Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Chiquinquirá píše:
Milí zlatí, kdyby jste si pustili ono video, které bylo předmětem diskuze, zjistili byste, že až taková konspirace to nebylahttps://www. novinky. cz/zahranicni/evropa/clanek/tretina-slovenskych-ucitelu-povazuje-ockovani-za-pripravu-na-cipovani-lidi-40339892#seq_no=2&dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky. web. nexttoart&dop_req_id=NQGFqfwtS7d-202010211039&source=clanky-home
To že někdo očkování považuje za čipování, znamená jen to, že je hlupák a nic o čipování neví. Čipování lidí totiž nemá žádný smysl. Čip vám nedá žádné informace kromě identifikace, jenže na to stačí občanka. Stát používá mnohem lepší nástroje -kamerové systémy, mobilní telefon, internet.
@Josef44 uvidíme za pár let. Já se odmítám o tom s vámi dál bavit.
Je šílené, když založíte diskuzi a dozvíte se akorát, že máte navstivit psychiatrickou léčebnou a že jste vlastně pablb.
Nikdo není ochotný si napřed zjistit proč člověk zakládá diskuzi. Tj. Shlédnout video nebo přečíst článek. Ale hned začne útočit a urážet. Tohle je dnešní svět, tohle je povaha nás lidi. Někdo si myslí že jsem podplacena nebo něco takového. Nevím kdo je z nás větší paranoik.
Nevěřím oficiálním článkům, nevěřím médiím už kvůli té přehnané cenzuře. Nad tím by se člověk měl pozastavit. Proč se tyto témata centuruji, kde je svoboda slova? Základní listina práv a svobod?
Tohle jde všechno do kytek kvůli covidu? Lidé čekají jako ovečky na vakcínu jako na spásu lidstva? Na vakcínu, která není řádně otestována? Firmy se předhani kdo dřív?
Místo toho aby stát chránil rizikové skupiny, staré a nemocné např. Tím, že je zásobi respiratorama a vitamíny především C a D. Ale to ne, ono to totiž tolik nevynasi jako pochybné testování (které vám nic neřeknou) a ještě víc jako pochybná vakcína. Řekněte mi, může se rozumný občan nechat očkovat touto „rychlosračkou“?
@Chiquinquirá píše:
@Josef44 uvidíme za pár let. Já se odmítám o tom s vámi dál bavit.
Je šílené, když založíte diskuzi a dozvíte se akorát, že máte navstivit psychiatrickou léčebnou a že jste vlastně pablb.
Nikdo není ochotný si napřed zjistit proč člověk zakládá diskuzi. Tj. Shlédnout video nebo přečíst článek. Ale hned začne útočit a urážet. Tohle je dnešní svět, tohle je povaha nás lidi. Někdo si myslí že jsem podplacena nebo něco takového. Nevím kdo je z nás větší paranoik.
Nevěřím oficiálním článkům, nevěřím médiím už kvůli té přehnané cenzuře. Nad tím by se člověk měl pozastavit. Proč se tyto témata centuruji, kde je svoboda slova? Základní listina práv a svobod?
Tohle jde všechno do kytek kvůli covidu? Lidé čekají jako ovečky na vakcínu jako na spásu lidstva? Na vakcínu, která není řádně otestována? Firmy se předhani kdo dřív?
Místo toho aby stát chránil rizikové skupiny, staré a nemocné např. Tím, že je zásobi respiratorama a vitamíny především C a D. Ale to ne, ono to totiž tolik nevynasi jako pochybné testování (které vám nic neřeknou) a ještě víc jako pochybná vakcína. Řekněte mi, může se rozumný občan nechat očkovat touto „rychlosračkou“?
Diskuzi jsem necetla, jen k te vakcine. Nejdriv jsem byla pro, ale ted mam pochybnosti.
Bezne trva vyvoj vakciny 5-10-15 let, vyvoj teto vakciny trval 9 mesicu. Jde o novy typ vakciny RNA, ktera modifikuje nasi DNA. Je to experiment, nikdy predtim nebyl tento typ vakciny komercializovanej. Nekteri odbornici upozornuji, ze nemuzeme vedet, jake muze mit vedlejsi ucinky.
Nekteri fr. europoslanci zadaji k nahlednuti kontrakt na nakup vakcin od Europske komise, protoze farmafirmy, ktere vakciny dodaji, pozaduji dopredu, aby nenesli odpovednost za nezadouci ucinky. Za to ma byt odpovednej stat, ktery vakciny koupi..
Kdyz to zhrnu: vakcina vyvinuta za 9 mesicu, experimentalni vakcina RNA, nevime jake muze mit vedlejsi ucinky a vyrobce vakciny se dopredu zbavuje odpovedonosti. Z toho vseho mi vychazi, ze se ockovat nenecham.
@My Melody píše:
Diskuzi jsem necetla, jen k te vakcine. Nejdriv jsem byla pro, ale ted mam pochybnosti.
Bezne trva vyvoj vakciny 5-10-15 let, vyvoj teto vakciny trval 9 mesicu. Jde o novy typ vakciny RNA, ktera modifikuje nasi DNA. Je to experiment, nikdy predtim nebyl tento typ vakciny komercializovanej. Nekteri odbornici upozornuji, ze nemuzeme vedet, jake muze mit vedlejsi ucinky.Nekteri fr. europoslanci zadaji k nahlednuti kontrakt na nakup vakcin od Europske komise, protoze farmafirmy, ktere vakciny dodaji, pozaduji dopredu, aby nenesli odpovednost za nezadouci ucinky. Za to ma byt odpovednej stat, ktery vakciny koupi..
Kdyz to zhrnu: vakcina vyvinuta za 9 mesicu, experimentalni vakcina RNA, nevime jake muze mit vedlejsi ucinky a vyrobce vakciny se dopredu zbavuje odpovedonosti. Z toho vseho mi vychazi, ze se ockovat nenecham.
Je velká otázka, jak dlouho budeme mít opravdu navybranou. Znemožnit neočkovanym normální život, nebude zas tak těžké.
@Popeladym píše:
Je velká otázka, jak dlouho budeme mít opravdu navybranou. Znemožnit neočkovanym normální život, nebude zas tak těžké.
Ano, cetla jsem, ze to nekde navrhuji udelat nepovinne - povinne. Clovek bude moct odmitnout, ale nemuze pak do restaurace, do divadla, do vlaku, do letadla.. proste neockovanej bude vyloucenej ze spolecnosti jak nejakej odpad. Pokud by tohle proslo, (v co porad doufam, ze takove sci-fi precejen neni mozny), pak nejde rict, ze zijeme ve svobodne spolecnosti, pak by to bylo velmi vazne ![]()
@My Melody píše:
Ano, cetla jsem, ze to nekde navrhuji udelat nepovinne - povinne. Clovek bude moct odmitnout, ale nemuze pak do restaurace, do divadla, do vlaku, do letadla.. proste neockovanej bude vyloucenej ze spolecnosti jak nejakej odpad. Pokud by tohle proslo, (v co porad doufam, ze takove sci-fi precejen neni mozny), pak nejde rict, ze zijeme ve svobodne spolecnosti, pak by to bylo velmi vazne
Já se obávám, že to možné je. Asi ne ze dne na den, ale postupně. Určité signály už jsou. Jde jednoduše o velké peníze.
Příspěvek upraven 19.11.20 v 17:45
Takto narychlo vyvinuté vakcíny, nemohou být dostatečně prověřené. I kdyby k tomu nakrásně byla dobrá vůle. Následky se pak mohou dostavit s tak velkým časovým odstupem, že souvislost nebude možné prokázat, bude snadné ji popřít.
A tohle přesně tohle bylo i ve videu které jsem na úvod posílala odkaz. Nikdo se na to nedodival a rovnou urážli. Přesně tohle popisují že záhadným způsobem bude rychle vyvinuta vakcína s téměř 100% účinnosti a přesně bylo řečeno že očkování lidé budou mít jisté výhody. Pak bude následovat přeockovani a potom co se bude dít raději nebudu ani popisovat. Budou umírat lidé do měsíce budou to svádět na kovid samozřejmě a nutit na očkování i ty kteří nechtějí.
Jde to hezky postupně přesně jako v tomto videu.
@Chiquinquirá píše:
Jestlize lidé budou k tomu takto přistupovat zavírat oči a myslet si své, obavam se, že predvidavost a připravenost mi bude k ničemu.
A na co jsi připravená?
Mimochodem žádná vakcinace nebude povinná, tak co řešíš? Buď si teda ve střehu a je to…
@Chiquinquirá píše:.
A tohle přesně tohle bylo i ve videu které jsem na úvod posílala odkaz. Nikdo se na to nedodival a rovnou urážli. Přesně tohle popisují že záhadným způsobem bude rychle vyvinuta vakcína s téměř 100% účinnosti a přesně bylo řečeno že očkování lidé budou mít jisté výhody. Pak bude následovat přeockovani a potom co se bude dít raději nebudu ani popisovat. Budou umírat lidé do měsíce budou to svádět na kovid samozřejmě a nutit na očkování i ty kteří nechtějí.
@Chiquinquirá píše:
Na to se nemusím dívat na žádná videa. Takto enormní tlak na očkování, vždy musí vzbudit podezření. Covid existuje. Nezlehčuji a respektuji! Jeho nebezpečnost, podle mého názoru, ale neodpovídá tomuto očko šílenství.
@Popeladym píše:
Já se obávám, že to možné je. Asi ne ze dne na den, ale postupně. Určité signály už jsou. Jde jednoduše o velké peníze.Příspěvek upraven 19.11.20 v 17:45
Pokud by vakcinu odmitlo znacne procento lidi, nemuzou je vsechny nutit tim, ze je budou ostrakizovat, nerizkovali by, ze jim treba pulka obyvatelstvi zustane zavrena doma, nebude moct cestovat do prace busem, vlakem, nepujde do restautace, na dovolenou, skrachovali by sluzby, atd. Pak by se treba pulka dala zaockovat a druha pulka by ockovana nebyla.
@Popeladym píše:
Takto narychlo vyvinuté vakcíny, nemohou být dostatečně prověřené. I kdyby k tomu nakrásně byla dobrá vůle. Následky se pak mohou dostavit s tak velkým časovým odstupem, že souvislost nebude možné prokázat, bude snadné ji popřít.
Ano. Jde o novy typ vakciny, experiment, vakcina RNA messenger. Slysela jsem v radiu virologa, genetika, ze proste nejde uhlidat, co to muze udelat v delsim casovem horizontu, ze nevime, jake muze mit vedlejsi ucinky. Odmitam delat ze sebe pokusneho kralika.
@My Melody Dost lidí má už takový strach, že ze si ještě rádi stoupnout do fronty.
@Chiquinquirá já bych se na něj ráda podívala, bohužel už ho sundali. Nejvíce mě baví lidi, kteří se ani nepodívali a melou nesmysly, hlavně mě štve to, že tyto typy lidí hned začnou toho druhého urážet a napadat jeho inteligenci, jev bohužel mega rozšířený v této době. Me zajímá všechno a rozhodně už několik let nejsem tak naivní, abych věřila, že politici to s námi myslí dobře, to by snad už měli chápat i ti, co sledují pouze Mass media. Takže jestli ho ještě někde najdeš, pošli prosím a já tu hodinu obětuji a dám vědět ![]()
Z ostatních si nic nedělej, ten kdo to ani neviděl a už to zavrhuje dělá vizitku sám sobě. Mimochodem povinné očkování (nebo takové, co povinné neni, ale jakmile si ho nedáš, bude ti znemožněn normální život) je velmi stará konspirační teorie a hele…jako mnoho dalších se nám děje před očima. Pá a hezky den
@Bábrdl píše:
To je fakt vyčerpávající. NIKDO nepopírá, že se většina lidí uzdraví. Potiz je v těch 3%, co potřebuji na JiP. To je moc velký nápor na jakýkoliv systém. Proto je třeba ten průchod viru populaci zpomalit.Je to naprosto logické. Já prostě nechápu jak to může někdo nechapat
Zkus si dát od tech konspiračních teorii na chvilku pohov a hledej na. youtube treba zajímavé kriminální případy. Na čas.Jsou to jen jednoducha čísla.
A proč je tedy ta nová polní nemocnice za x milionů prázdná? Dokonce na novinkách psali, že lůžka na JIP jsou obsažena lidmi, kteří potíže dávno nemají, ale nemohou se třeba vrátit zpět do domovů důchodců. Takže tak jednoduché to není…zkus číst a prohledat. Na utvoření názoru si vždy musíš vyslechnout dvě strany. Jakmile ti zloděj tvrdí, že nic neukradl, budeš mu asi věřit, dokud si nepromluvíš také s okradenym ![]()