Nejhorší kočárek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
25
27.5.10 10:51

Nejhorší kočárek

Holky, vidím, že se tady v kočárcích hodně vyznáte… Zajímalo by mě, jestli některá z vás vybrala špatně a vážně byla s kočárkem nespokojená. Potřebuju vybrat kočárek pro neteř (jako dárek) a chci vědět, čemu se vyhnout… Který kočárek je nejhorší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21475
27.5.10 11:04

a jaký kočárek potřebuješ vybrat? hluboký, kombinaci, sporťák nebo golfky? Pak se dá napsat, čeho se vyvarovat. a taky kde počítáš, že s tím bude neteř jezdit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
27.5.10 11:07

Potřebuju kombinaci, univerzální do města i terénu. Ale spíš mě opravdu zajímá jaký kočárek považujete za špatný, nekvalitní a neúčelný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21475
27.5.10 11:16

musím říct, že na tvůj dotaz se dost špatně reaguje :-) vždycky je jednodušší doporučit s čím byl člověk spokojený :-) osobně bych se vyhnula hodně levným plastovým kočárkům z Polska. je potřeba se koukat na konstrukci, zda je dostatečně pevná, stabilní, jestli se kočárek jednoduše a lehce skládá. nekoupila bych si kočárek, který má korbičku nízko nad zemí, protože ohýbat se pořád k dítku je o záda. No, snad ještě někdo další napíše víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
27.5.10 11:19

to je těžká otázka…může být jeden stejný kočárek,ale káždá s mím může mít jiný problém,co nevyhovuje,co je poruchové…
fakt nevím,určitý tip nemám,ale se svým jsem spokojená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
27.5.10 11:21

ani né tak nekvalitní-jelikož s nimi nemám zkušenost…ale spíš mi nevyhovují ty malinkaté korbičky pro mimi,neumím si představit že je ve 3-4.měsících dám do sporťáku a zvlašť třeba na zimu,…brrrrrrr to není nic pro mě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
27.5.10 11:36
klorane píše:
ani né tak nekvalitní-jelikož s nimi nemám zkušenost…ale spíš mi nevyhovují ty malinkaté korbičky pro mimi,neumím si představit že je ve 3-4.měsících dám do sporťáku a zvlašť třeba na zimu,…brrrrrrr to není nic pro mě…
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
27.5.10 11:39

Vyhla bych se kočárkům, které blbě dopadly v testech, nebo měli „průšvih“. Třeba golfky MacLarren - v USA si při skládání pár dětí ucvaklo prsty, bylo to na Nově. Pak tu byla kauza ČOI http://www.ceskenoviny.cz/…vnene/447737
na Quinny a Maxi Cosi. Teď se tady do mne určitě pustí maminky, co tyhle kočárky používají. Je dokonce i možné, že PegPerego co mám já by taky testy neprolezlo, ale když už je autoritou byť jen naznačeno, že to není úplně košer, radši bych to nekupovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2725
27.5.10 11:43

Těžká otázka, každá si vybírá kočárek, aby jí co nejvíce vyhovoval. Mně by neseděly kočárky Chicco, protože jsou nevhodné do terénu, mají horší odpružení. Ale ve městě je vídám hodně.
Naopak nejvíc jsem byla spokojená s Teutonii, tu si nechám i na další děti. Ale je to dražší záležitost a má zvláštní konzervativní design, nemusí se líbit každému.
Kočárek, který má snad každá třetí maminka je Jané, v mém okolí si na něj ještě nikdo nestěžoval, tak když nevíš co, klidně bych hledala něco mezi Janéčkami - to je takový dobrý kompromis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21972
27.5.10 11:51

Každý má problém s něčím jiným… netroufla bych si doporučit „úplně nejlepší“ kočárek, netroufnu si ani na ten „úplně nejhorší“… Mně např. také nevyhovují kočárky s malými korbičkami či takové, jejichž sportovní sedačka nejde do úplného lehu… Jiná to bude mít jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
27.5.10 11:52
hkac píše:
klorane píše:
ani né tak nekvalitní-jelikož s nimi nemám zkušenost…ale spíš mi nevyhovují ty malinkaté korbičky pro mimi,neumím si představit že je ve 3-4.měsících dám do sporťáku a zvlašť třeba na zimu,…brrrrrrr to není nic pro mě…
:palec:

díky,to potěší… :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
27.5.10 12:01

A ta, co bude kočárek používat, se vyjádřila jak? Bude ho často skládat do auta? Jezdit MHD?
Tohle bych probrala s tou dotyčnou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
27.5.10 12:03

rozhodně velice špatnou zkušenot mám s kočárkem který měl pvc kolečka, jedině nafukovací

to zní jako kdyby jsi neteři chtěla vybrat právě ten nejhorší :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27001
27.5.10 12:56

já po své zkušenosti byhc se vyvarovala polským levným kombinacím jsou těžké,blbě se skládají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
27.5.10 13:01

tak mě hodně zklamala sportovní nástavba u Takka z Classicc Collection. Už jsem tu psala i do nějaké jiné diskuze. Jiné mamče jsou s Takkem spokojené, já nikoliv. Takže stručně-pohlídat si hlavně bezpečnost a prostornost kočárku. Tou bezpečností myslím hlavně pásy-jejich provedení-nám tam čouhaly odevšad ty konce, takže jednak, když bylo mimčo ještě menší, tak ty konce byly hodně dlouhé a musela jsem dávat pozor, aby si to někde nezamotal, tím že nebyly přišité ty konce, tak se ty pásy pořád povolovaly, takže jsem je musela neustále dotahovat před každou jízdou-prostě děsná manipulace s nima.Taky vycházely dost vysoko nad rameny, takže když jsem tam malého v půlroce dala, tak byl jak parašutista a pásy mu začínaly pomalu nad hlavou místo nad rameny. Taky nešla k té sportovní nástavbě už vzadu připnout bouda a volně tam plandala, takže to jednak vypadalo blbě a hlavně tama v zimě na malého táhlo. Potom určitě pohlídat jak tu holky psaly polohování, houpání, jestli chce s ruční brzdou nebo ne, otočení vaničky po a proti směru-ale to se stejně pak ty kočárky špatně řídí, co jsem slyšela-teda ty z lěvnějších variant, nevím co ty dražší. Záleží taky, co se jí líbí za design. Já jsem třeba spíš na tu klasiku, takže já bych podruhé šla buď do osvědčené Inglesiny anebo co je můj nesplnitelný sen, páč na druhé už mi to manža nedovolí (ale dělají to i v modernějším provedení, ne jen tu klasiku a jsou taky kvalitní)- Silver Cross. TAk hodně štěstí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí