Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Chiquinquirá píše:
Tady smí zakládat diskuze pouze ty, které jsou těhotné? Mají děti?
Jinak odpovím. Ano mám děti a dvě a záleží mi na jejich budoucnosti. Starám se a mám strach. Ne z nemoci, ale co přijde pak.
Ty ani většina lidí (stejně jako já) se bát vůbec nemusí. Každý totalitní režim a je jedno, zda se jednalo o nacismus, komunismus nebo současnou Kubu, Venezuelu… funguje na základě nepsané společenské smlouvy. Lidé kteří neohrožují stát (stávkami, odbojem, kritikou…) a nezasahují do řízení státu, žijí svůj běžný život a stát jim nezasahuje do běžného života. Každý režim potřebuje loajální masy pro svoji činnost.
Takže průměrný člověk stát vůbec nezajímá. Nemá potřebu ho nějak zvlášť perzekuovat a omezovat - soustředí se na ty, co proti režimu vystupují, bojují o moc v rámci vedoucí třídy nebo se snaží dostat výš než jim chce režim dovolit.
@dasajur také děkuji za konstruktivní, slušný a myslím i odborný názor, určitě to projdu. Tohle je patrně to, co chtěla zakladatelka slyšet, klidně i jiný, slušný názor, o tom je totiž diskuse, ne klof, klof, klof, kokodáák.
Samozřejmě jsem ochotná přistoupit na to, že video není zas až tak pravdivé (kéž by) ale ne na základě kdákání, ale na základě věcných, slušných argumentů, které se opírají o něco důvěryhodného. Ještě jednou díky ![]()
Tyhle videa jsou jen na vyvolávání strachu v lidech na bázi lží a polopravd. Vždyť na světě je tolik opravdových věcí, kterých se reálně bát (šílené dluhy zemí, boj o přírodní zdroje v budoucnosti, znečišťování planety atd.). Tyhle videa cílí na lidi, co to budou dogmaticky přijímat a nebudou ochotní si cokoliv zjišťovat.
Zakladatelko schválně, jsi ochotná připustit, že to není pravda, když ti tu už několik lidí psalo a i na konkrétních případech vyvracelo ty lži? Nebo si budeš stále tvrdohlavě stát za svým. Co si tak namátkou pamatuju, tak ti sem psalo i několik lékařek - jsou i ty podle tvého uvažování zaplacené NWO nebo něčím podobným? (pokud jo, můžu taky dostat svou výplatu?
)
Nechci tě urážet, ale ty naprosto nekriticky přijímáš ty dané informace, protože se ti zrovna hodí a příjde mi, že je ti úplně jedno, jestli je to objektivní pravda nebo ne.
@Russet píše:
Ne, ale přesně tenhle typ diskuzí zmizí během pár dní. Tohle tady prostě nikdo číst nechce. Podle mě je i mimo pravidla vkládat video. Preber si to sama. Nabíháš si leda na hrábě, když tohle sem dáš.
Není nic jednoduššího, než nečíst, když ti to tolik vadí ![]()
@Parninas promiň, ale věcně, slušně a dá se říct odborně tady reagovaly DVĚ uzivatelky. Ostatní byla jen snůška urážek, nebo spekulace od těch, co video ani neviděli. A já osobně tedy nevím, kolik lékařek do diskuse psalo, nemám nikoho tak prolustrovaného, abych věděla, jaké je profese a konec konců, dá se tomu věřit? Co když ti napíšu, že jsem genetik, uvěříš?
A nakonec - odlišný názor akceptuji, pokud je slušný a o něco se opírá. Argument typu "neviděla jsem to, ale je to samá lež " je ubohý a má pro mě nulovou hodnotu.
Tím nemyslím tvůj příspěvek
@Anonymní píše:
@Parninas promiň, ale věcně, slušně a dá se říct odborně tady reagovaly DVĚ uzivatelky. Ostatní byla jen snůška urážek, nebo spekulace od těch, co video ani neviděli. A já osobně tedy nevím, kolik lékařek do diskuse psalo, nemám nikoho tak prolustrovaného, abych věděla, jaké je profese a konec konců, dá se tomu věřit? Co když ti napíšu, že jsem genetik, uvěříš?
A nakonec - odlišný názor akceptuji, pokud je slušný a o něco se opírá. Argument typu "neviděla jsem to, ale je to samá lež " je ubohý a má pro mě nulovou hodnotu.
Děkuji za tento komentář
@Anonymní píše:
@dasajur také děkuji za konstruktivní, slušný a myslím i odborný názor, určitě to projdu. Tohle je patrně to, co chtěla zakladatelka slyšet, klidně i jiný, slušný názor, o tom je totiž diskuse, ne klof, klof, klof, kokodáák.
Samozřejmě jsem ochotná přistoupit na to, že video není zas až tak pravdivé (kéž by) ale ne na základě kdákání, ale na základě věcných, slušných argumentů, které se opírají o něco důvěryhodného. Ještě jednou díky
Sleduji diskuzi a jen ctu. Nechci se tu poustet do kdejakych debat, jsem laik.
Ale rikala jsem si, ze jsi celkem slusna a nesnizis se na uroven nekterych, skoda. Plno lidi tu reagovalo slusne, jen jinak, nez jsi schopna ty a zakladatelka akceptovat a co chcete slyset.
@Anonymní píše:
Jasně, taky věřím tomu, že přesvědčit člověka jde čistě slušností, ne urážením. Ale i tak, 2 uživatelky tu naprosto věcně popsaly očividné lži a i tak jsi ochotná tomu věřit?
Jasně můžeme argumentovat, že ti lidé ve videu můžou lhát 2 minuty a pak 58 minut ne, ale jaká je pravděpodobnost? A za předpokladu, že to tak je, tak jakou mají motivaci tam dávat 2 minuty naprostých lží? Jen tak pro srandu? Nebo lze usoudit, že když autor hned z kraje lže, tak bude lhát celou dobu?
@Anonymní píše:
Nechápu, proč bys TY měla rozhodovat o uzamčení diskuse? Pokud ti dané téma vadí, můžeš odejít, chybět nebudeš
@Chiquinquirá jak vidíš, tak tady se slušné reakce nedočkáš, krom jedné uzivatelky, která video viděla, má nějaké věcné argumenty, abych na ně reagovala, musela bych se tím zabývat delší dobu. Reakce ostatních nebudu komentovat, proto jsem zvolila anonym, znám to jejich klofání, když už neví, kudy kam a dochází jim argumenty, začne jim vadit anonym, nebo tě budou lustrovat, jestli jsi těhotná, nebo matka
Kolik je tady anonymů, co uráží, jsou sprostí a kolik je tady chlapů, nebo puberťáků? Finále je volání po zamčení diskuse![]()
Aspoň nemam strach se k diskuzi vyjádřit aby všichni věděli kdo píše
nepotřebuji se schovávat za anonym
have a wonderful one little one ![]()
@Parninas píše:
Jasně, taky věřím tomu, že přesvědčit člověka jde čistě slušností, ne urážením. Ale i tak, 2 uživatelky tu naprosto věcně popsaly očividné lži a i tak jsi ochotná tomu věřit?
Jasně můžeme argumentovat, že ti lidé ve videu můžou lhát 2 minuty a pak 58 minut ne, ale jaká je pravděpodobnost? A za předpokladu, že to tak je, tak jakou mají motivaci tam dávat 2 minuty naprostých lží? Jen tak pro srandu? Nebo lze usoudit, že když autor hned z kraje lže, tak bude lhát celou dobu?
Naprosté lži? Opravdu?
Já chtěla objektivní názor na celé video. Proč to nikdo nebo většina neudělá a nenapíše, že je to nesmysl. Proč konstatuji z prvních dvou minut? Jaký to má význam? Jakou to má cenu? Nulovou.
Asi vážně nemá cenu cokoliv zjišťovat a už vůbec ne chtít po někom, aby věcně diskutoval.
Také děkuji dvou uživatelkam, které alespoň mohly začátek zpochybnit a mě tak trochu uklidnit. Prosila bych ještě o ten zbytek videa.
@Chiquinquirá píše:
Naprosté lži? Opravdu?
Já chtěla objektivní názor na celé video. Proč to nikdo nebo většina neudělá a nenapíše, že je to nesmysl. Proč konstatuji z prvních dvou minut? Jaký to má význam? Jakou to má cenu? Nulovou.
Asi vážně nemá cenu cokoliv zjišťovat a už vůbec ne chtít po někom, aby věcně diskutoval.
Také děkuji dvou uživatelkam, které alespoň mohly začátek zpochybnit a mě tak trochu uklidnit. Prosila bych ještě o ten zbytek videa.
Lol, chtěla jsem být doteď slušná, ale ty jsi fakt úplně mimo.
Si fakt myslíš, že tu lidi nemají nic lepšího na práci než rozebírat všechny lži v 60 minutovém (!) videu? Protože sis dupla nožičkou?
Mě osobně stačí 2, abych to nebrala vážně celé. Každý normální vědec/lékař nemá potřebu lhát vůbec aby prokázal, že má on pravdu.
Hele mě osobně je úplně jedno čemu věříš, klidně na svatého Dindiho. Žij si ve strachu jestli ti to dělá dobře. Peace.
Edit: Video má 55minut, pardon. ![]()
Příspěvek upraven 21.10.20 v 11:26
Já jsem toto video viděla už dříve. To, jestli je 100% pravdivé nebo ne nemůžu posoudit stejně jako nikdo tady z diskutujících. Ani lékař nebude řešit, co vakcína obsahuje a jak je vyrobená a jaké má další budoucí důsledky. Jeho úkolem je jen naočkovat.
Můj názor na očkování Covid - já ani moje rodina se očkovat nenecháme, stejně jako nejdu na celoplošné testy, pokud budou.
Jak si představují naočkovat lidi proti viru, který mutuje a ani po prodělání nemoci člověk netvoří protilátky. To budou očkovat lidstvo komplet na Covid každý rok? A to nemluvím o tom, že vir rychle mutuje a vytváří spoustu variant. To by byl fajn byznys pro pár vyvolených…
Celá tato aféra Covid prostě smrdí a určitě nevěřím tomu, že se rozjela jedním neuvařeným netopýrem. Ostatně už se opatrně přiznává, že virus unikl z laboratoře. Proč se v něm někdo hrabal a na čí přání? Nebylo smyslem celosvětově ochromit lidstvo a držet ho ve strachu s tím, že jedinou spásou je vakcína?
@Parninas píše:
Pokud jsou ve videu lži a je to podložené věrohodnými argumenty, tak svůj názor samozřejmě změním
@Skaiqy píše:
Aspoň nemam strach se k diskuzi vyjádřit aby všichni věděli kdo píšenepotřebuji se schovávat za anonym
have a wonderful one little one
Můj anonym je stejně anonymní, jako tvůj. Svoje anglická moudra si nech od cesty a poděl se s námi o svůj názor, určitě nějaký máš
@Chiquinquirá píše:
@pikola věřím? Vy věříte naší vládě a že to s námi mysli dobře? Je tam málo důkazů? Jsou vyvratitelna?
Naší vládě věří je pitomec. Půlka vlády už dávno měla být v kriminále a vůbec se do vlády neměla dostat. Ta druhá půlka by tam měla jít za zločiny, které napáchala za poslední dobu.