Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Chiquinquirá píše:
Ano je to veřejná diskuze, ale cílem je diskutovat o věci, na kterou se zakladatel diskuze ptá. A tak pokud jste to neviděla, nemáte k tomu co říct a pro mě je vaše informace k ničemu. Chápete to?
Viděla. A chápu. Jsi na Emiminu. Jsi aspoň těhotná, po porodu, máš děti? Proč nediskutuješ někde, kde najdeš větší podporu? Tady se ti spíš lidi vysmějí a adminky to zamknou.
@Skaiqy píše:
Loldost relevantní TV teda
ne že by americká tv byla relevantnější, ale aspoň by vám to ukázalo proč se taková videa točí..a toto video není ničím výjimečné
![]()
prostě, další výplod mysle závislé na pozornosti..
Video jsem viděla, bohužel moje nespavost v těhotenství dělá velké čáry máry, takže od půl šesté ráno se tu směju.. internet, tv, rádio snese toho hodně
Za mě je větší problém než Covid taková věc jako Roona v Indii třeba..ale každý máme jiné priority
Pokud jste video opravdu shledla až dokonce, přijímám váš názor a já jen doufám, že v takto dobré náladě, jako máte vy, budeme za pár let mít všichni.
@Russet píše:
Viděla. A chápu. Jsi na Emiminu. Jsi aspoň těhotná, po porodu, máš děti? Proč nediskutuješ někde, kde najdeš větší podporu? Tady se ti spíš lidi vysmějí a adminky to zamknou.
Tady smí zakládat diskuze pouze ty, které jsou těhotné? Mají děti?
Jinak odpovím. Ano mám děti a dvě a záleží mi na jejich budoucnosti. Starám se a mám strach. Ne z nemoci, ale co přijde pak.
@Chiquinquirá píše:
Jinak odpovím. Ano mám děti a dvě a záleží mi na jejich budoucnosti. Starám se a mám strach. Ne z nemoci, ale co přijde pak.
Ne, ale přesně tenhle typ diskuzí zmizí během pár dní. Tohle tady prostě nikdo číst nechce. Podle mě je i mimo pravidla vkládat video. Preber si to sama. Nabíháš si leda na hrábě, když tohle sem dáš.
@admin píše:
Zakladateľka a anonymný tulipán nie sú tá istá osoba.
Prosím, prestaňte sa navzájom urážať - inak budem musieť diskusiu zamknúť.Ďakujem za pochopenie,
Kristína
Prosím prosím zamknut..bez srandy, lebo toto nebude mat konca.. ![]()
@lucenka píše:
Tak tohle už je úplně mimo, protože to je mimo YouTube. To je akorát o stažení si nějakého viru do počítače/mobilu. Kdo ti za tohle platí?
Nikdo mi neplatí. Proč by mi měl za toto někdo platit? Nepoustejte když nechcete, nenutim vás. Váš počítač neumí zablokovat podezřelé stránky?
Buďte v klidu :
@Skaiqy píše:
Prosím prosím zamknut..bez srandy, lebo toto nebude mat konca..
Opravdu nebude, když tady reaguje mimo téma.
Takto se pleveli ve všech diskuzích a většina nereaguje k tématu. Proto, že jsou někteří jedinci hloupí, se musí uzavřít diskuzní téma?
@Skaiqy píše:
Prosím prosím zamknut..bez srandy, lebo toto nebude mat konca..
Nechápu, proč bys TY měla rozhodovat o uzamčení diskuse? Pokud ti dané téma vadí, můžeš odejít, chybět nebudeš ![]()
@Chiquinquirá jak vidíš, tak tady se slušné reakce nedočkáš, krom jedné uzivatelky, která video viděla, má nějaké věcné argumenty, abych na ně reagovala, musela bych se tím zabývat delší dobu. Reakce ostatních nebudu komentovat, proto jsem zvolila anonym, znám to jejich klofání, když už neví, kudy kam a dochází jim argumenty, začne jim vadit anonym, nebo tě budou lustrovat, jestli jsi těhotná, nebo matka ![]()
Kolik je tady anonymů, co uráží, jsou sprostí a kolik je tady chlapů, nebo puberťáků? Finále je volání po zamčení diskuse ![]()
![]()
@Chiquinquirá píše:
Promiňte, nepotřebuji si naladit americkou tv, mě bohatě stačí ta naše, nova, ČT a podobné. Všude je to stejné.
Zeptam se, viděl nebo viděla jste toto video od začátku do konce?
Jsi jak poškrábaná gramofonová deska… Pořád to samé, dokolečka, dokola, dokola, dokola, dokola, dokola…
![]()
Video jsem celé neshlédla, protože hned v první části paní vědkyně říká nesmysly, které sice znějí učeně, ale není to pravda.
Vakcíny mRNA fungují tak, že mRNA je ve vakcíně uložena do nanočástic. Po očkování tyto vstupují do buňky, kde se mRNA uvolní a podle informací z mRNA buňka vyrobí proteiny. Tyto proteiny pak stimulují vlastní imunitní systém, aby bojoval proti konkrétnímu viru. mRNA rozhodně nemá jak ovlivnit naší genetickou informaci, protože ta je zapsána v DNA, dvoušroubovici.
Dále zmiňovaná společnost Moderna je jedna z mnoha, která vyvíjí vakcínu. Gates tedy asi chce vyhladit jen část americké společnosti, protože konkrétně pro Evropu je nadějnější vakcína společnosti AstraZeneca.
O údajné vědkyni jsem moc informací nenašla, jen že je osteopat. Co je to osteopatie, např. zde:
https://www.sisyfos.cz/…0-osteopatie
Dále se koukat nebudu, protože již začátek je snůška polopravd.
A přijde mi skutečně zvláštní, proč stále trváš na tom, že diskutovat může jen ten, kdo shlédl celé video. Když stačí začátek na vyvrácení tvrzení, která se tam ozývají.
@dasajur píše:
Video jsem celé neshlédla, protože hned v první části paní vědkyně říká nesmysly, které sice znějí učeně, ale není to pravda.
Vakcíny mRNA fungují tak, že mRNA je ve vakcíně uložena do nanočástic. Po očkování tyto vstupují do buňky, kde se mRNA uvolní a podle informací z mRNA buňka vyrobí proteiny. Tyto proteiny pak stimulují vlastní imunitní systém, aby bojoval proti konkrétnímu viru. mRNA rozhodně nemá jak ovlivnit naší genetickou informaci, protože ta je zapsána v DNA, dvoušroubovici.Dále zmiňovaná společnost Moderna je jedna z mnoha, která vyvíjí vakcínu. Gates tedy asi chce vyhladit jen část americké společnosti, protože konkrétně pro Evropu je nadějnější vakcína společnosti AstraZeneca.
O údajné vědkyni jsem moc informací nenašla, jen že je osteopat. Co je to osteopatie, např. zde:
https://www.sisyfos.cz/…0-osteopatieDále se koukat nebudu, protože již začátek je snůška polopravd.
A přijde mi skutečně zvláštní, proč stále trváš na tom, že diskutovat může jen ten, kdo shlédl celé video. Když stačí začátek na vyvrácení tvrzení, která se tam ozývají.
Děkuji konečně někdo, kdo diskutuje na úrovni.
Děkuji za odkaz prostuduji.
Proč na tom trvám? Protože to jinak nemá cenu a smysl.
Když si představím film a kritici začnou film kritizovat jen podle úvodní znělky a konce, nemá jejich hodnocení žádnou váhu.
Vy jste to také neviděla, ale děkuji alespoň za slušnost. Zjevně máte nějaké zkušenosti ohledně vakcín.
Jen t, ak pro info, video, které nám vnucuje zakladatelka, koluje na internetu už minimálně půl roku a zatím ho nikdo nesmazal, takže ti, kteří chtějí vyhubit lidstvo pomocí nanorobotů vpravených do těla pod záminkou vakcinace, nejsou zas tak chytří a důslední… A kdo znáte film „Mars útočí“, berte na vědomí, že to není vymyšlená slátanina, ale je to natočeno podle reálu, jen se to tutlá… První vlnu Američané zvládli, ale druhá vlna útoku mimozemšťanů nás možná smete…
![]()
Nezbývá, než se modlit, aby byl tým SG1 z amerického přísně utajeného týmu „Hvězdná brána“ opět úspěšný a spasil nás před nadcházející katastrofou… Proto lidé poklekněte a modlete se, ve jménu Boha, Alláha, Jehovy, Harre Krišny a E. T za vaši spásu…
![]()
@bse.pedro píše:
Jsi jak poškrábaná gramofonová deska… Pořád to samé, dokolečka, dokola, dokola, dokola, dokola, dokola…![]()
Mohu říct o vás to samé. Dokola a dokola.
@Chiquinquirá píše:
To měj, protože obrovské zadlužení, omezení svobody (je otázka jestli se někdy obnoví cestování v rozsáhlé míře), další zábavné viry ať už umělé nebo přírodní. Stěhování národů, likvidace našeho způsobu života. EU neschopná konkurenceschopnosti restrikcemi likviduje sama sebe..
Ano, je třeba se budoucnosti obávat, na to nepotřebuješ nějaké video.
@Anonymní píše:
Nechápu, proč bys TY měla rozhodovat o uzamčení diskuse? Pokud ti dané téma vadí, můžeš odejít, chybět nebudeš
@Chiquinquirá jak vidíš, tak tady se slušné reakce nedočkáš, krom jedné uzivatelky, která video viděla, má nějaké věcné argumenty, abych na ně reagovala, musela bych se tím zabývat delší dobu. Reakce ostatních nebudu komentovat, proto jsem zvolila anonym, znám to jejich klofání, když už neví, kudy kam a dochází jim argumenty, začne jim vadit anonym, nebo tě budou lustrovat, jestli jsi těhotná, nebo matka
Kolik je tady anonymů, co uráží, jsou sprostí a kolik je tady chlapů, nebo puberťáků? Finále je volání po zamčení diskuse![]()
Ano měla jsem s tím počítat.
Já doufám že se obávám zbytečně. A že všichni ti co se posmivaji a uráží, že nakonec přece jen mají pravdu. Kéž by