Nejhorší kočárek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hanka1
31.5.10 14:30

to uz tu ale slovickarime, ja klidne napisu mouchy na Jane Nomad i pres to, ze jsem s nim spokojena a stala skoro 11 litru - tou mouchou je padajici brzda, stejne jako u golfek Quinny Zapp skoro za 6 tisic, kde mi pro zmenu vadi rachtajici predni kolecko, jinak to goflky jsou na svuj ucel taky supr. Mouchu bych nasla i u Quinny sportaku a to trochu tuzsi skladani, pritom lepsi kocarek - trojkolovy - do terenu jsem nemela. Konec koncu i na Inglesinu Espresso pro prvni dceru byla moucha nepolohovaci nohy a taky jsme ho vyjezdili do mrte…

• Citovat
  • Upravit
10482
31.5.10 17:10

ale ona kritika se přeci objevuje! žádný kočár není uplně nej. slalomům padá brzda, můj quinny má polohování které hodně lidí doslova nesnáší -a já ho i popisuju vždycky, jaké je, korbička je maličká, zapp (mám ho) je nepolohovací, málo stabilní, má hodně hlasité přední kolo, mutsynám 3riderům se šoupe košík, GT3 dost vržou, to je jedno, prostě v každé diskuzi o konkrétním typu kočárku se najde hodně připomínek, negativ, ba i poruch ke konkrétnímu typu, to je normální… ale jsou to věci, které neohrožují samu bezpečnost kočáru..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
5.6.10 09:07

Nejhorší kočárek je zřejmě ten můj. :-)
je to starší typ,Oáza.Dostali jsme ho takže nevím kdo je výrobce a snad(doufám)se už třeba nevyrábí.
Kočárek je na první pohled celkem pěkný,má nafukovací kola,přehazovací rukojeť,celkem prostorný košík,lehký by taky byl.ALE je vratký,úzký,pro roční dítě které je nutné dát do fusaku je i krátký.Dítě je tam jak ve svěráku.Navíc se všecky doplňky přidělávají na patent což dítě snadno často a rádo odepíná.Nemluvím ani otom že jedno kolečko bylo v jednom kuse prázdné(i po výměně duše za chvíli zas díra)Fakt nevím kdo toto vymyslel.Nejspíš nějaký chlap co nikdy nevozil děti v kočárku.
Píšu to sem spíš pro pobavení,kočárek jsme už zavrhli a jezdíme v golfkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí