Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj holky ma nekdo zkusenost s lekem betaserc dostALA sem ho na motani hlavy a sum v usich zabral vam a jak vam po nem bylo? Dekuju za kazdou odpoved
![]()
já ho beru trvale, už pomalu 2 roky na houpání hlavy a pískání v uších - od krční páteře.
Nevím jestli je to Betasercem, ale zlepšilo se mi to, je to teď v přijatelně míře.
Vedlejší účinky nemám žádný a to jsem na léky dost citlivá. Ještě k tomu beru Tebocan, to je v podstatě gingo biloba.
@Konnny Dekuju ten tebocan mi taky napsal a za jak dlouho si zacala pocitovat zmeny k lepsimu ja to mam taky na motani od patere a huceni v usich nic jinyho mi nepomaha
![]()
Já už si to tak nepamatuju, velmi hrubým odhadem tak za 2 měsíce. Ono to jde pomalu. Teď bych řekla, že to tak stagnuje, ale třeba ty uši ani moc nevnímám - dílem do polevilo, dílem zvyk.
@Konnny a kolikrat denne si ho brala me napsali 3×denně ale to se mi zda moc v letaku pisou dvakrat tak nevim teda
![]()
Ahoj, taky jsem ho dostala trn betaserc 24 tak se chci zeptat, jestli nekomu pomohl a za jak dlouho?
Ahoj holky, oživuji diskuzi. Jak jste na tom? Pomohl vám Betaserc a za jak dlouho? Dr. mi předepsal na pískání v uších 6 tbl. denne, což mi přijde jako mega dávka ![]()
@Bekyn Mě Betaserc nikdy nepomohl a nakonec mi bylo řečeno, že bývá od krční páteře.
@luci5 Děkuji za reakci. Taky jsem slyšela, že to může být příčina.
Ahoj, taky mi nepomohl. Prestala jsem na dva tydny slyset na jedno ucho. Pomohly kapacky s kortikoidama, sluch se pomalu lepsil ale dlouho jsem slysela sumneni a tepani cca pul roku temer porad a pak uz jen obcas a po roce muzu rict ze kdyz jsem opravdu unavena na chvili se to tepani vrati. Betaserc 24 jsem brala 3×1 tbl. Po asi 5 dnech jsem s nim prestala, protoze mi po nem bylo zle od zaludku a stejne mi nezabiral. U me asi tez od krcni patere (caste kojeni v ne zrovna pohodlne pozici). Pomohlo mi cviceni. Preji ať se ti to brzy spraví ![]()
@Smothi Ahoj u me pred pul rokem to same jako pres kopirak. Zalehle prave ucho, piskani, motani. Na zacatku kortikoidy, male zlepseni a samozrejme Betahistin. Motani polevilo, ale na sportovani to moc neni. Piskani stale a pri uneve zvuk jako kdyz naka kovadlinka tepe a ztrata sluchu vyssich frekvenci.
Je videt, ze si s tim nikdo moc nevi rady a hlavne doktori neumi pomoct, ve vetsine to po vsech vysetreni svedou na krcni pater. Priznavam ze pracuji na pc, ale take poctive kazdy den pater procvicuji.
Betahistin mi take podle me nepomaha, prestal jsem ho brat.
Mete nekdo vyzkousene nake vytaminy? Nebo nakou prosim pomooc.
Dobrý den, měli jste při betahistinu problémy s MS? Po 14 dnech užívání mi přišla MS o 10 dni dříve. Poprvé v životě.
Ahoj, chtěla jsem se zeptat jestli někdo z vás po dlouhodobém užívaní betasercu, začal cítít unavu, problémy s dýcháním a celkovou slabost, už ho beru skoro 3tím rokem na problémy s rovnovážným centrem a cítím zlepšení ale dny jsou někdy opravdu těžké, je mi 24 a cítím se opravdu unavená, někdy mám i rozmazané vidění, jakoby něco bylo v nepořádku.
@Hanka111225
Ja ho beru uz nekolik let a i když s leky mívám problémy, tak s Betasercem ne.
Spis je k nastvani, jak ted věčně neni.