Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Zdravím všechny maminky. Chtěla bych se zeptat těch, které nechali očkovat svoje děti vakcínami Bexsero a Synflorix a Vaše děti je dostali obě naráz. Byli nějaké nežádoucí reakce? Jaké?
Nikdo ti neřekne jakou bude mít reakci tvoje dítě. A rozhodně nedávat dvě vakcíny najednou. Je tu milion diskuzi na tohle téma.
Vždyť to je prasárna narvat to do dítěte najednou. Já teda zásadně nechávám rozestupy, i když samozřejmě doktorka prý bezne očkuje dvě vakcíny zároveň i úplně malým miminkum.
S dětma jsem vystřídala postupně 3 pediatry. Ani jeden ani nenabízel očkování dvěma vakcínama naráz.
@mackA159 @ivašot. @NinaU. @Berry77
otázka zněla pro maminky, které tuto kombinaci vakcín svým dětem dali
na nic na co jste mi odpověděly jsem se neptala
![]()
@Berry77 No, abych to objasnila… Dělám velkou prezentaci a k mému tématu patří i statistiky různých kombinací vakcín a jejich nežádoucí účinky
a pochopitelně mě zajímá i tato kombinace, na kterou jsem se ptala
a nevím proč mi i tato stránka přišla vcelku vhodná na položení otázky už jen z toho důvodu, že by se tu určitě mohl najít někdo, kdo má zkušenost ![]()
@Berry77 Pane Bože
no čert mě byl dlužen vlézt na tuto stránku a potkat tady takhle uvědomělou * * *
jo, zamyslím se nad sebou.. Ať už ohledně nadpisu úvodního příspěvku i nad těmi třemi hrubkami
![]()
Upraveno adminem - vulgarita