Jaký kočárek?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10482
8.6.10 20:46

jj, černý most v praze je super oblast. babystar (PP, cybex, ABC design, pak ještě hartan, xlander apod.), hned nad tím o jednu ulici babypark (mutsy, quinny, bugaboo, bebeconfort, inglesina..) a trochu dál babyexpert (chicco apod.)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
9.6.10 15:56

Ahoj,hele já už kočárek mám od čtvrtýho měsíce,ale nemám ho teda doma,je u kámošky…znáš to,pověry :-)Ty kočárky mezi kterými si vybíráš jsou sice krásný,ale malinký.Čekáš to stejně jako já na zimu.Já sem volila velikou korbičku,aby se mi tam malej vešel a sportovní korba je taky veliká,ale pak už se daj koupit golfky.Poradila mi kámoška,která měla krásnej kočárek 3 kombinaci a úpe na nic,pač se jí tam malej v půl roce nevešel,tak musela kupovat novej.Když kupuješ kočárek,tak hodně taky záleží,v jakou dobu mrnouse čekáš.Záleží na tobě…Jen můj názor,ale doufám,že dobře pořídíš a že se někdy sejdem na kafe a pokecáme…Tak pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.6.10 15:04

Já nevím no, mám kočárek Mutsy, který má malou korbičku, čekám mimi v září, ale nějak to neřeším, dcerka jezdila v tom samém rozměru ještě v dubnu a je narozená v srpnu, samo musí být speciální fusak, pak myslím že není problém :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
15.6.10 09:18

Jéé,taky to čekáš v září…tak at vše dopadne v pořádku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie