Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Anonymní píše:
Toto je tvůj názor, bravo
Prosim pěkně neurazejte, neponizujte, pokud k tomuto nemáte co napsat k tématu, NEREAGUJTE…
![]()
@Anonymní píše:
Co konkrétně je tam za vymyšlené termíny a vymyšlená slova? Můžeš citovat? Díky
Promiň, ale vypadá to, že jsi zakladatelka ![]()
@bse.pedro píše:
Neurážím, neponižuju, píšu svůj názor k tématu… A že ti hlasy v tvé hlavě našeptávají, že je negativní, to je tvůj problém…![]()
Už zase opět opakuji, reagujete k tématu a nestarejte se o mou hlavu. Děkuji!
Ještě jednou nebo tady nikdo neumí číst:
Kdo obětoval hodinu svého života a bedlivě poslouchal toto video, můžete mi napsat na toto svůj názor bez urážek a ponižování?
@Chiquinquirá píše:
obavam se, že predvidavost a připravenost mi bude k ničemu.
To pravděpodobně bude. Připomínáš mi moje sousedy, kteří na jaře freneticky ve strachu z nedostatku potravin a z totálního lockdownu (dle nich byla otázka dní, kdy nás všechny zavřou doma bez možnosti vyjit) skupovali potraviny. No a během léta jsem je viděla vyhazovat desítky zkažených kostek droždí, pytlíky mouky a balíčky sucharu prolezlé moly, plata vajíček… ![]()
@pikola píše:
Promiň, ale vypadá to, že jsi zakladatelka
Není, klidně si to ověřte u správce ![]()
@Anonymní píše:
@pikola neomlouvej se, nejsem
Tak se za svůj názor nestyď
na co anonym
@Hoa Mai píše:
To pravděpodobně bude. Připomínáš mi moje sousedy, kteří na jaře freneticky ve strachu z nedostatku potravin a z totálního lockdownu (dle nich byla otázka dní, kdy nás všechny zavřou doma bez možnosti vyjit) skupovali potraviny. No a během léta jsem je viděla vyhazovat desítky zkažených kostek droždí, pytlíky mouky a balíčky sucharu prolezlé moly, plata vajíček…
Nic takového nedělám, jen chcu pro Boha živého názory těch, co shlednou video od začátku do konce, nic víc nic min. Já prostě nechápu proč někdo reaguje a uráží mě, když se na to ani nepodivaji??
@Chiquinquirá píše:
Jako přesně o to mi jde, já nechci nikomu brát něčí názor a přesvědčovat ho o tom, že můj názor je správný.
Ale jen proto, že mám zle tušení, špatný pocit z toho všeho, jsem blázen, paranoik a magor. Jenom proto, že bych ráda vyslechla názory těch, kteří opravdu bedlivě budou celou hodinu video sledovat.
Nechápu mentalitu lidí, hned někoho odsoudit, urazit či zesměšnit.. Nevím co k tomu víc dodat..
Video jsem viděla a nejsem nijak překvapená. Je pravda, že celá tato situace už v mnohých podezření vzbuzuje, a opravdu to nejsou cvoci. Přes ohrožení zdraví, lze na lidi nejsnáze působit. Proto je taky tato situace všemi směry snadno zneužitelná. A ať to vezmu z kterého chci konce, obávám se, že nás nic dobrého nečeká. A, svatá pravda, že kdo je připraven, není překvapen.
@Chiquinquirá píše:
Už zase opět opakuji, reagujete k tématu a nestarejte se o mou hlavu. Děkuji!
Ano, správně, reaguji k tématu a k tomu, co s tím souvisí…
![]()
@pikola anonym nezneužívám, nikoho neurážím, tak nevím, co tě na tom popouzí. K tématu něco máš?
@bse.pedro píše:
Ano, správně, reaguji k tématu a k tomu, co s tím souvisí…![]()
Já vás v úvodu žádám, žádám ty, kteří video shlednou. Ne ty, co mavnou rukou a myslí si své. Chápete to? Pokud to neuvidíte, nemáme o čem diskutovat
@Chiquinquirá píše:
Ještě jednou nebo tady nikdo neumí číst:
Kdo obětoval hodinu svého života a bedlivě poslouchal toto video, můžete mi napsat na toto svůj názor bez urážek a ponižování?
Kdybych obětoval celou hodinu svého cenného času na sledování nesmyslného blábolu, pak by se to bez urážek s velikou pravděpodobností komentovat nedalo…
![]()
Co konkrétně je tam za vymyšlené termíny a vymyšlená slova? Můžeš citovat? Díky