Vakcinace na covid

3204
20.10.20 21:57

Vakcinace na covid

Tak jsem s otevřenou pusou a pocitem „tohle přeci nemůže být pravda“ shledla toto video ohledně vakcinace na covid 19
Prosim ty uživatele, kteří toto shlednou do konce, aby napsali na toto svůj názor, protože já mám vážně z toho pocit, že vše spěje do velkého průseru! Rozhodně nepodporuji konspirační teorie, ale tohle je Teda opravdu věc, nad kterou je se třeba zamyslet. Video zde :
 https://m.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35764
20.10.20 22:11

Opravdu něčemu takovému věříš? Paní co se oblikni jako doktorka a nějakému hercovi a hromadě výhružných obrázků?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
20.10.20 22:16

@pikola věřím? Vy věříte naší vládě a že to s námi mysli dobře? Je tam málo důkazů? Jsou vyvratitelna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
20.10.20 22:17

Ani na to koukat nebudu, ale je mi jasne, ze cokoliv se objeví jen tak na internetu je dost neverohodne. Lidi se tim chteji akorat zviditelnit, z kazdeho je hned odborník, na svedky, pacienty… maj najate herce a akorat šíří paniku mezi duverive lidi. Nekdo dokáže natočit video o nebi a pulku sledujících přesvědčí, ze je zelené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
20.10.20 22:22

@Chiquinquirá

máte předem nějakou představu, toho, čemu chcete věřit a přesně na míru té představě si vyhledáte nějaké pomatené konspirační video, plné nesmyslů

:nevim:

zde čekáte na někoho kdo věří stejnému a na základě tohoto se budete utvrzovat ve své víře, která nemá s realitou mnoho společného, pokud někoho najdete, možná se víra v bludy ještě upevní

a budete si to potvrzovat vzájemně

:nevim:

k tomu težko co dodat, kdokoliv vám napíše že je to nesmysl a bludy, tomu věřit nebudete

hlavně aby vám z toho nehráblo, takhle někdy začíná duševní nemoc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35764
20.10.20 22:22
@Chiquinquirá píše:
@pikola věřím? Vy věříte naší vládě a že to s námi mysli dobře? Je tam málo důkazů? Jsou vyvratitelna?

A máte pocit, že vláda chce vyhubit lidstvo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
20.10.20 22:25

Viděl někdo z vás zde celé až do konce toto video?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
20.10.20 22:29

Teď už chápu, že po většinu historie neměly ženy volební právo. ;)

Ženám, které předchozí větu chápou se omlouvám, na ně se výrok nevztahuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
20.10.20 22:31

@Prof. Farnsworth viděl jste toto video?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35764
20.10.20 22:32
@Chiquinquirá píše:

Hodinu života tomu neobětuje. Stačí bohatě začátek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
20.10.20 22:32
@Chiquinquirá píše:

Jasně, je to celý komplot na zotročená lidstva. Jede v tom celá vláda včetně opozice, úředníci, policajti, vojáci, lékaři, sestry, jejich rodiny… Takže vlastně skoro všichni kromě tebe. Takže jdou po tobě a pár podobných…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
20.10.20 22:34
@Chiquinquirá píše:
@Prof. Farnsworth viděl jste toto video?

Proč bych měl sledovat nějaký nesmysl a zvyšovat někomu sledovanost a dostávat ho tak k dalším lidem? Ani to vidět nemusím a dokážu si představit co tam je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
20.10.20 22:41

Proč zde někdo vůbec reaguje aniž by to někdo viděl až dokonce?
Já žádala ty, kteří se na toto podívají aby NÁSLEDNĚ napsali svůj názor. Kdo se na to podívat nechce ať na můj dotaz vůbec nereaguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
20.10.20 22:42

@Prof. Farnsworth takže neviděl, nechápu proč Teda vůbec reagujete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
20.10.20 22:45
@Kriss Tina píše:
Ani na to koukat nebudu, ale je mi jasne, ze cokoliv se objeví jen tak na internetu je dost neverohodne. Lidi se tim chteji akorat zviditelnit, z kazdeho je hned odborník, na svedky, pacienty… maj najate herce a akorat šíří paniku mezi duverive lidi. Nekdo dokáže natočit video o nebi a pulku sledujících přesvědčí, ze je zelené.

Jde vidět že absolutně nemáte páru o čem se tam mluví :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek