Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Prof. Farnsworth píše:
Teď už chápu, že po většinu historie neměly ženy volební právo.Ženám, které předchozí větu chápou se omlouvám, na ně se výrok nevztahuje
Hitlera volily zejména nadšené ženy- – voličky, doslova jej žraly
se z něj mohly zbláznit
ono když to občas vidím, i venku…v realitě…no raději nic, je to někdy bída
@Chiquinquirá píše:
Jde vidět že absolutně nemáte páru o čem se tam mluví
o tom se nedá mít páru
podívala jsem se a je to natolik plné totálních nesmyslů, že se to nedá
jen mimořádně hloupý jedinec, nebo psychicky nemocný / paranoik / je tomuhle schopen věřit
proč? jsou tam naprosté nesmysly, vymyšlená slova, vymyšlené termíny které neexistují a zcela na koleně vymyšlené bláboly
tak hlavně at vám nehrábne, jinak si samozřejmě věřte čemu chcete, jen nečekejte od jiných že budou brát vážně totální nesmysly
@Chiquinquirá píše:
@Prof. Farnsworth takže neviděl, nechápu proč Teda vůbec reagujete
Buď v pohodě, tady spousta lidí nechápe celej systém. Ale o to horší bude probuzení
Video jsem neviděla, ale přijde mi lepší věřit čemukoli než tomu, že vlády celýho světa to s lidmi myslí dobře. To by to všude ve světe vypadalo o dost jinak.. V historii se to stále opakuje a lidé si stále myslí, že se musí podrobit, poslouchat a hlavně držet hubu a krok..A kdo vybočuje hned se na něho musí ukázat jakože je to magor, konspirátor a nevím co.. Tady to vidíš.. Ať si strčí svoje nálepky kam chcou a ty věř čemu chceš, nejlepší je předvídat a být připravený..
@Chiquinquirá video jsem viděla až do konce a obsahu věřím, má logiku. Očkovat se nenecháme nikdo z rodiny ani pod výhrůžkami. Tady moc názorů nezískáš, většina uživatelů hltá zprávy na nově a novinky.cz
A mimochodem, nechápu ty, co video neviděli, vidět nechtějí a musí vyjadřovat své názory. Názory na něco, co neviděli ![]()
@Borrealis píše:
o tom se nedá mít páru
podívala jsem se a je to natolik plné totálních nesmyslů, že se to nedájen mimořádně hloupý jedinec, nebo psychicky nemocný / paranoik / je tomuhle schopen věřit
proč? jsou tam naprosté nesmysly, vymyšlená slova, vymyšlené termíny které neexistují a zcela na koleně vymyšlené bláboly
tak hlavně at vám nehrábne, jinak si samozřejmě věřte čemu chcete, jen nečekejte od jiných že budou brát vážně totální nesmysly
Opravdu? Celou hodinu svého života jste obětovala a pořádně poslouchala?
Můžete mi zde prosím napsat pár vět které jsou podle vás bláboly? Jako příklad?
@Chiquinquirá píše:
Proč zde někdo vůbec reaguje aniž by to někdo viděl až dokonce?
Já žádala ty, kteří se na toto podívají aby NÁSLEDNĚ napsali svůj názor. Kdo se na to podívat nechce ať na můj dotaz vůbec nereaguje.
Protože ten, kdo umí kriticky myslet a dá si dvě a dvě dohromady, tomu dojde, že to je nesmysl. Jako z jakého důvodu by to dělali? Treba vláda. Aby lidstvo vymrelo? Aby ti, co přežijí, přestali utrácet a zavřeli se doma? Vždyť oni potřebují přesný opak. Víc lidí, víc daňových poplatníků, dynamičtější pohyb peněz, investice… A farmafirmy? Z finančního hlediska je pro ně lukrativnější žádná očkování nevyvíjet, protože to stoji stovky milionů, návratnost je nejistá a ještě riskují, že se jim tu nemoc podaří zlikvidovat. Lepší je pro ně vyvíjet a vyrábět léky. Vývoj tak stojí peníze, ale zas by je mohly vyrábět donekonečna. Mimochodem, můj muž je vědec ve fyzikalne-biologickem oboru, nezabývá se sice přímo kovidem, ale možnostmi detekce markeru různých nemoci a věř mi, že jim nikdo pusu nezavira.
@Anonymní píše:
A mimochodem, nechápu ty, co video neviděli, vidět nechtějí a musí vyjadřovat své názory. Názory na něco, co neviděli
Jako přesně o to mi jde, já nechci nikomu brát něčí názor a přesvědčovat ho o tom, že můj názor je správný.
Ale jen proto, že mám zle tušení, špatný pocit z toho všeho, jsem blázen, paranoik a magor. Jenom proto, že bych ráda vyslechla názory těch, kteří opravdu bedlivě budou celou hodinu video sledovat.
Nechápu mentalitu lidí, hned někoho odsoudit, urazit či zesměšnit.. Nevím co k tomu víc dodat..
@Hoa Mai píše:
Protože ten, kdo umí kriticky myslet a dá si dvě a dvě dohromady, tomu dojde, že to je nesmysl. Jako z jakého důvodu by to dělali? Treba vláda. Aby lidstvo vymrelo? Aby ti, co přežijí, přestali utrácet a zavřeli se doma? Vždyť oni potřebují přesný opak. Víc lidí, víc daňových poplatníků, dynamičtější pohyb peněz, investice… A farmafirmy? Z finančního hlediska je pro ně lukrativnější žádná očkování nevyvíjet, protože to stoji stovky milionů, návratnost je nejistá a ještě riskují, že se jim tu nemoc podaří zlikvidovat. Lepší je pro ně vyvíjet a vyrábět léky. Vývoj tak stojí peníze, ale zas by je mohly vyrábět donekonečna. Mimochodem, můj muž je vědec ve fyzikalne-biologickem oboru, nezabývá se sice přímo kovidem, ale možnostmi detekce markeru různých nemoci a věř mi, že jim nikdo pusu nezavira.
Až poté co video bedlivě uvidíte, reagujete, prosím, jinak to nemá smysl…
@Prof. Farnsworth píše:
Teď už chápu, že po většinu historie neměly ženy volební právo.Ženám, které předchozí větu chápou se omlouvám, na ně se výrok nevztahuje
Ale no no. Myslíš, že chlapi tomu nevěří? Měl bys slyšet například mé dva vysokoškolsky vzdělané švagry a ta moudra na toto téma, co z nich onehdá lezla. To video by podepsali a možná by si k němu ještě něco přidali.
@Anonymní píše:
A mimochodem, nechápu ty, co video neviděli, vidět nechtějí a musí vyjadřovat své názory. Názory na něco, co neviděli
Na vytvoření názoru stačí vidět co plácáš ty a tvé dvojče @Chiquinquirá …
![]()
@-Teri- píše:
Buď v pohodě, tady spousta lidí nechápe celej systém. Ale o to horší bude probuzeníVideo jsem neviděla, ale přijde mi lepší věřit čemukoli než tomu, že vlády celýho světa to s lidmi myslí dobře. To by to všude ve světe vypadalo o dost jinak.. V historii se to stále opakuje a lidé si stále myslí, že se musí podrobit, poslouchat a hlavně držet hubu a krok..A kdo vybočuje hned se na něho musí ukázat jakože je to magor, konspirátor a nevím co.. Tady to vidíš.. Ať si strčí svoje nálepky kam chcou a ty věř čemu chceš, nejlepší je předvídat a být připravený..
Jestlize lidé budou k tomu takto přistupovat zavírat oči a myslet si své, obavam se, že predvidavost a připravenost mi bude k ničemu.
@bse.pedro píše:
Na vytvoření názoru stačí vidět co plácáš ty a tvé dvojče @Chiquinquirá …![]()
Prosim pěkně neurazejte, neponizujte, pokud k tomuto nemáte co napsat k tématu, NEREAGUJTE…
@Chiquinquirá píše:
Prosim pěkně neurazejte, neponizujte, pokud k tomuto nemáte co napsat k tématu, NEREAGUJTE…
Neurážím, neponižuju, píšu svůj názor k tématu… A že ti hlasy v tvé hlavě našeptávají, že je negativní, to je tvůj problém…
![]()
@bse.pedro píše:
Na vytvoření názoru stačí vidět co plácáš ty a tvé dvojče @Chiquinquirá …![]()
Toto je tvůj názor, bravo ![]()