Zlomený kočárek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
30.5.10 16:43

zlomený kočárek

Stala se mi hodně nepříjemná věc s kočárkem.Třeba někdo máte ten samý,tak třeba varovat.
Cestovala jsem s dvouletým synem s kočárkem do města.Vjíždím na přechodu do silnice,a kočárek se mi sesype,normálně se jakoby složil,a jak je vpředu ta hrazdička na opření-u sportovní kombinace,malému to parádně skříplo obě nožičky,řval jak turek,s kočárem nešlo hnout,vysoukala jsem ho na chodník,a zjistila,že se ta konstrukce celá zlomila vejpůl.Kostra je sice kovová,ale středový kloub z nějaké hmoty,bakelitu či co to je,a to se zlomilo. Kočár vůbec nedržel v normální poloze,takže byl stále jako složený,a nešlo s ním vůbec jet. Náhodou se tam naskytl pán,takový týpek,a že mi to skusí zdrátovat,měl u sebe tašku s drátma a kleště,tak mi různě omotal kočár drátama,přidrátoval kus rezavého železa,který vyhrabal někde v popelnici,aby se stím aspon dalo jet. Jak jsem byla vděčná.Naštěstí jsem byla kousek od dětské nemocnice,tak s malým v náručí honem na rentgen,naštěstí zlomené nic nemá,ale nožku má parádně nateklou,naraženou v kotníku,vůbec nemůže chodit,musí ho to parádně bolet,že se v noci nevyspíme,nemusím psát. Ráda bych s tím něco dělala,protože kočárek je už sice po záruce,máme ho právě třetí rok,ale tohle by se přece s kočárkem vůbec nemělo stát??? Já jsem tak naštvaná,a malého je mi tak líto. Kočárek jsem vybírala,aby byl vysoký,nemusela se u něj hrbit,prostorný,pevný,stabilní,je houpací,odpružený,všechno OK,nechtěla jsem žádnou lacinou herku,a ted toto. Stejných kočárků vidívám jezdit plno,dosud jsem s ním byla spokojená.Pokud máte někdo stejný,dejte si na něj fakt pozor.Známá mi dala odkaz na stránku,kde je už víc jak rok uvedený jako vadný,z jiného důvodu,a má být stažený z prodeje,přitom se dál všude prodává. Výrobce je v polsku,a jedná se o tento kočárek.
 http://www.mimistyl.cz/…mgDetail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8523
30.5.10 16:49

To je mi líto, co se ti stalo.
Známá měla přesně tenhle kočár na kluka a co vím, nic takovýho se jí nestalo. Dokonce teď v něm vozí dítě její neteř, kočár vidím v provozu každej den a to ho kupovali před 3,5 roky. Takže asi vadnej kus. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
30.5.10 16:53

Vnitřní vada v plastovém výlisku bývá vidět, až když vyleze na povrch… Což se bohužel stalo zrovna takovým způsobem. Jinak můžu potvrdit, že Poláci nejsou zrovna machři na odlitky a výlisky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1129
30.5.10 17:12

Ahoj, mě se stalo něco podobného. Jednalo se tedy o jiný typ kočárku, ale výrobce bylo též Polsko. Dcerce se naštěstí nic nestalo. Ale já jsem byla pěkně v šoku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
30.5.10 17:33

Mozna bych tento odkaz dala do diskuse Nejhorsi kocarek.

Hlavne, ze se malemu nic nestalo, i kdyz to pro chudacka musel byt sok a pro tebe taky.

Kazdopadne bych prodejnu informovala, aby vedela co za smejdy prodava, treba ti nabidnou nejakou alespon malou kompenzaci.

• Citovat
  • Upravit
50725
30.5.10 18:57

Breaker, jak příznačný název :roll:

Hrozný zážitek, je mi líto malého, hlavně že je OK… Ale jestli se stahuje z prodeje měl by jít možná vrátit??? Nebo je to jenom pro věci, co jsou ještě v záruce? Nevím, jak to je… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
30.5.10 19:38

Breaker - fakt jmeno odpovida kvalite :zed: jeste by mne zajimalo, kolik ten zazrak stal a kolik vazi - myslim, ze jizda s dvouletym ditetem se rovna hodine v posilovna 8-)

vlozim sem odkaz z diskuse Nejhorsi kocarek, prispevek zakladatelky mne docela pobavil, v kontrastu s jeji zkusenosti - budu se opakovat, hlavne, ze se malemu nic nestalo a nozicky ma v poradku.

https://www.emimino.cz/…rankovani/2/

• Citovat
  • Upravit
21992
30.5.10 20:32

Je to něco podobného, jako když tu nedávno probíhala diskuse na kočárek Bolder. Jedné holčině úplně sjela hluboká korba z podvozku, snad po dvou měsících používání… já mám Bolder také a nemám s ním nejmenší problém… Myslím, že i u nejdražších kočárků se může prostě vyskytnout vadný kus…

Hlavně, aby byl malý brzo v pořádku, chudák malej!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
31.5.10 08:21

To je hrozný 8-o
I když není v záruce, určitě bych si stěžovala - co mě napadá, nějaký svaz spotřebitelů nebo Česká obchodní inspekce..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4