Bez dětí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12154
2.1.16 16:35

@loulek najdi si práci. Jsi normálně ubitá klasickým rodičovským stereotypem, podtrženým tím, že jsi pořád doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
2.1.16 16:39

Jelikož žiju v cizině, tak nemáme žádné hlídání, sice jo, chůva tu je, ale je drahá… miluju být sama :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11142
2.1.16 17:08

Mít každý den celé dopoledne jen pro sebe, tak sem šťastná jak blecha a prázdniny asi neřeším. Navíc bych asi šla do práce, ale to je každého věc, pokud to nepotřebujete finančně a Ty z toho nejsi na nervy, tak OK. Já si to nedovedu představit. Já jsem práci přerušila jen na šestinedělí, jinak dělám z domu a 2× týdně jdu do práce a tam si úžívám každou minutu:-). Ale upřímně, pořád je to takové jen na pár hodin, úplně zatím nevím, jak budu přijímat to, že malá bude třeba od 7 do 4 ve školce s někým cizím každý den, když budu v práci. Bohužel takových míst, kde by Vás nechali dělat z domu, není mnoho a mě už to taky končí:-(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
2.1.16 17:25
@radúna píše:
@loulek najdi si práci. Jsi normálně ubitá klasickým rodičovským stereotypem, podtrženým tím, že jsi pořád doma.

To můžu potvrdit, od té doby co chodím do práce si nejvíc psychicky odpočinu :mrgreen: :pankac: Dítě je vylítané ze školky a společné chvíle si pak víc užijeme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
2.1.16 18:12

bez dětí

Však si práci hledám a těším se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
2.1.16 19:32
@MUFICE píše:
To můžu potvrdit, od té doby co chodím do práce si nejvíc psychicky odpočinu :mrgreen: :pankac: Dítě je vylítané ze školky a společné chvíle si pak víc užijeme ;)

Přesně tak, já se docela styděla říkat po MD nahlas, že si chodím do práce odpočinout :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
3.1.16 11:09

Já malého budu dávat do jesliček od jeho cca 22 měsíců a pěkně alou do práce… a to mi šéf drží práci do 36 měsíců :D nemůžu to zkrátka vydržet, jsem aktivní ženská a nemůžu si představit, že bych byla doma další roky.. některé jsou na mateřské přes 10 let třeba. Čímž samozřejmě nechci říct, že je na tom něco špatného, to vůbec, každému vyhovuje něco jiného… já jsem doma od června 2014 a leze mi to na mozek…
Navíc malý se musí učit německy, vůbec není zvyklý na děti, takže je to plus i pro něj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí