Rána do břicha 25 tt

22
12.1.13 18:23

Rána do břicha 25.tt

DObrý den,

mám dotaz. Dneska jsem neodhadla rychlost zavírání dvěří a koule od dveří mi docela silně vrazila do břicha. Přesněji do oblasti u pravé kyčle. Pohyby jsem cítila, sice trochu slabé, ale cítila. Myslíte si, že se může něco stát? V oblasti kyčle by to neměl být takový problém, ale raději se ptám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
324
12.1.13 18:28

Myslím, že v oblasti kyčle by neměl být problém a pokud cítíš pohyby tak není co řešit, kdyby to bylo přímo do bříška pak bych měla strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
12.1.13 18:28

Jestli máš pochybnosti, raději zajeď na pohotovost. Lepší zbytečně… To ti poradí asi každý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
12.1.13 18:41

Raději jed na pohotovost :) budeš klidnějsí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
12.1.13 18:52

@petkaaa podla mna na pohotovst ist nemusis, babatko je dobre chranene plodovou vodou, skor byva problem pri zasiahnuti placenty, ale ta v oblasti „kycli“ skutocne nie je :D

ja som si minule tehotenstvo furt niecim trieskala do brucha, kedze som si nevedela zvyknut, ze potrebujem zrazu viac priestoru :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
12.1.13 18:59

Já se prastila klikou a to hodně v 7 měsíci, pohyby byly a vše jako obvykle, tak jsem to nehrotila, ale bála jsem se hodně. Měr si tlak, sleduj pohyby, bude to ok. Mimco je tam dobře chranene a ma tam teď ještě hodně místa na uhýbání :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
12.1.13 19:26

Já se bouchla do břicha a vytvořila se mi hematom…doktor říkal, že to mohlo být tím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
12.1.13 19:28

Snad to nebylo přímo do dělohy, tak bych byla v klidu. ALe jinak, četla jsem článek, že úder do břicha je v těhotenství mnohem nebezpečnější, než si lidi myslí. I docela malý může způsobit průšvih. Na druhou stranu, moje teta spadla v pátém měsíci asi ze čtyř metrů z terasy na zadek a dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
11.7.13 10:33

Ahoj holky, dneska se mi povedla super věc, napálila jsem to za chůze břichem do dveří, začínám 26tt…myslíte, že to může být OK? Mě spíš honěj černý myšlenky, jakože mám placentu vepředu, tak aby se s ní něco nestalo nebo tak :oops: praštila jsem se ale až v oblasti nad pupíkem… Já nevím, jak může být někdo takový střevo jako já :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35792
11.7.13 10:37

Pokud nekrvacis a hodne te bricho neboli, tak by to melo byt ok. Ja se o pupek uz mlatim snad vsude..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
11.7.13 10:37

@Reinka určitě jeď na pohotovost… Lepší zbytečně než pozdě… Miminka jsou v bříšku sice chráněna ale já bych určitě jela :palec: budes klidnější ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35792
11.7.13 10:38

Ja jsem asi krkavci matka, ale asi bych fakt nikam nejela, pokud by nic nebolelo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
11.7.13 10:41

No, na pohotovost se nedostanu. Mám tu ročního sviště a auto má manžel v práci :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
11.7.13 10:43

A není někdo kdo by te hodil autem? A tam ti pak chvíli prcka pohlídal? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
11.7.13 10:46

Já pro tyhle situace přemýšlím, jestli existuje taxi služba s dětskou sedačkou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí