Bez 1. screeningu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Yamaha
15.1.13 13:30

Mám ještě dotaz, jak tady píšete o velkém utz ve 20týdnu, tak to dělá kdo? Váš gynd, nebo se taky někam objednává? :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1134
15.1.13 13:56

Nás bude posílat Dr. na utz. ve 20.týdnu do centra prentální diagnostiky. Tak snad nám prcka řádně prohlídnou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
15.1.13 13:58

Mně ho bude dělat moje gynekoložka u sebe v ordinaci. moc nadšená z toho nejsem. raději bych šla někde kde mají moderní utz, ale doktorka mě nechce nikam poslat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
15.1.13 14:16

@Yamaha Ahoj já jsem objednána tam kde my dělali screening k mudr. Polákovi do Olomouce. Prý tam hlavně kontrolují srdíčko jak je vyvyvnuté. To mě říkal hned po screeningu, že si nás objedná i na ten 20 týden je to v ceně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
15.1.13 14:24

@Yamaha mě ho bude dělat můj doktor, akorát né ve své orginaici, ale na velkém ultrazvuku ( který je pro celou nemocnici).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.3.13 08:32

musi se platit za screening

Ahoj holky, chtěla jsem se taky zeptat jestli jste za screening v prvnim trimestru platili 1400kc. Nekde jsem cetla pokud vam da doktor doporucenku tak se nic neplati. Nevite jak to chodi? Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.6.14 18:08

Ahoj holky,
mám problém. Mé těhotenství se zjistilo až ve 24+6tt. A nebyla jsem tedy na nějakých vyšetřeních předtím… Každý týden máme kontrolu u doktorky, dělá mi velký ultrazvuk, měří miminko, stav plodové vody. Ale chtěla bych se zeptat, může mít nějakou vývojovou vadu, třeba Downův syndrom, nebo prostě něco takového?? Bylo by to vidět i teď? Asi panikařím, ale mám strach :,(

• Citovat
  • Upravit
72725
30.6.14 18:10
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
mám problém. Mé těhotenství se zjistilo až ve 24+6tt. A nebyla jsem tedy na nějakých vyšetřeních předtím… Každý týden máme kontrolu u doktorky, dělá mi velký ultrazvuk, měří miminko, stav plodové vody. Ale chtěla bych se zeptat, může mít nějakou vývojovou vadu, třeba Downův syndrom, nebo prostě něco takového?? Bylo by to vidět i teď? Asi panikařím, ale mám strach :,(

klid.. bylo by to vidět i takhle pozdě.. Oni se zaměří na jakékoliv „odchylky“.. bude v pohodě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
30.6.14 18:12

Vidět je leccos, ale vše ne.mit strach je běžné, prožívá to tak většina žen. Drzim palce :)
btw na těhotenství jsi přišla podle pohybů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.6.14 18:12

@martina.se tohle tak hrozně moc uklidní.. Děkuji! :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.6.14 19:04

@Saroya ne, podle doktorů :? ale za týden bude mrňousek venku..

• Citovat
  • Upravit
178
30.6.14 20:17

8o jak to, že bude venku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.6.14 20:24

@snazilka11 mám naplánovaný císařský řez ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.6.14 20:25

@snazilka11 neboj, už jsem ale dál, teď jsem 37+1 :D

• Citovat
  • Upravit
17629
30.6.14 21:11

Ty brďo, tak to je super krátké těhotenství 8o nevědět, ze jsem těhotná, to si nedokážu představit (vim, ze je to mimo téma, pardon)

preju klidný závěr a zdravé dite. Plus teda rychle hojení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky