Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
ke skoro každýmu kočárku se musí dokoupit hluboká korbička.. je jen pár kočárů, a to v trochu jiné kategorii, kde jsou vložné tašky apod.
info o skládání casualu mám od kamarádky(která ho jinak milovala), takže asi skládala celou dobu tak jak nemusela..
to naklápění je hrozně snadné, po stranách jsou dva čudlíky.. polohy jsou tři po směru a dvě proti směru (leh a polosed)..
ale jak říkám, prostě ne každému dítěti je to pohodlné..
Buzz Quinny sportovní kočárek
Žádná pohádka - Quinny Buzz se rozkládá automaticky. Každý rodič, který stál v dešti s dítětem v jedné ruce snažíc se rozložit svůj kočárek, bude jistě potěšen novým kočárkem/cestovním systémem, který se rozloží stiskem jednoho tlačítka! Quinny Buzz používá technologii stlačeného vzduchu, kterou znáte např. u výškově nastavitelných kancelářských židlí. Rozložení kočárku probíhá zcela automaticky bez jakékoliv námahy. Krásné tvary a design, nad kterým se všichni budou pozastavovat. Tento kočárek musíte mít.
Délka opěrky: 45 cm
Délka sedu: 20 cm
Šířka sedu: 30 cm
Jak se skládá Quinny Buzz?
Jednou z priorit při vývoji Quinny Buzz pro nás bylo snadné a rychlé skládání. Tzn. skládání s minimálním počtem akcí. Ke složení jednodušše sundejte autosedačku, lůžko či sportovní doplněk z podvozku a postavte se před kočárek čelem k němu. Pravou rukou stiskněte stříbrné tlačítko na pravé straně a přitáhněte ho směrem k sobě. Ve stejnou chvíli stiskněte stříbrné tlačítko na levé straně a začněte podvozek přirahovat směrem k sobě. Ten se začne automaticky skládat. Buzz lze složit i včetně sportovního doplňku.
Jak je provedeno automatické rozkládání?
Rozložení Buzze je dokonce snadnější než jeho složení. Jediné, co musíte udělat je malinko „ťuknout“ do rukojeti směrem nahoru a Buzz se automaticky rozloží. Bez jakékoliv další námahy či akce. Automatické rozkládání je možné díky vzduchové pružině, umístěné uvnitř centrálního rámu. Quinny je první značka na světě, která tento patentovaný systém používá u kočárků.
Co je to Buzz box?
Buzz box slouží pro úschovu různých věcí, jako např. peněženka, mobilní telefon či věcí nezbytných pro dítě (pleny, flašky, dudlíky apod.). Box je dodáván spolu s kočárkem a na podvozku je přidělán pomocí umělohmotných úchytů. Buzz box je dodáván včetně krytku proti ušpinění.
Jaké doplňky jsou v ceně?
Buzz je dodáván jako sportovní kočárek (podvozek + sportovní doplněk), dále v základní výbavě naleznete Buzz box, pláštěnku, sluneční stříšku, ochrany proti větru, síť proti hmyzu, adaptéry na uchycení autosedačky či lůžka. Pro prvních 6 měsíců od narození doporučujeme používat lůžko Dreami, které je dodáváno včetně matrace, síťky proti hmyzu, pláštěnky a fleecové deky.
Lze rukojeť výškově nastavit?
Ano. Výšku rukojeti lze nastavit stisknutím tlačítka pod rukojetí a to do čtyř různých poloh.
Je Buzz 3-v-1 systém?
Ano. Buzz je 3-v-1 systém zvaný též jako cestovní systém. Tzn., že jeden podvozek můžete použít v kombinaci s hlubokým lůžkem Dreami (0-6 měsíců), s autosedačkou Maxi-Cosi (0-15 měsíců) či jako sportovní verzi (od cca 6 měsíců do 4 let).
Je se polohuje sedačka?
Sedačku lze nastavit do 3 různých pozic na ležení/sezení. První poloha nakloní sedačku do téměř rovné polohy vhodné i pro ty nejmenší děti. Naopak třetí poloha je vhodná na sezení. Sedačka se polohuje stisknutím dvou tlačítek na stranách, která zároveň slouží k vyjmutí sedačky z podvozku. Při použití proti směru jízdy lze sedačku polohovat do dvou pozic.
Jaké jsou rozměry?
Quinny Buzz je extrémně kompaktní ve složeném stavu (65×52×15cm). Nechce se vám sundavat kola? I tak je Buzz velice kompaktní 79×65×31cm.
Lze potah prát?
Ano, každou část potahu lze v principu prát v pračce. Přesné instrukce naleznete na jednotlivých dílech potahu. Většinou doporučujeme nastavit na pračce ruční cyklus praní při teplotě 30°C s pracím prostředkem na vlnu. Pakliže Vaše pračka neumožňuje nastavení ručního cyklu praní, použijte cyklus pro jemné prádlo bez odstředení.
Casualplay S4 + hluboká korba PLAYMOON
Kočárek CASUALPLAY S4 od španělské firmy.
barva kočárku,můžete si zvolit z více barev ( není součástí kočárku,lze dokoupit )
ROZMĚRY: Velikost po složení:š 63cm,d 86cm,hloubka 49cm
DOPLŇKY V ZÁKLADNÍ VÝBAVĚ:
pláštěnka přes celé nohy,velkoobjemový nákupní koš,boudička-sluneční clona nepromokavá,pumpička na pneu,adaptéry pro autosedačku a hluboké lůžko
Parametr Hodnota parametru Qinny Buzz 4
nastavitelná rukojeť
možnost uchycení autosedačky ano
nafukovací kola ano
pláštěnka v ceně ano
nánožník v ceně ne
taška na rukojeť v ceně ne
ruční brzda ne
Nastavení po/proti směru jízdy ano
prací potah ano
madlo před dítětem ano
přehazovací rukojeť ne
další příslušenství v ceně adaptéry šířka 66 cm
výška 100 cm
délka 87 cm
váha 12.8 kg
A nebo ještě tenhle http://www.detske-kocarky.cz/…ky--977.html?… ten se nám líbil jako první.Já fakt nevim.
Atanerko, ano, všechny tyhle popisky znám.. ![]()
ono opravdu záleží na tom, jaké pririty na kočárek máš ty, jestli chceš terénní, jestli s ním budeš bruslit, běhat. nebo městsky kočár.. jestli ti vadí/nevadí naklápěcí sedák (má ho i ten ABC desg.), má t o být komb od narození? pokud všetně autosedačky, tam je důležitá její bezpečnost a ani ABC des., ani sedačka Vcross by mě nepřesvědčila… nejlepší je maxi cosi která jde ke Quinny.
chápu, že se nemůžeš rozhodnout.. nabídka je prostě velká..
beruska99 píše:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?… A CO TENHLE?
Pokud se ti libi, proc ne - kazdopadne bych nesla do te sedacky. Beru jen bezpecne, v nasem pripade pro mimi vajicka Maxi Cosi a pak rostouci bud Romer nebo taky MaxiCosi.
A docela mne dostalo - porizovaci cena kocarku noveho byla 8 tisic, rok pouzivani a ted ho pani prodava za 7 tisic? Na to bych se ji teda zvysoka vyflakla. Ja pouzivane veci prodavam za pulku, je taky fakt, ze se po nich vzdy jen zaprasilo…
Ja ti tak tuhle nerozhodnost zavidim
ja cekam dvojcata, vyber kocaru hrozne malej a jeste, kdyz jsem si vybrala presne ten muj vysnenej a chtela si ho objednat,tak mi bylo receno, ze ten kocar bude v CR az pristi rok na jare ![]()
beruska99 píše:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?… A CO TENHLE?
Omlovám se ale ten mi příjde dost hroznej ![]()
Pokud mohu poradit tak se jdi podívat do obchodu chicco..Já jsem taky koukala a na internetu a už měla vybráno,ale když jsem ho viděla v reálu tak sem zjistila,že bych ho nechtěla ani zadarmo
A nebo na Črném mostě tam mají mega krám kde mají asi 50 druhů kočárků
beruska99 píše:
Pokud mohu poradit tak se jdi podívat do obchodu chicco..Já jsem taky koukala a na internetu a už měla vybráno,ale když jsem ho viděla v reálu tak sem zjistila,že bych ho nechtěla ani zadarmoA nebo na Črném mostě tam mají mega krám kde mají asi 50 druhů kočárků
Jj děkuji
Určitě se musím podívat po krámech.