stejné kolo. Ale jezdíme dost v terénu, takže nejspíš to bude tím. Manžel zalepil a jezdíme dál :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5
26.5.10 11:52

Kočárek Dany Dorjan Sport
Já osobně nemám s tímto kočárkem zkušenosti, ale kamrádka si ho pořídila před cca rokem pro malou. Nicméně po roce jí nebrzdí, je celý zrezivělý, rozvrzaný. Je to levnější kočárek a tak od něj ani moc nečekám. Nicméně kočárek byl ale opravdu využívaný hodně (často venku v zimě, v létě, v děšti). Též s aretací koleček ve sněhu se kamarádka neobtěžovala takže to vrzání mohla způsobit i tímto. Já jsem si koupila X-lander řadu 2010 tak uvidím až porodím a vyjedeme si ven či za rok jak na tom budeme my.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
26.5.10 12:57

Sjuzik,
X-lander Ti nezreziví :lol: super, super, budeš spokojená a jiný už nebudeš chtít :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
26.5.10 13:18

Já mám barvičku rocky protože nevím jakého pohlaví se nám miminko narodí, ale už při sestavování jsem si říkali jak to prostě sedí a kvalita látky na boudě je prostě jinde.
Původně jsem chtěla Bexa B3. Podvozek na první pohled dobrý ale ta látka to bylo něco hrozného. Přišlo mi to jako šusťák a tak jsem místo 7.500 Kč dala ccca 13 tis za x-lander. Dám na to porodné :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
26.5.10 13:25

Sjuzik, když jsme kočárek kupovali, nás nás v prodejně informovali, že má tendenci reznout a že se musí po každém namočení utřít suchým hadříkem konstrukce kočárku.
Je to sice hezký, ale když s dítětem zmoknu, tak poslední, na co bych si vzpomněla, je jít utírat kočár, takže to nedělám.
Máme ho rok a dva měsíce a zatím drží, rez žádná.

• Citovat
  • Upravit
3963
26.5.10 14:52

tak moje sousedka má dorjan danny sport-oranžovou barvu,kupovaný v r.2007,ježděný jen po chodníkách a několikrát reklamovala kolečka,prostě upadly a musela koupit raději i náhradní…tak nevím…jinak vypadal hezky…ale to snad není tak důležité,hlavně ta funkčnost a spolehlivost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
26.5.10 16:05

Právě kvůli aretovacím kolečkům jsme koupili potom country. Nám hned řekli, že to je jen do města - respektive pro „městské matky“, ale nejen u tohoto typu. Kamarádka má právě x-lander a byla naprdlá, protože jí stál hodně a služba stejná. :nevim:
Spíš bych řekla, že bez údržby nebude vypadat žádný kočár jako nový. :mrgreen: To platí asi u všeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xjeny
20.9.10 21:05

My máme Dorjan Danny Sport 2009 a znovu bych jej nekoupila. Po šesti měsících nám téměř upadlo zadní kolo (to pevné, nearetovací) a nyní po devíti měsících to druhé zadní a přestal brzdit. O vrzání během užívání ani nemluvím. Podvozek je umělohmotný, tudíž se od něj nedá nic moc čekat. Naštěstí máme šikovného tatínka, který vždy vše spraví. Nedokážu si úplně představit, že bych byla měsíc bez kočáru kvůli reklamaci. :zed:
Pravdou ale je, že jezdíme v dešti i v blátě, denně tak 10 km v terénu. Možná tedy na „městských“ chodnících vydrží víc…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4