Vakcinace na covid

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20
25.11.20 10:23
@Prof. Farnsworth píše:
Vrchní iluminát je Prymula. Na Vyšehradě měli tajnou schůzi a s šéfem moravských iluminátů Faltýnkem plánovali zotročení lidstva očkováním. Naštestí stateční reportéři Blesku za podpory proteinových tyčinek z Lidlu spiknutí odhalili.

Tak zrovna prymula je snad jasný. Dcera prodává masky a on sám je členem who a lobuje za zády ministra pomocí lži v Americe. Taky má prsty ve fabrice na vakcíny, která je teď v Čechách do které investoval Bill Gates. Toto jsou všechno běžně dohledatelné fakty. Prymula není nejlepší případ já zesměšnění tohoto celého…ten je namočený v dosti divných věcech. Přeji krásný den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
25.11.20 10:58
@Kecka2020 píše:
A proč je tedy ta nová polní nemocnice za x milionů prázdná? Dokonce na novinkách psali, že lůžka na JIP jsou obsažena lidmi, kteří potíže dávno nemají, ale nemohou se třeba vrátit zpět do domovů důchodců. Takže tak jednoduché to není…zkus číst a prohledat. Na utvoření názoru si vždy musíš vyslechnout dvě strany. Jakmile ti zloděj tvrdí, že nic neukradl, budeš mu asi věřit, dokud si nepromluvíš také s okradenym ;)

Protože díky bohu nebylo zatím potřeba 8o
Protože se podařilo postup nákazy zpomalit.

Tohle je fakt vyčerpávající. Fakt se tu n kdo ptá, po tom, co se tu děje, zavírá, po tom, co je potřeba omezit „a proč jsem jako včera nepřijela se manželem do špitálu s bolestma břicha a oni mi nerekli, že mají plnou jip a nemůžou mu odoperovat slepák?“

Kdyby se to nepovedlo, všichni budou brečet, proč na to nikdo nemyslel a nezaridil záložní lůžka. Chápes, že by lidí umírali, kdyby se to fakt stalo.

Vždyť se už z některých špitálu převáželi lidi na kyslíku. To není běžne, opravdu.

A prosimtě dej mi odkaz, kde někdo tvrdí, že NA JIP, leží někdo ze sociálních důvodů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
25.11.20 11:04
@Bábrdl píše:

Tohle je fakt vyčerpávající. Fakt se tu n kdo ptá, po tom, co se tu děje, zavírá, po tom, co je potřeba omezit „a proč jsem jako včera nepřijela se manželem do špitálu s bolestma břicha a oni mi nerekli, že mají plnou jip a nemůžou mu odoperovat slepák?“

Kdyby se to nepovedlo, všichni budou brečet, proč na to nikdo nemyslel a nezaridil záložní lůžka. Chápes, že by lidí umírali, kdyby se to fakt stalo.

Vždyť se už z některých špitálu převáželi lidi na kyslíku. To není běžne, opravdu.

A prosimtě dej mi odkaz, kde někdo tvrdí, že NA JIP, leží někdo ze sociálních důvodů.

Tak narychlo, novinky byly tak před třemi týdny nemohla jsem je rychle najít. O to právě jde, jaký je to bordel, mému tatovi odložili dvakrát operaci srdce kvůli tomu to. Btw Švédsko a Holandsko má volnější opatření a je to totéž, tak si právě těmi opatřeními nejsem jistá. Spíš to likviduje podnikatele, já třeba přišla po osmi letech o práci.

https://www.denik.cz/…riznaku.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
25.11.20 11:10
@Bábrdl píše:

Tak narychlo, novinky byly tak před třemi týdny nemohla jsem je rychle najít. O to právě jde, jaký je to bordel, mému tatovi odložili dvakrát operaci srdce kvůli tomu to. Btw Švédsko a Holandsko má volnější opatření a je to totéž, tak si právě těmi opatřeními nejsem jistá. Spíš to likviduje podnikatele, já třeba přišla po osmi letech o práci.

https://www.denik.cz/…riznaku.html
@Bábrdl píše:

Tu máš další
https://www.idnes.cz/…_domaci_chtl

Takže tak

O maskách ani nemluvě, žiju v Holandsku a celou dobu je tu nemáme povinné, protože zdravotníci tvrdí, že nepomáhají, ( dokonce i who to tvrdila) a teď je najednou chtějí zavést, ale nemůžou, je to proti ústavě (Pravo na čerstvý vzduch, jelikož nutí zdravé lidi je nosit a lidé z nich mají zdravotní potíže.) Takže to není jen černobílé, názor si samozřejmě udělej sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76817
25.11.20 11:15
@My Melody píše:
Ano. Jde o novy typ vakciny, experiment, vakcina RNA messenger. Slysela jsem v radiu virologa, genetika, ze proste nejde uhlidat, co to muze udelat v delsim casovem horizontu, ze nevime, jake muze mit vedlejsi ucinky. Odmitam delat ze sebe pokusneho kralika.

ale ne všechny vyvíjené vakcíny jsou na principu RNA, některé jsou antigenní a ještě nějaký druh, to jsem zapomněla, nejsem odborník
a třeba mamka má kolegyni, která by se šla naočkovat už před měsícem, pokud by byla možnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76817
25.11.20 11:17

@Kecka2020 v nemocnicích se vždy stávala, stává a stávat bude, že tam leží tzv. sociální hospitalizace - ale neleží na JIPech, to opravdu ne, leží na odděleních následné péče - stávalo se to i bez covidu, teď je těchto případů samozřejmě víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101744
25.11.20 11:28
@Kecka2020 píše:
Tak narychlo, novinky byly tak před třemi týdny nemohla jsem je rychle najít. O to právě jde, jaký je to bordel, mému tatovi odložili dvakrát operaci srdce kvůli tomu to. Btw Švédsko a Holandsko má volnější opatření a je to totéž, tak si právě těmi opatřeními nejsem jistá. Spíš to likviduje podnikatele, já třeba přišla po osmi letech o práci.https://www.denik.cz/…riznaku.html

Udělej nám prinsrceen, kde se tam píše, že jsou na JIP :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101744
25.11.20 11:29
@Kecka2020 píše:
Tu máš další
 https://www.idnes.cz/…_domaci_chtl

Takže tak

O maskách ani nemluvě, žiju v Holandsku a celou dobu je tu nemáme povinné, protože zdravotníci tvrdí, že nepomáhají, ( dokonce i who to tvrdila) a teď je najednou chtějí zavést, ale nemůžou, je to proti ústavě (Pravo na čerstvý vzduch, jelikož nutí zdravé lidi je nosit a lidé z nich mají zdravotní potíže.) Takže to není jen černobílé, názor si samozřejmě udělej sama.

Hahaha, v průmyslových oblastech - to chodíš s kyslíkem?
A u članku opět, prinscreen, kde zvýraníš, kde se hovoří o tom, že leží na JIP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18003
25.11.20 11:54
@stinga píše:
ale ne všechny vyvíjené vakcíny jsou na principu RNA, některé jsou antigenní a ještě nějaký druh, to jsem zapomněla, nejsem odborník
a třeba mamka má kolegyni, která by se šla naočkovat už před měsícem, pokud by byla možnost

I kdyby slo o klasickou vakcinu, vakcina, ktera byla vyvinuta za 9 mesicu, kdy bezne trva vyvoj vakciny 5-10-15 let? V minulosti se vakcina na koronavir nedarila, proto se od ni upustilo a nejednou hop, zazrak, mame vakcinu za tak kratkou dobu, ucinnou na 90 a nevim presne kolik procent.? A vyrobce se dopredu pojistuje, aby nenesl odpovednost za vedlejsi ucinky?!! Dekuju neprosim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18003
25.11.20 12:28

V roce 1996 Pfizer podal 200 detem v Africe nove antibiotikum - Trovan, 11 deti umrelo a dalsi maji celozivotni nasledky.
Neni sci fi, nebo nejaka konspirace, ze farma firmy jsou mega byznys, ktere se na nejakou etiku moc neohlizeji, je to jedna z nejsilnejsich lobby vubec, ktera korumpuje vedecky a politicky svet.
Pribeh remdesiviru - priklad, ze muze byt potencialne nebezpecnej lek s malym, nebo relativnim ucinkem bez problemu schvalenej a muze vydelat obrovske penize a ucinne leky, ktere jsou vyrabene jako generika a nic nestoji, jsou zakopavane.

Korupce skratka tvori neoddelitelnou soucast systemu zdravotnictvi, protoze se v tom tocej obrovsky penize. Opatrnost je vic jak na miste. At se da zaockovat kazdej, kto chce, ale nemuzou nas, kteri vakcinu nechceme, nutit delat ze sebe pokusne kraliky.

Příspěvek upraven 25.11.20 v 12:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
25.11.20 12:28
@My Melody píše:
I kdyby slo o klasickou vakcinu, vakcina, ktera byla vyvinuta za 9 mesicu, kdy bezne trva vyvoj vakciny 5-10-15 let? V minulosti se vakcina na koronavir nedarila, proto se od ni upustilo a nejednou hop, zazrak, mame vakcinu za tak kratkou dobu, ucinnou na 90 a nevim presne kolik procent.? A vyrobce se dopredu pojistuje, aby nenesl odpovednost za vedlejsi ucinky?!! Dekuju neprosim.
:kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18003
25.11.20 12:40

Videla jsem 2 dokumenty na ARTE o farma lobby, jak se schvaluji leky a o WHO.. a hadejte, kto ji financuje? Z majoritni castky soukrome fondy, za kterymi stoji farmaceuticke firmy a vakcinacni nadace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
25.11.20 12:58
@j.a.n.i1 píše:
Hahaha, v průmyslových oblastech - to chodíš s kyslíkem?
A u članku opět, prinscreen, kde zvýraníš, kde se hovoří o tom, že leží na JIP.

V jakých průmyslových oblastech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
25.11.20 13:03
@Chiquinquirá píše:
@Josef44 uvidíme za pár let. Já se odmítám o tom s vámi dál bavit.
Je šílené, když založíte diskuzi a dozvíte se akorát, že máte navstivit psychiatrickou léčebnou a že jste vlastně pablb.
Nikdo není ochotný si napřed zjistit proč člověk zakládá diskuzi. Tj. Shlédnout video nebo přečíst článek. Ale hned začne útočit a urážet. Tohle je dnešní svět, tohle je povaha nás lidi. Někdo si myslí že jsem podplacena nebo něco takového. Nevím kdo je z nás větší paranoik.
Nevěřím oficiálním článkům, nevěřím médiím už kvůli té přehnané cenzuře. Nad tím by se člověk měl pozastavit. Proč se tyto témata centuruji, kde je svoboda slova? Základní listina práv a svobod?
Tohle jde všechno do kytek kvůli covidu? Lidé čekají jako ovečky na vakcínu jako na spásu lidstva? Na vakcínu, která není řádně otestována? Firmy se předhani kdo dřív?
Místo toho aby stát chránil rizikové skupiny, staré a nemocné např. Tím, že je zásobi respiratorama a vitamíny především C a D. Ale to ne, ono to totiž tolik nevynasi jako pochybné testování (které vám nic neřeknou) a ještě víc jako pochybná vakcína. Řekněte mi, může se rozumný občan nechat očkovat touto „rychlosračkou“?

Já to taky vzdávám, ale jestli máš zájem, muzu ti poslat 48 strankovy PDF dokument s hodně zajímavými fakty (podlezenymi linky s informacemi, které jsou opět volně dohledatelné) o celém tomto podvodu. Taky jsem vždycky věřila v dobro a stále věřím, ale již několikrát jsem se přesvědčila, zebmediom se opravdu věřit nedá a člověk si musí udělat vlastní názor pročítáním i různych jiných zdrojů. Nevěřím rozhodně všemu co vidím nebo čtu. Ale některé věci jsou po nějakém čase do očí bijící, bohužel hodně lidí stále radši druhým nadává a uráží je, než aby si o tom něco našli sami. Hezký den a pa. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
25.11.20 13:22

@Kecka2020 Tak oni lidi spíš vidět nechtějí a jsou ohlupováni vcelku rádi. Je to pohodlnější. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek