Rána do břicha 25 tt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26833
11.7.13 10:48

@suricata tak sedačku máme doma, ta to všechno zavinila, protože jsem ji šla uklidit a nekoukala jsem na cestu :pocitac:

@Emmicka2012 není, nemáme tu nikoho :nevim: Ale zatím nic nebolí, spíš jen trochu bolelo jak jsem se lekla. Mimčo se hejbe, no tak snad to bude dobrý :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
11.7.13 10:50

Nejde o dítě, ale o placentu, a našla jsem zákon, že v taxi nemusí být sedačka http://www.blesktaxi.cz/sedacka.php, ale tu máš doma, tak bych pro klid duše zajela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
11.7.13 10:51

Já se ve 32tt praštila do břicha a ve 33. jsem zakrvácela a prej tam byl hematom, který se mohl tímto utvořit mi řekl doktor :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
11.7.13 10:54

Ach jo, no jdu si vlastně volat o výsledky cukrovky, tak se sestry rovnou asi zeptám :zed: Jedu si tam pro ně zítra…protože dnes nemám jak. A na taxi nemám ani floka, dneska se mi taková nehoda fakt nehodí :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
11.7.13 10:56

@Reinka držím palce, ať je všechno v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
11.7.13 11:24
@suricata píše:
Já pro tyhle situace přemýšlím, jestli existuje taxi služba s dětskou sedačkou :think:

To víš že jo, ve všech taxislužbách ti auto se sedačkou seženou. I řidiči mají děti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
11.7.13 11:25
@suricata píše:
Nejde o dítě, ale o placentu, a našla jsem zákon, že v taxi nemusí být sedačka http://www.blesktaxi.cz/sedacka.php, ale tu máš doma, tak bych pro klid duše zajela…

Musí, nemusí, já bych dítě bez sedačky nevezla nikdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
11.7.13 11:33

@araw to je bezva, asi si tu nějakého taxikáře najdu, ať nemusím případně bez sedačky :mrgreen: :mrgreen: taky si musím dát drobné bokem :lol: i když kdyby šlo o nějakou krizovku, tak bych si asi zavolala sanitku, vzali by do ní batole jako doprovod? doma by ho snad nenechali :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
11.7.13 11:35

Ja se nejak po 22tt. taky hodne bouchla do bricha… zapomnela jsem, ze mam tehu bricho a narazila jsem v nepozornosti nakupnim kosikem do palety, tak mi rukojet vrazila do bricha v rychlosti. Nejdriv jsem se lekla, ale nakonec vse ok. Mimco se hybalo… navic ja jsem dobre obalena tukovym obalem :lol: Tak pokud ucitis pohyby, nebudes krvacet, tak bych nikam nejezdila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
11.7.13 11:38

Já myslím že je miminko dost chráněný a musel by to být hodně velký náraz ale pokud chceš mít jistotu tak na pohotovost nebo ke své dr jeď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
11.7.13 12:05

Oni na pohotovosti té vždy tam nechají ikdyz nemáš žádný problém, každý úraz se musí pozorovat. Já už podepisovala reverz, když na me naskocila dcerka cca ve 20. Týdnu, jeli jsme na pohotovost, vše ok, ale nechtěli me už pustit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
11.7.13 12:07

@Lisasa tak to bych byla na pohotovosti po každým nákupu, manžel mi řekl, že jsem zralá na pár facek, že ani vozík neuridim:-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
11.7.13 12:10

@araw já jsem ročník 88 a pamatuju, že autpsedacku jsem nikdy neviděla. Seděla jsem normálně vzadu, nikdy jsem nebyla ani pripasana. Já bych dneska dítě taky nevezla bez sedačky, ale pokud je krize, tak se nedá nic dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
11.7.13 12:12

@MarieOVMUC tak malej po mně skáče pořád, asi mě moc vyplašilo to, že jsem si to udělala sama :oops:

@Lisasa s vozíkem se mi to už taky stalo :oops: :D

Tak snad to bude dobré. Už je to přes hodinu, nic nebolí, nekrvácím…ale vyděsilo mě to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
11.7.13 12:14

@Reinka no, mi se malá rozběhla a skočila oběma nohama na břicho, jak jsem ležela na zemí :-D už ma 12 kilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí