Vakcinace na covid

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13010
21.10.20 22:38
@Bábrdl píše:
Vzdycky jsem chtěla pracovat pro nějaké celosvětové spiknutí. Kde jinde máte neomezený rozpočet, všichni jsou spolehliví, nikdy se nic neprolakne, nikdy se nic nepokazí a kromě youtubera z nějakého amerického zapadákova s alobalovou čepicí, vás nikdo neodhalí…
:lol: :lol:

já taky

a vono ništ, jen do práce a z práce a tam furt svrab, neštovice, kašle a rýmy, deprese, zlomená srdce a takový ty přízemní a obyč otravný věci

:mavam:

farmafirmy nedonesou ani tužku, nic, natož aby mě zvali na Bali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
22.10.20 09:32
@Borrealis píše:
@Bábrdl

já tedy nevím ale skoro mám pocit že letos je těch vakcín o něco méně než loni, naprosto nejsou dostupné

očkovací centra lidi rovnou odmítají a ani neobjednávají
v lékárnach vymeteno, naše lékárna tady kousek jich dostala koncem září 5 / 5 kusů, fakt :zed: / a konec

loni jich měli ve stovkách, sice došly pozdě, až koncem října, ale byly

nejde to sehnat nikde, ti kolegové co objednávali v červnu nebo později, nedostali ani jednu

jedna naše pac. volala naštvaná na ministerstvo / správně, ona, dobře / a tam jí odkázali na praktika, že jí to má sehnat

paní je 60, nespadá do kategorie pojištěneckých očkování, naprosto jí to nemám šanci sehnat

ministerstvo v srpnu, září velkohubě hlásalo že vakcín bude o 10 procent a bla bla víc než loni, ale nějak tomu nevěřím, nejsou, nikdo je není schopen sehnat

pac. jsou naštvaní, je poměrně nepříjemné tomu čelit, něco jsme vyočkovali, ale další není šance sehnat, ani když se rozkrájím :nevim:

Příspěvek upraven 21.10.20 v 22:40

Vždyť to přesně píšu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22914
22.10.20 09:50

Já jsem vyslala babičku (očkuje se každý rok) už začátkem září a dostalo se na ní. Moje lékářka už má napsáno, že nemá a že se můžu zkusit zapsat do pořadníku..Ale věřím, že byl fakt letos větší zájem. Já nikdy chřipku neměla, tak jsem se ani nikdy neočkovala. Spíš se chci nechat naočkovat na Pneumokoka, protože co mám děti, mám ho už po 3. a zrovna i teď :zed:

Jinak absolutně nekoukám na tyhle pošahané videa, neymysl a ztráta času!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
22.10.20 10:42

Rozhodně nepodporuji konspirační teorie, ale… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
22.10.20 12:44
@Prof. Farnsworth píše:
A proč by to dělali takhle složitě přes očkování (které se navíc nedostane ke spoustě lidí)? Není jednodušší přidat „něco“ do pitné vody?Hele, tak mě napadá - jak byla ta akce kdy stát dával důchodcům roušky - nebylo to proto, že ty roušky byly schválně infikované? A to že se vyšetřovalo to přebalování bylo proto, že se tím snížila účinnost infekce?

Tak pokud budu pokračovat v konspiraci, kam jsem sklouznout nechtěla - očkováním můžeš třeba cílit na požadovanou skupinu obyvatel (děti, seniory, vakcína pro Afriku ap.). Vodu vypijí všichni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
23.10.20 23:38

Dámy a pánové, vysvětlete mi, co je asi „průkaz digitální imunity“
Aby se ty konspirační teorie nestaly skutečností.

https://aeronet.cz/…ek-ockovany/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
23.10.20 23:41

Také mě mrzí, že jste toto video neviděli, stáhli to „nečekaně“ z YouTube.
Prosila bych vysvětlení toho, kdo tomu rozumí, jestli jsou zde i lidé, kteří nejsou pouhými mudrlanty, ale chtějí se vážně na toto téma bavit, viz. odkaz výše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
23.10.20 23:43
@Chiquinquirá píše:
Aby se ty konspirační teorie nestaly skutečností.https://aeronet.cz/…ek-ockovany/

digitální je prstový "digiti " jsou prsty

takže to bude průkaz prstové imunity

já vám teda nezávidím, hltat a hledat podobné hlouposti, někdo si na net navymýšlí naprosté hlouposti a vy to hltáte a veříte tomu

to není úplně veselej život… :think:

:nevim:

očkovací průkazy už existují, dává se do nich kulaté razítko aby byly mezinárodní a zapisují se tam různá očkování když se cestuje po světě tak, aby to bylo mezinárodně srozumitelné

tak tohle bude průkaz prstové imunity, jasné jak facka 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
23.10.20 23:51
@Chiquinquirá píše:
Prosila bych vysvětlení toho, kdo tomu rozumí, jestli jsou zde i lidé, kteří nejsou pouhými mudrlanty, ale chtějí se vážně na toto téma bavit, viz. odkaz výše

problém je, že se nejde vážně bavit o vymyšlených hloupostech, vy nehledáte nikoho k debatě, ale jen k souhlasu s nesmysly z internetu

což asi stejně nejde zde vysvětlit, tak hlavně to zdraví, at slouží

a nezabejvejte se tím tolik, at vám z toho nehrábne, fakt, nebyla byste žel, jediná

:nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23983
23.10.20 23:55
@Chiquinquirá píše:
Prosila bych vysvětlení toho, kdo tomu rozumí, jestli jsou zde i lidé, kteří nejsou pouhými mudrlanty, ale chtějí se vážně na toto téma bavit, viz. odkaz výše

No jistě, skoro rok to koluje po internetu a ti, co nás chtějí vyvraždit očkováním, jsou tak blbí, že to vymazali až po tvým založení diskuse na emiminu… :lol: :lol: :lol: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
24.10.20 08:28

Ok lidi, končím, doufám pevně věřím že máte pravdu.
Snad nebudete překvapení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
24.10.20 15:54

Jsem asi trapná, divná, jenže lidi já si začínám myslet že tohle vůbec nevypadá dobře, a jestli se smějete, smějete se, dokud to jde, pak vás to přejde.
Asi se nepodíváte, ale doufám, že někdo z vás ano.
Tohle nejsou konspirační teorie

http://svobodnenoviny.eu/…i-elity-uji/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
24.10.20 15:55
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
24.10.20 15:59
@Chiquinquirá píše:
Aby se ty konspirační teorie nestaly skutečností.https://aeronet.cz/…ek-ockovany/

To jen ukazuje že Aeronet píšou bl.bci, kteří překládají články google translatorem. Nedivil bych se, kdyby v originále bylo něco jako „digitální průkaz imunity“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
24.10.20 20:10
@Chiquinquirá píše:

Je to prostě elektronický průkaz imunity. https://www.euro.cz/…jici-imunitu

To se jako dokážeš stresovat i tím, že bude očkovak elektronický? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek