Beru moc antibiotik

63
4.10.21 17:26

Beru moc antibiotik

Zdravím,
letos už jsem měla minimálně 12 antibiotik na záněty močových cest (možná i víc, raději to nepočítám). Nyní se mi opět rozjíždí zánět a přemýšlím co dělat…
Blokurimu, lichořeřišnici, rowatinex, brusinky, canephron už mám za sebou, nikdy to zánět nepomohlo vyléčit. Vypila jsem dnes přes dva litry vody. Já už vážně další antibiotika nechci, ale ty záněty pak bývají šílené.
Má někdo nějakou radu? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
4.10.21 17:29

Ty samé problémy měla mamina, takže následně urolog, jiná vyšetření a zjistili ji že má zúženou močovou trubici a tím vše nedovyčůra a moč ji tam zůstane a „kvasí“
Byla na zákroku a zatím má klid. Byla na něm v srpnu.
Nebyl u ní problém do měsíce 2× ATB a návštěvy pohotovosti

• Citovat
  • Upravit
63
4.10.21 17:32
@Anonymní píše:
Ty samé problémy měla mamina, takže následně urolog, jiná vyšetření a zjistili ji že má zúženou močovou trubici a tím vše nedovyčůra a moč ji tam zůstane a „kvasí“
Nebyl u ní problém do měsíce 2× ATB a návštěvy pohotovosti

Bohužel po operaci jsem 2 měsíce a od té doby už pět antibiotik :,( :,( nejspíš to nepomohlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2558

Nečekej na léčbu zánětů bez antibiotik, ale řeš příčinu, takže papíry od lékaře a šup s tim na urologii, kde tě podrobně vyšetří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1554

Urivac si zkoušela? Ten mi perfektně zabral. Jinak bych šla k urologovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
4.10.21 17:39

@Nickjmeno @Asiina Tipuji, ze pokud je po operaci, tak to na urologii resi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1554
4.10.21 17:43

@cecetka všechny tři jsme to odeslaly ve stejnou chvíli, takže jsme info o operaci neviděly :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
4.10.21 18:25

@Asiina Ahaaaa… to jsem si nevsimla. Promin  :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7950
4.10.21 19:59

A co tam máš za bakterii? Možná bys mohla zkusit Uro-vaxom. Jestli máš teď zánět, tak to bez ATB nejspíš nepůjde. Další možnost je zkusit brát třeba 3 měsíce Furolin na noc jako prevenci, často to urologové dávají. A režimová opatření - hodně pít, po pohlavním styku se jít vždy vymočit, dbát na správnou hygienu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
4.10.21 21:45
@Lucka1111 píše:
A co tam máš za bakterii? Možná bys mohla zkusit Uro-vaxom. Jestli máš teď zánět, tak to bez ATB nejspíš nepůjde. Další možnost je zkusit brát třeba 3 měsíce Furolin na noc jako prevenci, často to urologové dávají. A režimová opatření - hodně pít, po pohlavním styku se jít vždy vymočit, dbát na správnou hygienu.

Děkuji za radu :kytka:. Nakonec jsem opravdu skončila s dalšími antibiotiky :zed:. Ten Furolin na noc asi zkusím. Režimová opatření myslím dělám, spíš už mám z těch zánětů takový stihomam, že sex skoro neni :oops: :zed:. Jinak urovaxom znám, beru nyní urivac - ten obsahuje víc těch bakterií. Urovaxom pouze e.coli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11798
4.10.21 21:54
@Este8 píše:
Bohužel po operaci jsem 2 měsíce a od té doby už pět antibiotik :,( :,( nejspíš to nepomohlo

Možná bych na tvém místě zkusila ještě jiného urologa, tohle je fakt moc.
Nebo co na to říká tvůj urolog, že zákrok nepomohl?

@Anonymní píše:

Já na tomhle zákroku byla před 20 lety a od té doby je to v pořádku. Předtím jsem si dost vytrpěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
4.10.21 22:04

@Titty Říká, že je to normální. Ale mně tedy nepřijde. Připadá mi to ještě horší než předtím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.10.21 22:31

Ahoj, podívej se na urologa Ladislava Maška, je to skvělý diagnostik a machr na chronické záněty močového měchýře. Já to měla stejně jak ty. A šla jsem do Prahy k holcine jménem Betty Rozenberg. A dostala me z akutního zanetu pomocí polykomponentnich homeopatik. Moje příčina byla/ je psychosomatická. Říkala mi, že to bude na dlouho, ale dostane mě z toho. :) Věřím ji, zkus toho urologa v Praze! Já se k němu nestihla dostat, beru teď homeopatika, ale vyléčil slečnu, co měla 20 let chronicky zánět a další. Držím ti pesti!!

Ještě, nestála se ti nějaká zvakstni věc? Stres? Od kdy máš zánět? Zkus si vzpomenout. Něco ti ho vyvolalo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.10.21 22:39

@Este8 já brala, blokurimu, urivac beru třetí baleni, rowatinex, renol, gynex, lichořeřišnici (tu mám teď v květináči a papám každý den), pijí každý den snad 3 litry vody i na noc hodně, abych se probudila a curala. Před a po sexu se vyčůrat a umyju a partner také. Skoč si na gynekologii a nech si udělat všechny testy! Možná ještě lepší je skočit s partnerem na venerologii a říct to tam, můžete mít chlamydie, mykoplazmata, ureoplazmata… Ale opravdu mi nejvíc zabrala homeopatika a každý den ráno a večer papám jednu tabletu třezalky. Je na uklidnění skvělá 🙂 Je hodně důležité být psychicky v pořádku, jinak se můžeš léčit stále dokola, a ta bakterie se tam zase objeví. Samozřejmě, pokud zvolíš alternativu, chod neustále na urologii! Já chodím také, abych něco nezanedbává a nebyl z toho průser. :). Držím noc palečky :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex