Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahojky! Mohu se zeptat, jak dlouho se tak cca čeká na výsledky z trombofolnich stavu ci mutaci? Moc dekuji ![]()
@tera0 To by me take zajímalo
Ja jdu na odběry až 25.10 ale taky mi nikdo neřekl za jak dlouho jsou vysledky ![]()
@tera0 píše:
Ahojky! Mohu se zeptat, jak dlouho se tak cca čeká na výsledky z trombofolnich stavu ci mutaci? Moc dekuji
Jak co, jak kde. Teoretick to jde do druhého dne, když je důvod. Ale tak ten obvykle není. Na nějaké speciality se čeká Až se nasbírá více vzorků, to může trvat i několik týdnů. Pak jde o kapacitu ambulance, Pokud jdeš pro výsledky k lékaři
@Anicka2888 byla jsem na odberech minule pondeli a prý to trvá snad mesic
ale to já cekat moc nemuzu, tak jsem se chtěla zeptat, zda to není jenom takový ten termín netermin ![]()
@tera0 píše:
@Anicka2888 byla jsem na odberech minule pondeli a prý to trvá snad mesicale to já cekat moc nemuzu, tak jsem se chtěla zeptat, zda to není jenom takový ten termín netermin
A z jakého důvodu bys na to měla čekat?
@Lama Lama Prosím a když mám zadanku od lékaře tak prijdou ty vysledky lékaři? Ja jen at vim, chápu že na kazde ambulanci to muze byt jiné
Ted jsem si odpověděla vlastně sama ![]()
@Anicka2888 píše:
@Lama Lama Prosím a když mám zadanku od lékaře tak prijdou ty vysledky lékaři? Ja jen at vim, chápu že na kazde ambulanci to muze byt jinéTed jsem si odpověděla vlastně sama
@Lama Lama Jsem objednana do euc kliniky do centra Ostravy neznám to tam na hematologii tak jsem zvědavá jak to dopadne a snad pomůžou at uz dopadnou výsledky jakkoliv ![]()
@Lama Lama uz dlouho jsem premyslela o HA, protože mam silné mesicky a příšerné bolesti…v listopadu máme v plánu s přítelem a rodinou vyrazit na dovcu, jenže s těmi bolestmi se to zkratka neda uzit
doktorka mi dala snad vše, co napadlo všechny obvolane gynekologie a rekla, ze je tohle poslední možnost, jak to zmírnit.
Tak netrpělivě čekám, ze to přijde brzy a budu mít na dovce pokoj ![]()
Kvůli mutaci krve docházím na hematologii. Když jsem byla poprvé, měla jsem také žádanku od svého gynekologa. A je to opravdu různé, někde máš výsledky hned a jinde si počkáš. Chodím do Pelhřimova, sedím tam sice 3 hodiny, ale výsledky mám ještě ten den. Vždy když přijdu udělají odběr a výsledky ještě ten den. Bylo to tak i při první návštěvě… V těhotenství jsem chodila na kontroly každé 3 týdny, ale já si celou dobu píchala Clexane na ředění, takže jsem musela být pod dohledem.
@Anonymní píše:
Kvůli mutaci krve docházím na hematologii. Když jsem byla poprvé, měla jsem také žádanku od svého gynekologa. A je to opravdu různé, někde máš výsledky hned a jinde si počkáš. Chodím do Pelhřimova, sedím tam sice 3 hodiny, ale výsledky mám ještě ten den. Vždy když přijdu udělají odběr a výsledky ještě ten den. Bylo to tak i při první návštěvě… V těhotenství jsem chodila na kontroly každé 3 týdny, ale já si celou dobu píchala Clexane na ředění, takže jsem musela být pod dohledem.
Oni me tam posílají kvůli tomu že jsem mela po porodu pred 9 rokama trombozu pichala jsem injekce na ředění krve.No a to uz je doba.Ted se snažíme o miminko od dubna a od července bylo 2× biochemko a teď potrat, tak chtějí vyloučit i tuhle možnost. Ale jak se říká kdo si počká ten se docka
V klidu pockam na výsledky pak.
@tera0 píše:
Ahojky! Mohu se zeptat, jak dlouho se tak cca čeká na výsledky z trombofolnich stavu ci mutaci? Moc dekuji
Cca 21 dnů. Byla jsem teď na hematologii a dělali mi znovu celé testy. Brali mi 5 ampulí krve.
Ahoj chci se zeptat, jak se počítají týdny těhotenství? Před pár dny jsem byla na hematologii na odběrech krve a sestra se mě ptala v kolikátý jsem tydnu těhotenství, já to ale bohužel neumím počítat.
Tehotensky průkaz totiž ještě nemám.