Akordy ke kytaře nebo noty k této písničce?

28294
28.12.15 21:02

Akordy ke kytare nebo noty k teto pisnicce?

Podívejte se na YouTube na toto video:

http://youtu.be/uenwlIOgVLo

Decka se zblaznily do tehle pisnicky, ja jsem notovy analfabet, zvladnu zakladni akordy ke kytare, ale nemam je, umite je nekdo k tomu napsat?

Dik moc! Nebo blbe hledam a nekdo umi lip a najde…;-)

Rada bych si to s nima zahrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4471
28.12.15 21:18

@suvik hehe…já mám nástroje u malé v pokojíčku tak to teď z hlavy nedám (a manžel má super program na psaní not, ale má pc mimo provoz..) ale jestli vydržíš do rána, tak ti na to napíšu akordy…jen počítej s tím, že se základními akordy na kytaru nevystačíš…jen zběžně jsem to poslechla, a obávám se, že tam budou nějaké „barečka“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
28.12.15 21:39

Ahoj, ja vubec nespecham. Barecka jako taky nejaky dam. Ale neumim si to napsat a uz vubec ne treba transponovat atd. Mam nulovy hudebni vzdelani. A noty taky neumim, ale to by mi nekdo pak na klavesy prehral a ja se to naucim.

Dik moc za cokoliv!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
28.12.15 21:49

No..našla jsem si virtuální piano na netu tak aspoň takový hrubý náčrt akordů (ale dalo by se to určitě ještě „vytunit“) :lol:
/ :F/C/F/C/F/Fis zmenšený (šlo by ošidit jako D)/G/Ami : /
/ :C/G/F/C/B/C/F/G: /(Tady hodně přemýšlím nad nahrazením Es duru místo posledního F a dodělat to jinak…ale musím na to mrknout pak u něčeho normálního..takhle si vyťukávat na online klavíře nejsem moc zvyklá :lol:

Příspěvek upraven 28.12.15 v 21:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
28.12.15 21:50

@suvik já taky neumím noty..teda umím je napsat a rozluštit, ale neumím hrát z listu z toho si nic nedělej..jo a napsala jsem to v té tónině, v jaké je originál.. ;) s tím že jsem se ale vyprdla na nějaké mezihry a tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
28.12.15 22:22

Ja mam stejne rozladenou kytaru a ted uz ji nebudu vytahovat, zitra ale jedu k nasim a tatka si koupil novou, tak zkusim na ni. Dikes!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
29.12.15 07:06

@suvik je, no to je senzacni pisnicka, diky za link.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
29.12.15 08:09

Pudlo hlavne je to pohadka z hvezdarny a tim jak je to udelany, to bavilo uz i Jonase. Coz je supr, ze jsme mohli jit vsichni spolu. Ja jejich nadseni z pisnicky sdilim, poustime si to tu furt dokola. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí