Vakcinace na covid

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10073
21.10.20 08:23
@Chiquinquirá píše:
Ještě jednou, nejde mi o počet shlédnutí videa na YouTube, když ho zřejmě stejně smažou.
Já vám píšu, pokud to nechcete sledovat ok, nesledujte, ale potom mi neodpovidejte.
Někdo, kdo viděl pouze dvě minuty hodnotí celé video? To jako vážně?
Můj mozek, podle vás ne zcela při smyslech, to zvládnul, takže si myslím, že ten váš, kteří tu reagujete vlastně na něco, co jste neviděli až dokonce, by to zcela jistě zvládnul. A stouto informací naložte jak chcete. Klidně kritizujte, nadavejte, ale ne mě, já pouze jsem chtěla názor i ostatních co si o tom myslí.
Ujišťuji vás, že jsem zcela normální. Nejsem žádný blázen, jen a pouze mě děsí fakta která jsou ve videu obsaženy. A kdybyste tomu opravdu věnovali čas, možná byste si pokládali stejnou otázku a možná taky ne, bylo by vám to jedno.A abych zareagovala na komentář zde výše, údaje a pravdivost údajné doktorky zkusím zjistit.

Je to video natočené paranoidním Američanem :mrgreen: to mi naprosto stačí..zkuste naladit americkou tv a sama uvidíte, že podobnými srackami se to tam jen hemží :lol: údaje o pravdivosti nezjistíte, pokud ano tak jste se právě nabourala do systému NSA (což je zkratka pro National Security Agency, chránící informace podobného druhu) :mrgreen: a to dokázal málokdo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
21.10.20 08:27

@Chiquinquirá Já chápu, že se to video asi možná snaží tvářit uvěřitelně, jenže fakt není… Nikdo, kdo nepodléhá konspiračním teoriím a kdo je schopen aspoň trochu kriticky myslet, mu prostě nemůže věřit. Ať se tvůrci snaží sebevíc, má to prostě mouchy - zcela výstižně je shrnula @Hoa Mai - k tomu není prakticky co dodat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
21.10.20 08:30

Na to se nedá koukat. Ten český překlad je neuvěřitelně protivný. Nechápu, jak to někdo vydrží hodinu. a to pomíjím obsah videa.

• Citovat
  • Upravit
53518
21.10.20 08:34

Mně tam chybí simultální překlad Dany Hábové :mrgreen: Jinak fakt nekoukatelné. Obávám se, že nutí koukat na celé jen proto, že vysílají nějaké podprahové signály a ve skutečnosti nejde o covid :P To si radši pustím se synem večer Večerníček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
21.10.20 08:35
@Skaiqy píše:
Je to video natočené paranoidním Američanem :mrgreen: to mi naprosto stačí..zkuste naladit americkou tv a sama uvidíte, že podobnými srackami se to tam jen hemží :lol: údaje o pravdivosti nezjistíte, pokud ano tak jste se právě nabourala do systému NSA (což je zkratka pro National Security Agency, chránící informace podobného druhu) :mrgreen: a to dokázal málokdo :lol:

Promiňte, nepotřebuji si naladit americkou tv, mě bohatě stačí ta naše, nova, ČT a podobné. Všude je to stejné.
Zeptam se, viděl nebo viděla jste toto video od začátku do konce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
21.10.20 08:36
@Russet píše:
Mně tam chybí simultální překlad Dany Hábové :mrgreen: Jinak fakt nekoukatelné. Obávám se, že nutí koukat na celé jen proto, že vysílají nějaké podprahové signály a ve skutečnosti nejde o covid :P To si radši pustím se synem večer Večerníček.

Se synem si Večerníček zcela jistě pusťte, to je dobrý nápad, tak ale prosím, NEREAGUJTE!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
21.10.20 08:36
@Chiquinquirá píše:
Promiňte, nepotřebuji si naladit americkou tv, mě bohatě stačí ta naše, nova, ČT a podobné. Všude je to stejné.
Zeptam se, viděl nebo viděla jste toto video od začátku do konce?

Měla jsi o víkendu anální sex?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
21.10.20 08:37

Zde je také docela hezké video, je to krátké, tak to možná vydržíte

https://www.youtube.com/redirect?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
21.10.20 08:38
@Prof. Farnsworth píše:
Měla jsi o víkendu anální sex?

Proč to chcete vědět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
21.10.20 08:40
@Chiquinquirá píše:
Se synem si Večerníček zcela jistě pusťte, to je dobrý nápad, tak ale prosím, NEREAGUJTE!!!

Tohle je veřejná diskuze a můžu na to reagovat. Když nesneseš opačný názor, tak nevytvářej diskuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
21.10.20 08:41
@Chiquinquirá píše:
Proč to chcete vědět?

Protože mi tvoje dokola pokládaná otázka připomíná jednu uživatelku, která se stále dokola ptala na tuhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
21.10.20 08:43
@Chiquinquirá píše:
Zde je také docela hezké video, je to krátké, tak to možná vydržítehttps://www.youtube.com/redirect?…

Tak tohle už je úplně mimo, protože to je mimo YouTube. To je akorát o stažení si nějakého viru do počítače/mobilu. Kdo ti za tohle platí? :think:

• Citovat
  • Upravit
10073
@Chiquinquirá píše:
Zeptam se, viděl nebo viděla jste toto video od začátku do konce?

Lol :lol: dost relevantní TV teda :) ne že by americká tv byla relevantnější, ale aspoň by vám to ukázalo proč se taková videa točí..a toto video není ničím výjimečné :mrgreen: :mrgreen: prostě, další výplod mysle závislé na pozornosti..

Video jsem viděla, bohužel moje nespavost v těhotenství dělá velké čáry máry, takže od půl šesté ráno se tu směju.. internet, tv, rádio snese toho hodně ;)

Za mě je větší problém než Covid taková věc jako Roona v Indii třeba..ale každý máme jiné priority ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838

Zakladateľka a anonymný tulipán nie sú tá istá osoba.
Prosím, prestaňte sa navzájom urážať - inak budem musieť diskusiu zamknúť.

Ďakujem za pochopenie,
Kristína :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
21.10.20 08:44
@Russet píše:
Tohle je veřejná diskuze a můžu na to reagovat. Když nesneseš opačný názor, tak nevytvářej diskuze.

Ano je to veřejná diskuze, ale cílem je diskutovat o věci, na kterou se zakladatel diskuze ptá. A tak pokud jste to neviděla, nemáte k tomu co říct a pro mě je vaše informace k ničemu. Chápete to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek