Bexsero a Synflorix naráz

6
22.10.20 10:22

Bexsero a Synflorix naráz

Zdravím všechny maminky. Chtěla bych se zeptat těch, které nechali očkovat svoje děti vakcínami Bexsero a Synflorix a Vaše děti je dostali obě naráz. Byli nějaké nežádoucí reakce? Jaké?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mackA159
22.10.20 10:39

Nikdo ti neřekne jakou bude mít reakci tvoje dítě. A rozhodně nedávat dvě vakcíny najednou. Je tu milion diskuzi na tohle téma.

• Citovat
  • Upravit
2045
22.10.20 11:05

Vždyť to je prasárna narvat to do dítěte najednou. Já teda zásadně nechávám rozestupy, i když samozřejmě doktorka prý bezne očkuje dvě vakcíny zároveň i úplně malým miminkum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15418
22.10.20 11:11

S dětma jsem vystřídala postupně 3 pediatry. Ani jeden ani nenabízel očkování dvěma vakcínama naráz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
23.10.20 20:54

@mackA159 @ivašot. @NinaU. @Berry77 :) otázka zněla pro maminky, které tuto kombinaci vakcín svým dětem dali :) na nic na co jste mi odpověděly jsem se neptala :srdce: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
23.10.20 21:45

@Berry77 No, abych to objasnila… Dělám velkou prezentaci a k mému tématu patří i statistiky různých kombinací vakcín a jejich nežádoucí účinky ;) a pochopitelně mě zajímá i tato kombinace, na kterou jsem se ptala ;) a nevím proč mi i tato stránka přišla vcelku vhodná na položení otázky už jen z toho důvodu, že by se tu určitě mohl najít někdo, kdo má zkušenost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
24.10.20 02:08

@Berry77 Pane Bože :zed: no čert mě byl dlužen vlézt na tuto stránku a potkat tady takhle uvědomělou * * * :zed: jo, zamyslím se nad sebou.. Ať už ohledně nadpisu úvodního příspěvku i nad těmi třemi hrubkami :roll: :D

Upraveno adminem - vulgarita

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek