Besídka

Anonymní
15.12.24 21:42

Besídka

Dobrý den, malej má zítra ve školce besídku v 16:00 h. Chodí domů vždy po obědě, ve školce ještě nespal. Jak jste to měli vy, normálně jste si dítě vyzvedli po obědě a pak jste přišli společně s dítětem na besídku odpoledne nebo tam musí dítě zůstat do besídky? Je to první besídka, tak nevím, jak to chodí. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3151
15.12.24 21:47

Dítě jsem vyzvedla po obědě a přišla s ním chvíli před besídkou tak, aby se stihlo přichystat. Však dítě osobně ráno předáváš, tak se zeptej na kolik hodin je třeba ho dovést, spát pokud není zvyklé bych ho nenechala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5916
15.12.24 21:52

Zítra to má malá taky, po obědě vyzvednu a pak ji zase dovezu.Bude to opruz, protože bude odpoledne protivná a už nebude spolupracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21310
15.12.24 21:53
@Anonymní píše: Více

Zeptej se zítra ve skolce. U nás chtějí, aby dítě přišlo o něco dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6430
15.12.24 22:07

Naopak tam nejspíš zůstat nemůže, paní učitelky ještě něco chystají a taky mají přestávku. Já si vyzvedla dítě o půl 3 a na 4 jsme šli zpět. Normálně vyzvedavam o půl 4, tak jsem myslela, že tam třeba zůstane a uděláme culíky, prevlikneme a tak. Tak ne :D takže ho v klidu vyzvedni po obědě jak jste zvyklí. Užijte si to, u nás to děti měly moc pěkné :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
15.12.24 22:16

@Liška32 u nás si tedy do besídek a vystupování vždy děti nechávají a nachystají si je…já si myslím, se se zakladatelka měla domluvit ve své školce už minulý týden, my ji to nevyřešíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61055
15.12.24 22:27
@Liška32 píše: Více

Nemůže? :lol: pokud má školka třeba do pul 5,tak nemůžou přeci říct, vezmete si jen nejpozději v pul 3 protože besidka a pred 16h je zase privedte..
Takže my to měli jak to zrovna vyšlo.. Když byl muž doma, vyzvedl ho po obědě, když to vycházelo, že jsem měla vyzvedávat jak po pul 4,zůstal tam až do besidky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6430
15.12.24 23:19
@a12 píše: Více

Tak naše školka je do půl 5, ale po půl 4 učitelka končí a kdo zůstal, přesunuje se do spojené třídy, kde už potom zůstane jen pár dětí. Takže bychom nemohli zůstat u nás na šatně. Proto jsme šli trochu dřív domu. Soudím že besídka všude začíná po skončení výuky v té třídě. U nás asi kdyby děti nepřeváděli do jiné třídy, tak bychom tam mohli v šatně zůstat a třeba děti převléct. Popravdě mi to přišlo trochu na hlavu, protože jsme se museli vzhledem k počasí otočit doma na 20 minut. No ale zakladatelka se ptala, jestli tam její malej nebude muset povinně spát, tak jsem to myslela tak, že to se tak nedělá.

Příspěvek upraven 15.12.24 v 23:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5007
15.12.24 23:20

Děti jsem vždy normálně po obědě vyzvedla a odpoledne je 15 minut před besídkou přivedla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61055
15.12.24 23:44

A to si někam přenáší boty a oblečení na cestu domu, že bys je nemohla prevliknout? To moc nechápu.. Ikdyz je v jiný třídě, tak to dítě přeci taky nekde musíš obliknout na cestu domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5078
16.12.24 02:25
@LednovaLocika píše: Více

Taky u nas děti zůstávají. Minuly tyden jsem za dcerou sla v 15:30 do skolky na besidku. A byla tam vetsina deti od rana. Dovolenou kvuli besidce bych si nebrala, ze bych ji vytahla ze skolky driv nez chodi a pak ji tam na besidku vedla. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5078
16.12.24 02:30

To mate teda zvlastne vymyslene v te skolce. U nas se odpoledne taky deti spojuji. Ale mame pavilonovou skolku, ktera se da vrchem i spodem dokola projit. Takze i kdyz je dcera v jine tride, ma veci ve svoji satne. U nas mely vsechny tridy besidku ve stejny den, ve svych tridach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
16.12.24 06:09

Máme dnes besidku v 15:30 a budou tam o rána do besídky, syn už před 7 bude chtít jít do školky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6430
16.12.24 07:31
@a12 píše: Více

Oni chodí na jiný pavilon. Věci si nosí s sebou, takže šatna se zamyká. Já myslela převléct jako na besídku, z tepláků do šatů třeba :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61055
16.12.24 09:30

No vždyť jo, a když ji můžeš po školce v jiný třídě obléct do bundy, bot, kalhot na cestu domů, tak proč bys nemohla do šatů? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin