Vakcinace na covid

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
20.10.20 23:18
@Borrealis píše:
o tom se nedá mít páru
podívala jsem se a je to natolik plné totálních nesmyslů, že se to nedá

jen mimořádně hloupý jedinec, nebo psychicky nemocný / paranoik / je tomuhle schopen věřit

proč? jsou tam naprosté nesmysly, vymyšlená slova, vymyšlené termíny které neexistují a zcela na koleně vymyšlené bláboly

:nevim:
tak hlavně at vám nehrábne, jinak si samozřejmě věřte čemu chcete, jen nečekejte od jiných že budou brát vážně totální nesmysly

Co konkrétně je tam za vymyšlené termíny a vymyšlená slova? Můžeš citovat? Díky

• Citovat
  • Upravit
23961
20.10.20 23:18
@Anonymní píše:
Toto je tvůj názor, bravo :palec:

Prosim pěkně neurazejte, neponizujte, pokud k tomuto nemáte co napsat k tématu, NEREAGUJTE… :pankac: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35785
20.10.20 23:21
@Anonymní píše:
Co konkrétně je tam za vymyšlené termíny a vymyšlená slova? Můžeš citovat? Díky

Promiň, ale vypadá to, že jsi zakladatelka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
20.10.20 23:21
@bse.pedro píše:
Neurážím, neponižuju, píšu svůj názor k tématu… A že ti hlasy v tvé hlavě našeptávají, že je negativní, to je tvůj problém… :pankac: 8)

Už zase opět opakuji, reagujete k tématu a nestarejte se o mou hlavu. Děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
20.10.20 23:24

Ještě jednou nebo tady nikdo neumí číst:
Kdo obětoval hodinu svého života a bedlivě poslouchal toto video, můžete mi napsat na toto svůj názor bez urážek a ponižování?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
20.10.20 23:24
@Chiquinquirá píše:
obavam se, že predvidavost a připravenost mi bude k ničemu.

To pravděpodobně bude. Připomínáš mi moje sousedy, kteří na jaře freneticky ve strachu z nedostatku potravin a z totálního lockdownu (dle nich byla otázka dní, kdy nás všechny zavřou doma bez možnosti vyjit) skupovali potraviny. No a během léta jsem je viděla vyhazovat desítky zkažených kostek droždí, pytlíky mouky a balíčky sucharu prolezlé moly, plata vajíček… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.10.20 23:25

@pikola neomlouvej se, nejsem

• Citovat
  • Upravit
3204
20.10.20 23:25
@pikola píše:
Promiň, ale vypadá to, že jsi zakladatelka :nevim:

Není, klidně si to ověřte u správce :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35785
20.10.20 23:26
@Anonymní píše:
@pikola neomlouvej se, nejsem

Tak se za svůj názor nestyď :nevim: na co anonym

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
20.10.20 23:28
@Hoa Mai píše:
To pravděpodobně bude. Připomínáš mi moje sousedy, kteří na jaře freneticky ve strachu z nedostatku potravin a z totálního lockdownu (dle nich byla otázka dní, kdy nás všechny zavřou doma bez možnosti vyjit) skupovali potraviny. No a během léta jsem je viděla vyhazovat desítky zkažených kostek droždí, pytlíky mouky a balíčky sucharu prolezlé moly, plata vajíček… :zed:

Nic takového nedělám, jen chcu pro Boha živého názory těch, co shlednou video od začátku do konce, nic víc nic min. Já prostě nechápu proč někdo reaguje a uráží mě, když se na to ani nepodivaji??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
20.10.20 23:29
@Chiquinquirá píše:
Jako přesně o to mi jde, já nechci nikomu brát něčí názor a přesvědčovat ho o tom, že můj názor je správný.
Ale jen proto, že mám zle tušení, špatný pocit z toho všeho, jsem blázen, paranoik a magor. Jenom proto, že bych ráda vyslechla názory těch, kteří opravdu bedlivě budou celou hodinu video sledovat.
Nechápu mentalitu lidí, hned někoho odsoudit, urazit či zesměšnit.. Nevím co k tomu víc dodat..

Video jsem viděla a nejsem nijak překvapená. Je pravda, že celá tato situace už v mnohých podezření vzbuzuje, a opravdu to nejsou cvoci. Přes ohrožení zdraví, lze na lidi nejsnáze působit. Proto je taky tato situace všemi směry snadno zneužitelná. A ať to vezmu z kterého chci konce, obávám se, že nás nic dobrého nečeká. A, svatá pravda, že kdo je připraven, není překvapen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23961
20.10.20 23:29
@Chiquinquirá píše:
Už zase opět opakuji, reagujete k tématu a nestarejte se o mou hlavu. Děkuji!

Ano, správně, reaguji k tématu a k tomu, co s tím souvisí… :pankac: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.10.20 23:30

@pikola anonym nezneužívám, nikoho neurážím, tak nevím, co tě na tom popouzí. K tématu něco máš?

• Citovat
  • Upravit
3204
20.10.20 23:31
@bse.pedro píše:
Ano, správně, reaguji k tématu a k tomu, co s tím souvisí… :pankac: 8)

Já vás v úvodu žádám, žádám ty, kteří video shlednou. Ne ty, co mavnou rukou a myslí si své. Chápete to? Pokud to neuvidíte, nemáme o čem diskutovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23961
20.10.20 23:32
@Chiquinquirá píše:
Ještě jednou nebo tady nikdo neumí číst:
Kdo obětoval hodinu svého života a bedlivě poslouchal toto video, můžete mi napsat na toto svůj názor bez urážek a ponižování?

Kdybych obětoval celou hodinu svého cenného času na sledování nesmyslného blábolu, pak by se to bez urážek s velikou pravděpodobností komentovat nedalo… :pankac: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek