Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
jj, černý most v praze je super oblast. babystar (PP, cybex, ABC design, pak ještě hartan, xlander apod.), hned nad tím o jednu ulici babypark (mutsy, quinny, bugaboo, bebeconfort, inglesina..) a trochu dál babyexpert (chicco apod.)..
Ahoj,hele já už kočárek mám od čtvrtýho měsíce,ale nemám ho teda doma,je u kámošky…znáš to,pověry
Ty kočárky mezi kterými si vybíráš jsou sice krásný,ale malinký.Čekáš to stejně jako já na zimu.Já sem volila velikou korbičku,aby se mi tam malej vešel a sportovní korba je taky veliká,ale pak už se daj koupit golfky.Poradila mi kámoška,která měla krásnej kočárek 3 kombinaci a úpe na nic,pač se jí tam malej v půl roce nevešel,tak musela kupovat novej.Když kupuješ kočárek,tak hodně taky záleží,v jakou dobu mrnouse čekáš.Záleží na tobě…Jen můj názor,ale doufám,že dobře pořídíš a že se někdy sejdem na kafe a pokecáme…Tak pa
Já nevím no, mám kočárek Mutsy, který má malou korbičku, čekám mimi v září, ale nějak to neřeším, dcerka jezdila v tom samém rozměru ještě v dubnu a je narozená v srpnu, samo musí být speciální fusak, pak myslím že není problém ![]()