Vakcinace na covid

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
20.10.20 23:33

@bse.pedro no zatím akorát ryješ. Video jsi viděl? Těžko.

• Citovat
  • Upravit
23961
20.10.20 23:35
@Chiquinquirá píše:
Já vás v úvodu žádám, žádám ty, kteří video shlednou. Ne ty, co mavnou rukou a myslí si své. Chápete to? Pokud to neuvidíte, nemáme o čem diskutovat

Nediskutuju, konstatuju, diskutovat není o čem, pokud se jedná o pomatené konspirační teorie… :pankac: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
20.10.20 23:36
@bse.pedro píše:
Kdybych obětoval celou hodinu svého cenného času na sledování nesmyslného blábolu, pak by se to bez urážek s velikou pravděpodobností komentovat nedalo… :pankac: 8)

To je neuvěřitelné :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
20.10.20 23:38
@bse.pedro píše:
Nediskutuju, konstatuju, diskutovat není o čem, pokud se jedná o pomatené konspirační teorie… :pankac: 8)

Prosim pěkně cituje z videa konspirační teorii? Řekněte mi, nebo vyvraťte tvrzení ve videu, prosím, máte možnost mě uklidnit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23961
20.10.20 23:38
@Anonymní píše:
@bse.pedro no zatím akorát ryješ. Video jsi viděl? Těžko.

U takové slátaniny se hodinu vydržet nedá s IQ nad 60, já mám 65… :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
20.10.20 23:42
@bse.pedro píše:
U takové slátaniny se hodinu vydržet nedá s IQ nad 60, já mám 65… :nevim: 8)

Jak můžete hodnotit něco, co jste neviděl? Buď odejděte nebo mi prosím sepiste z videa ony konspirační teorie a prosím vyvraťte tvrzení ve videu. Jinak to opravdu nemá smysl a neprizpivejte!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.10.20 23:52

@Chiquinquirá vidíš, že nemá smysl reagovat na někoho, kdo má IQ 65. I podprůměrně inteligentní člověk by napsal „ano, video jsem viděl, nevěřím mu, pravdivé není to a to, opírám se o tyto zdroje, nebo neopírám, ale je to jen můj názor“
Ovšem primitiv nic neví a na všechno má názor, ale neumí ho prezentovat slušně, protože potřebuje agresi a urážet. Jinými slovy "tenhle druh ovoce neznám, nejedl jsem ho, ale je hnusné a každý, kdo ho jí, je hlupák "
S takovými typy je lepší neztracet čas :mavam:

• Citovat
  • Upravit
23961
21.10.20 00:04
@Anonymní píše:
@Chiquinquirá vidíš, že nemá smysl reagovat na někoho, kdo má IQ 65. I podprůměrně inteligentní člověk by napsal „ano, video jsem viděl, nevěřím mu, pravdivé není to a to, opírám se o tyto zdroje, nebo neopírám, ale je to jen můj názor“
Ovšem primitiv nic neví a na všechno má názor, ale neumí ho prezentovat slušně,
protože potřebuje agresi a urážet. Jinými slovy "tenhle druh ovoce neznám, nejedl jsem ho, ale je hnusné a každý, kdo ho jí, je hlupák "
S takovými typy je lepší neztracet čas :mavam:

Projevem inteligence a slušnosti je dublovaný anonym - anonymizace anonymního nicku - a nazývání jiných primitivy… Gratuluji k projevu tvé vysoké inteligence… :potlesk: :pankac: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
21.10.20 00:11

@Chiquinquirá protoze se na to nedá koukat. Neříkej mi, že na konci se najednou vytasi se seriózními informacemi, když minimálně první čtvrtinu (víc jsem nedala) je to kardinální blábol. Navíc přesně taková videa jsou z lingvistickeho hlediska ucebnicove příklady manipulace. Agresivní dikce, důraz na slova jako „potlacovat“ a prolongace pauz za nimi, rádoby simultánní tlumočení, aby zpráva působila autenticky a naléhavě, spousta barvicek a akce, jak z Modrého kódu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
21.10.20 00:17

Ano. Všechny nás chtějí nacipovat, zabít, zničit celosvětově ekonomiku… To zní jako super inteligentní plán! :palec: stanou se z nás buď bezdomovci, pze nebudeme mít na nájem anebo nás rovnou zabijou vakcínou. Jj, to musel vymyslet fakt super mozek. To přesně všechny vrchnosti světa chtějí. Přijít o pracovní sílu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
21.10.20 00:21
@Hoa Mai píše:
@Chiquinquirá protoze se na to nedá koukat. Neříkej mi, že na konci se najednou vytasi se seriózními informacemi, když minimálně první čtvrtinu (víc jsem nedala) je to kardinální blábol. Navíc přesně taková videa jsou z lingvistickeho hlediska ucebnicove příklady manipulace. Agresivní dikce, důraz na slova jako „potlacovat“ a prolongace pauz za nimi, rádoby simultánní tlumočení, aby zpráva působila autenticky a naléhavě, spousta barvicek a akce, jak z Modrého kódu…

S tímto souhlasím. Podání nepřesvědčivé. Jako z reklamy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Altavista
21.10.20 00:45

Chtěla jsem tomu dát šanci, ale stačilo mi 2* 30 vteřin (pro případ, že se to někde dál změnilo) nezměnilo, je to dost otřesná volovina.

Jediné čemu věřím je to, že se všichni tak unavíme tím co se děje, že se půjdeme raději naočkovat, jen abychom měli klid.

A jinak v minulosti se staly z dobrých důvodů špatné věci, ale byly to chyby, ne úmysl. Třeba tohle https://www.idnes.cz/…man-styl_taj ale pochybuji, že někdo tím očkováním chce někomu ublížit. To už bych spíše věřila, že Čína vypustila virus, aby se debilní země jako je EU a USA zlikvidovaly ekonomicky.

• Citovat
  • Upravit
14723
21.10.20 00:52
@Chiquinquirá píše:
Viděl někdo z vás zde celé až do konce toto video?

Ne, proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
21.10.20 00:54
@Anonymní píše:
Ovšem primitiv nic neví a na všechno má názor, ale neumí ho prezentovat slušně, protože potřebuje agresi a urážet. Jinými slovy "tenhle druh ovoce neznám, nejedl jsem ho, ale je hnusné a každý, kdo ho jí, je hlupák "
S takovými typy je lepší neztracet čas :mavam:

K anonymu nemáš důvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23961
21.10.20 00:58
@Russet píše:
K anonymu nemáš důvod.

Ale má a dost vážnej… Když si myslí, že ten, kdo nevěří tomu, že ta vložka z reklamy vysrkne celej bazén vody, je sprostej debil… :pankac: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek