Trombofilní stavy a mutace

6
4.10.21 15:26

Trombofolni stavy a mutace

Ahojky! Mohu se zeptat, jak dlouho se tak cca čeká na výsledky z trombofolnich stavu ci mutaci? Moc dekuji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anicka2888
4.10.21 15:32

@tera0 To by me take zajímalo :D Ja jdu na odběry až 25.10 ale taky mi nikdo neřekl za jak dlouho jsou vysledky :nevim:

• Citovat
  • Upravit
81479
4.10.21 15:37
@tera0 píše:
Ahojky! Mohu se zeptat, jak dlouho se tak cca čeká na výsledky z trombofolnich stavu ci mutaci? Moc dekuji :D

Jak co, jak kde. Teoretick to jde do druhého dne, když je důvod. Ale tak ten obvykle není. Na nějaké speciality se čeká Až se nasbírá více vzorků, to může trvat i několik týdnů. Pak jde o kapacitu ambulance, Pokud jdeš pro výsledky k lékaři

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
4.10.21 15:38

@Anicka2888 byla jsem na odberech minule pondeli a prý to trvá snad mesic :( ale to já cekat moc nemuzu, tak jsem se chtěla zeptat, zda to není jenom takový ten termín netermin :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
4.10.21 15:41
@tera0 píše:
@Anicka2888 byla jsem na odberech minule pondeli a prý to trvá snad mesic :( ale to já cekat moc nemuzu, tak jsem se chtěla zeptat, zda to není jenom takový ten termín netermin :lol:

A z jakého důvodu bys na to měla čekat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anicka2888
4.10.21 15:43

@Lama Lama Prosím a když mám zadanku od lékaře tak prijdou ty vysledky lékaři? Ja jen at vim, chápu že na kazde ambulanci to muze byt jiné :) Ted jsem si odpověděla vlastně sama :D

• Citovat
  • Upravit
Anicka2888
4.10.21 15:43

@tera0 A mas zadanku od lékaře nebo jsi šla sama?

• Citovat
  • Upravit
81479
4.10.21 15:50
@Anicka2888 píše:
@Lama Lama Prosím a když mám zadanku od lékaře tak prijdou ty vysledky lékaři? Ja jen at vim, chápu že na kazde ambulanci to muze byt jiné :) Ted jsem si odpověděla vlastně sama :D
:mrgreen: přesně. Záleží Kam jsi objednaná jestli jsi objednaná do laboratoře jen na odběry, tak výsledky pošlou odesílajícímu lékaři. Pokud jsi se objednala na vyšetření do nějaké ambulance, tak si obvykle přijdeš pro výsledky sama.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anicka2888
4.10.21 15:58

@Lama Lama Jsem objednana do euc kliniky do centra Ostravy neznám to tam na hematologii tak jsem zvědavá jak to dopadne a snad pomůžou at uz dopadnou výsledky jakkoliv :D

• Citovat
  • Upravit
6
4.10.21 16:09

@Anicka2888 ano měla jsem zadanku od lékaře ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
4.10.21 16:30

@Lama Lama uz dlouho jsem premyslela o HA, protože mam silné mesicky a příšerné bolesti…v listopadu máme v plánu s přítelem a rodinou vyrazit na dovcu, jenže s těmi bolestmi se to zkratka neda uzit :nevim: doktorka mi dala snad vše, co napadlo všechny obvolane gynekologie a rekla, ze je tohle poslední možnost, jak to zmírnit. :( Tak netrpělivě čekám, ze to přijde brzy a budu mít na dovce pokoj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.10.21 16:35

Kvůli mutaci krve docházím na hematologii. Když jsem byla poprvé, měla jsem také žádanku od svého gynekologa. A je to opravdu různé, někde máš výsledky hned a jinde si počkáš. Chodím do Pelhřimova, sedím tam sice 3 hodiny, ale výsledky mám ještě ten den. Vždy když přijdu udělají odběr a výsledky ještě ten den. Bylo to tak i při první návštěvě… V těhotenství jsem chodila na kontroly každé 3 týdny, ale já si celou dobu píchala Clexane na ředění, takže jsem musela být pod dohledem.

• Citovat
  • Upravit
Anicka2888
4.10.21 16:41
@Anonymní píše:
Kvůli mutaci krve docházím na hematologii. Když jsem byla poprvé, měla jsem také žádanku od svého gynekologa. A je to opravdu různé, někde máš výsledky hned a jinde si počkáš. Chodím do Pelhřimova, sedím tam sice 3 hodiny, ale výsledky mám ještě ten den. Vždy když přijdu udělají odběr a výsledky ještě ten den. Bylo to tak i při první návštěvě… V těhotenství jsem chodila na kontroly každé 3 týdny, ale já si celou dobu píchala Clexane na ředění, takže jsem musela být pod dohledem.

Oni me tam posílají kvůli tomu že jsem mela po porodu pred 9 rokama trombozu pichala jsem injekce na ředění krve.No a to uz je doba.Ted se snažíme o miminko od dubna a od července bylo 2× biochemko a teď potrat, tak chtějí vyloučit i tuhle možnost. Ale jak se říká kdo si počká ten se docka :D V klidu pockam na výsledky pak.

• Citovat
  • Upravit
92
2.7.22 07:50
@tera0 píše:
Ahojky! Mohu se zeptat, jak dlouho se tak cca čeká na výsledky z trombofolnich stavu ci mutaci? Moc dekuji :D

Cca 21 dnů. Byla jsem teď na hematologii a dělali mi znovu celé testy. Brali mi 5 ampulí krve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
2.7.22 07:54

Hematologie

Ahoj chci se zeptat, jak se počítají týdny těhotenství? Před pár dny jsem byla na hematologii na odběrech krve a sestra se mě ptala v kolikátý jsem tydnu těhotenství, já to ale bohužel neumím počítat. :( Tehotensky průkaz totiž ještě nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí