Jaký kočárek?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
537
4.6.10 23:09

Jaký kočárek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
830
5.6.10 07:56

Ahoj, ja osobne hlasuju pro ten prvni - casualplay. Ma ho holka z baraku u mamky, je krasnej, pekne se s nim jezdi a je mooc spokojena. Ten quinny je dobrej, ale nepripada mi tak pohodlnej a hl.me se nelibi. Ale treba je taky dobrej :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65265
5.6.10 08:12

Ahoj…nemám ani jeden z nich…ale kdybych si měla vybrat,šla bych do casualplay… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4290
5.6.10 08:48

Ahoj, já měla quinny, jezdilo se s ním super, ale je strašně malý, můj syn je a byl vždycky drobek a v zimě jsem měla co dělat abych ho tam nacpala, jezdila jsem s ním pár měsíců a pak ho vyměnila za golfky, které jsou prostorné , ale jízda s nimi je přímo hororová, naštěstí je již nepotřebujeme.
Ten Casualplay vypadá pěkně, osobní zkušenost s ním nemám, , ale je myslím prostornější než quinny, ale zase bych řekla, že má krátkou zádovou opěrku, většinou dětem kouká hlavička, tak nevím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.6.10 09:23

Casualplay, je krásnej a elegantní :palec: Kdyby ho neměla sousedka tal do něho jdu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
5.6.10 10:37

Já bych šla taky na sto procent do casuaplay, kamarádka ho má a je nadmíru spokojená. Můžeš ho obměňovat doplňk :palec: y, má ruční brzdu, takže se dá i na kolečkové. Ten quinny se mi moc nelíbí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
5.6.10 10:40

Mne se Buzz libi vzhledove, ale pozor - pri spani se naklani cela sedacka a nekterym detem to nevyhovuje.

CasualPlay je hezky, ale ma kratkou zadovou operku, jste-li s manzelem vysoci nebo budes-li mit predpoklad delsiho ditete, tak v roce bude mit hlavicku nad operkou.

• Citovat
  • Upravit
2921
5.6.10 12:18

Mne prijde u obou kratke operadlo, jinak je hezci casualplay, quinny ma spis takovy tramvajovy sedadlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
5.6.10 17:45

Měla jsem casual, ale jen jako druhý kočár, na stálo mám GT3, ale chtěla jsem jej zkusit, to že je malý?Je,ale není to tak strašné, je fakt, že malý má teprve rok. Ale co bylo šílené, pořád v sedu zklouzával, a byl jako zkroucenina, stejně jako třeba v jané 09, já na to nejsem z perega zvyklá a moc mi to vadilo, ale jinak byl perfektní, dobře se ovládal, skládal, líbilo se mi to odpružené přední kolo. Buzz neznám osobně, ale také by mi vadila jen ta náklopná sedačka, mám pocit, že i mimi si někdy chce natáhnout nohy, nebo ležet na boku, což tento kočár asi moc neumožňuje. Z těch dvou bych šla asi raději do casualu.

Příspěvek upraven 05.06.10 v 17:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
5.6.10 21:28

Tak já hlasuji pro Buzze. Líbí se mi vzhledem i funkčností. A hlavně má otočnou sedačku :wink:

Malá do něj právě dnes přesedla z hlubokého. Trochu jsem měla obavy z té naklápěcí sedačky, ale zatím to vypadá, že jí vůbec nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
5.6.10 22:26

ahojky švagrová má casualplay a už ho má na druhý dítě a je s nim celkem spojená, jezdí se s nim fajn. Je fakt, že ta zadová opěrka je krátká. Ten Quinny je tak na letiště, přide mi dost nepraktickej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
5.6.10 23:13

z těch dvou bych já brala buzze ale jen s nafukovacím předním kolem :)

ano, sedačka je naklápěcí a právě to se mi líbí. ne každé dítě to má rádo, pravda, ale moje by to vyloženě uvítalo, vzhledem k neustálé poloze nohou na madle .. (speedi tedhy neměl orig madlo a to chicco, co se používalo, bylo nízko, což bylo supr..). prostě on byl vyloženě typ na spaní a leh s nohama nahoře. taky v období nenávisti ke kočárům byl buzz jediný, kde se uvelebil.. kdyby mu tehdy nebylo 18m, byl můj :)

casual se mi nelíbí.. zádovka mi tak krátká nepřijde, v sedě byl ještě OK (i když těsně) Vojtovi asi ve 20m a to byl velký. v leže nevím. ale jsou hrozně časté problémy s kvedláním, vibrováním předního dvojkola. špatně se mi tlačí, má tu rukojeť hodně vysoko a blízko kočáru. že se mi nelíbí ani vzhledově, to vem čert, na tom kočár nestojí.. :)
a ještě jedna věc. udávaná váha 12 kg je váha podvozku pozor. celý kočár bude mít k těm 15kg ve sportovní vezri.-. rozhodně mi nepřišel „lehký“..
při skládání do auta potřeba oddělat boudičku, ale zase může být naložený košík…
ta podložka hna sportovní sedačce rozně klouže a mrštnější dítě ji strhává..

záleží, na jaké využití kočár chceš.. hlavně mi přijde, že jsou docela hodně odlišné vlastnostmi, takže záleží, které vlastnosti preferuješ víc.

pokud je to hlasování, hlasuju pro BUzze s nafukovacím kolem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
6.6.10 08:14

Natašo, boudičku jsem při skládání nikdy neoddělávala, prostě se jen překlopí úplně dopředu, a pak klasicky složí, ale taky mě ten casual 2× neuchvátil.:-) No jak si popsala toho buzze, vypadá, že bude super, takový malý obýváček. Ještě jsem nikdy neviděla v reálu to naklápění, asi to budu muset okouknout. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
6.6.10 11:02

Osobně se mi strašně líbí Qinny ale mám strach a aby se malýmu tam dobře sedělo a casual májí známý a ty si zase nemůžou vynachválit.Musím ještě někam do krámu okouknout ten Qinny a uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
6.6.10 12:19

To jo no,ale koukala jsem že k němu se musí dokoupit hluboká korba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí