Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Bábrdl píše:To se jako dokážeš stresovat i tím, že bude očkovak elektronický?
a no tak vono… ![]()
pokud má někdo smrtelnou hrůzu z očkování
a zároven hluboce prožívá konspirační teorie o čipování a sledování pomocí elektr. zařízení
tak pro něj musí bejt elektronický očkovací průkaz přímým vyslancem Pekla a tím nejhorším, co se může člověku přihodit
@Chiquinquirá píše:
https://m.youtube.com/watch?…
To je fakt vyčerpávající. NIKDO nepopírá, že se většina lidí uzdraví. Potiz je v těch 3%, co potřebuji na JiP. To je moc velký nápor na jakýkoliv systém. Proto je třeba ten průchod viru populaci zpomalit.
Je to naprosto logické. Já prostě nechápu jak to může někdo nechapat
Jsou to jen jednoducha čísla.
Zkus si dát od tech konspiračních teorii na chvilku pohov a hledej na. youtube treba zajímavé kriminální případy. Na čas.
nota bene když se zkombinuje 3 procenta na JIP a k tomu úbytek zdravotníků, protože jsou sami nakaženi
v tom je hlavní prekérka vysoce nakažlivé nemoci
nakazí se jak pacienti, a to rychle, tak zdravotníci, a to rychle
a to vše současně
někteří to konstantně nejsou schopni pochopit, to je zajímavé
asi jedině kdyby to dávali na nějakém konspiračním webu jako přímý přenos, přísně tajný, nebo nevím… ![]()
@Borrealis píše:
a no tak vono…![]()
pokud má někdo smrtelnou hrůzu z očkování
a zároven hluboce prožívá konspirační teorie o čipování a sledování pomocí elektr. zařízení
tak pro něj musí bejt elektronický očkovací průkaz přímým vyslancem Pekla a tím nejhorším, co se může člověku přihodit
Když je člověk v nervech, jak ho ti ilumináti sledují, vždycky je tu aplikace Lidl Plus, která ti dohodi.ty nejlepší slevy
![]()
Každej blbej obchod může mít slevovou kartu elektronicky jako apku, a všichni jsou s tím v piho, protože slevy, ale doktor aby měl kartotéku na derovanych štítcích ![]()
no joooo
mám nejednoho co mi neuvedl ani kontaktní mejl na něj, ani telefon, ani nic, protože" to já nikdy nikam nedávám, ani u doktora "
pak, když je potřebujeme občas sehnat a kontaktovat je to olala
no tak je nesháníme a nekontaktujeme a pak se diví
Lidl je levnej. Ten může.
Očkování je spiknutí a světovláda. Je to jehlama, to se hned pozná že to je podezřelý.
Očkování nesmí.
@Borrealis píše:
@BábrdlLidl je levnej. Ten může.
Očkování je spiknutí a světovláda. Je to jehlama, to se hned pozná že to je podezřelý.
Očkování nesmí.
Je potřeba udělat to očkování v Lidlu, napsat do letáku, že je 30% sleva a uvidíš ty fronty.
@Prof. Farnsworth píše:
Je potřeba udělat to očkování v Lidlu, napsat do letáku, že je 30% sleva a uvidíš ty fronty.
Tak to je jediný řešení…
Ale podle mě s tím ilumináti už počítají, takže cajk.
@Borrealis píše:
@Bábrdlno joooo
mám nejednoho co mi neuvedl ani kontaktní mejl na něj, ani telefon, ani nic, protože" to já nikdy nikam nedávám, ani u doktora "
pak, když je potřebujeme občas sehnat a kontaktovat je to olala
no tak je nesháníme a nekontaktujeme a pak se diví
A co bys jako chtěla?
Vzdyt ty se jen staráš o její zdraví… Nabízíš mu snad slevu 15% na máslo, ha?
@Bábrdl píše:
Tak to je jediný řešení…
Ale podle mě s tím ilumináti už počítají, takže cajk.
Vrchní iluminát je Prymula. Na Vyšehradě měli tajnou schůzi a s šéfem moravských iluminátů Faltýnkem plánovali zotročení lidstva očkováním. Naštestí stateční reportéři Blesku za podpory proteinových tyčinek z Lidlu spiknutí odhalili.
@Prof. Farnsworth píše:
Vrchní iluminát je Prymula. Na Vyšehradě měli tajnou schůzi a s šéfem moravských iluminátů Faltýnkem plánovali zotročení lidstva očkováním. Naštestí stateční reportéři Blesku za podpory proteinových tyčinek z Lidlu spiknutí odhalili.
Jen aby to nebyli zednáři!
@Bábrdl píše:
A co bys jako chtěla?
Vzdyt ty se jen staráš o její zdraví… Nabízíš mu snad slevu 15% na máslo, ha?
hehehe dobrýýý díky
![]()
@Borrealis píše:
hehehe dobrýýý díky![]()
Ke každý návštěvě malý máslo zdarma a je plná čekárna ![]()
Milí zlatí, kdyby jste si pustili ono video, které bylo předmětem diskuze, zjistili byste, že až taková konspirace to nebyla
https://www. novinky. cz/zahranicni/evropa/clanek/tretina-slovenskych-ucitelu-povazuje-ockovani-za-pripravu-na-cipovani-lidi-40339892#seq_no=2&dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky. web. nexttoart&dop_req_id=NQGFqfwtS7d-202010211039&source=clanky-home