Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nás bude posílat Dr. na utz. ve 20.týdnu do centra prentální diagnostiky. Tak snad nám prcka řádně prohlídnou ![]()
Mně ho bude dělat moje gynekoložka u sebe v ordinaci. moc nadšená z toho nejsem. raději bych šla někde kde mají moderní utz, ale doktorka mě nechce nikam poslat.
@Yamaha Ahoj já jsem objednána tam kde my dělali screening k mudr. Polákovi do Olomouce. Prý tam hlavně kontrolují srdíčko jak je vyvyvnuté. To mě říkal hned po screeningu, že si nás objedná i na ten 20 týden je to v ceně.
@Yamaha mě ho bude dělat můj doktor, akorát né ve své orginaici, ale na velkém ultrazvuku ( který je pro celou nemocnici).
Ahoj holky, chtěla jsem se taky zeptat jestli jste za screening v prvnim trimestru platili 1400kc. Nekde jsem cetla pokud vam da doktor doporucenku tak se nic neplati. Nevite jak to chodi? Diky
Ahoj holky,
mám problém. Mé těhotenství se zjistilo až ve 24+6tt. A nebyla jsem tedy na nějakých vyšetřeních předtím… Každý týden máme kontrolu u doktorky, dělá mi velký ultrazvuk, měří miminko, stav plodové vody. Ale chtěla bych se zeptat, může mít nějakou vývojovou vadu, třeba Downův syndrom, nebo prostě něco takového?? Bylo by to vidět i teď? Asi panikařím, ale mám strach ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
mám problém. Mé těhotenství se zjistilo až ve 24+6tt. A nebyla jsem tedy na nějakých vyšetřeních předtím… Každý týden máme kontrolu u doktorky, dělá mi velký ultrazvuk, měří miminko, stav plodové vody. Ale chtěla bych se zeptat, může mít nějakou vývojovou vadu, třeba Downův syndrom, nebo prostě něco takového?? Bylo by to vidět i teď? Asi panikařím, ale mám strach
klid.. bylo by to vidět i takhle pozdě.. Oni se zaměří na jakékoliv „odchylky“.. bude v pohodě ![]()
Vidět je leccos, ale vše ne.mit strach je běžné, prožívá to tak většina žen. Drzim palce ![]()
btw na těhotenství jsi přišla podle pohybů?
Ty brďo, tak to je super krátké těhotenství
nevědět, ze jsem těhotná, to si nedokážu představit (vim, ze je to mimo téma, pardon)
preju klidný závěr a zdravé dite. Plus teda rychle hojení
Mám ještě dotaz, jak tady píšete o velkém utz ve 20týdnu, tak to dělá kdo? Váš gynd, nebo se taky někam objednává?