Výběr kočárku

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3112
1.6.10 12:56

Kaspinko píšeš,že chceš,aby šel sporťák úplně do sedu.Tak pozor na ten X-lander,ten do sedu nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
1.6.10 13:03

Aha díky za upozornění, koukám na obrázek a fakt to není úplný sed.Ty ho máš nebo měla nebo máš nějaké zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
1.6.10 13:09

Nemám,ale kamarádka.A vím,že s tím sedem dost bojovala,protože malej chtěl pořádně vidět,ale když ho připoutala,tak pololežel.Nakonec pořídila jinej.
Ale jinak byl kočár dobře ovladatelnej a celkem lehkej,jen to sezení je na pytel.

Tak přeju co nejlepší výběr,kočárů sou mraky a čert aby se v nich vyznal :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
1.6.10 13:18

To je pravda, ale mě se musí i líbit a zatím co jsem prošla tak jsou třeba účelné, ale nelíbí se mi.Uvidím jak bude vypadat na živo jestli to bude velká překážka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2737
1.6.10 13:32

Tak Teutonia je taky :palec: , ale ta cena! No ale jestli na ceně nezáleží tak se naživo podívej taky na tuto značku. Třeba Teutonia Fun System nebo ten Spirit.
X-lander - nevím, mě přijdou moc těžké! Váha hlubokého je cca 16kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
1.6.10 13:39

Na ty Teutonie jsem se dívala a vychází už dost draho, ale taky je chci zkouknout v praxi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
1.6.10 13:45

Za mě také gt3, kamarádka má ten x-lander, ale ač je líbivý, příjde mi vedle gtčka těžko ovladatelný, a ten sed, její malá tam zklouzávala, ale jinak je podle mě pěkný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
1.6.10 14:12

Holky ta Teutonka za ta prachy stojí. Viděla jsem jí v reálu je lehoučká má úžasny odpružení , nádherně vypolstrovaná má ruční brzdu na zadní kola atd. Mimoto je moc hezká a můžeš si sama zvolit barevnou kombinaci.Já mám třeba černá bouda, sedák tyrkys nánožník černý a clona tyrkys. Je to super že si můžeš barevně poskládat celý kočár.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
1.6.10 14:32

Kači a gt3 je jaká značka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
1.6.10 15:51

Holky a co říkáte na značky typu Chicco, Tako atd?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
1.6.10 16:01

Mam Chicco i Tako a oboje v pohodě ale každý na něco jiného. Chicco je lehoučký a dobrý na rovný terén . Vejde se do každého auta i malého. Tako je robusni a těžký ale dobrý do terénu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11966
1.6.10 16:30

Kaspinko-gt3 je jak jsem psala já, Peg Perego GT3.. takový tank :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
1.6.10 16:39

díky :-) tys ho měla?jaká byla spokojenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
1.6.10 17:19

kaspinko, pokud ti nevadí v průměru cca o 2kg těžší kočár než ostatní, tak je naprosto skvělý. Já bych jej neměnila za žádný, ale to asi každá svůj kočár. :-)
Projede úplně všechno od térénu po nákupní centrum, je lehounce ovladatelný, do košíku se vlezou tři obr tesco tašky, je sklopný, takže se do něj krásně dostaneš i s korbou nebo polohou spor´táku v leže, můžeš si v leže natočit miminko čelem k sobě, má překlopitelnou boudu proti sluníčku, polohování do úplného lehu i sedu, ložná plocha snad největší cca 95cm, opěrka zad tuším kolem 55, vysoko posazená boudička, takže ji mimi neprotlačuje. No bylo by toho hodně, co o něm psát. Je to můj miláček.Teď nevím zda chceš už od mimi, ale má super nacvakávací systém autosedačky a korby. Tady se sice tvrdí, že vrže, ale podle to tvrdí maminky, které jej nemají. :-) Mě začal vzrat jednou, tuším v říjnu, mázli jsme sprejem a od té doby tichouký, když jsem třeba slyšela chicco S3, má jej známá, tak jsem se až divila. :-) :-) No ale dost, pro mě je nej, ale ostatní budou určo taky super. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí