Jste rády bez dětí?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
326
2.1.16 14:43

Jste rády bez dětí?

Milé mamky mám tři děti ve věku 16 12 4,5 roku. Většinu času jsem s nimi jen já a přítel je většinou v práci. Hlídání moc nemám. Vím že to není asi správné ale strašně ráda jedu bez nich třeba autobusem nebo na kávu cokoliv bez nich. Už ted se těším jak vyrostou a já budu dělat věci které s nimi nejdou. Nedávno jsem dokončila jeden kurz některé holky na ty svoje děti myslely volaly jim. Já jsem to měla naprosto jinak pokud nikdo nevolal z domu a nic po mě nechtěl tak já jsem se neozývala jako by ani neexistovaly. Asi to není správné ale myslím si že je to proto že jsem s nimi pořád. Nějak si to jinak užívám když jsem sama. Je to u nás blázinec říkám si zoo syn 12 let dceru stále nějak dráždí aby řvala zároven ji má rád a hlídá ji. Zkrátka celý den mě přijde že musím mít i oči na zádech. Dcera ráda vytahuje hračky celý den chodím a uklízím je a to ještě přijde přítel a řekne že mám nepořádek. Ráno vstanu a už se těším na večer kdy vydechnou protože chodí spát velmi pozdě 10 11 večer a já nemám žádný čas pro sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
SAJ
17073
2.1.16 15:02

Jo! Miluju chvíle bez svých robátek, přestože je mám ráda, občas bych z nich nejraději nadělala kupu trpaslíků. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3973
2.1.16 15:15
@SAJ píše:
Jo! Miluju chvíle bez svých robátek, přestože je mám ráda, občas bych z nich nejraději nadělala kupu trpaslíků. :mrgreen:
:mrgreen:
Taky miluji své děti, ale jak zakladatelka píše, užívám si, když manžel hlídá a já jdu se psem :-) teď chci chodit plavat,2× týdně 1,5 hodiny.To bude balzam na nervy :-) Ale myslet na ně budu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
2.1.16 15:15
@SAJ píše:
Jo! Miluju chvíle bez svých robátek, přestože je mám ráda, občas bych z nich nejraději nadělala kupu trpaslíků. :mrgreen:

Neblázni bylo by jich víc :D

K dotazu ano miluju chvíle bez dětí. Svoje děti zbožňuju, ale tím, že jsem se stala mámou jsem nepřestala být člověkem, tudíž si užívám chvíle, kdy jsem bez dětí, byť se jedná o blbý nákup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
2.1.16 15:18

Mám jen jedno vlastní (12,5) a v práci 28 cizích…ANO, miluju, když jsem SAMA… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3973
2.1.16 15:21
@SIMONA1234 píše:
Mám jen jedno vlastní (12,5) a v práci 28 cizích…ANO, miluju, když jsem SAMA… :mrgreen: :mrgreen:

Tak to naprosto chápu :-) já ucitelky v MS obdivuji, kolikrát přijdu pro syna a tam jeden přes druhého křičí. Ja bych to nevydržela ani týden. A to sem hlídala v koutku, ale tam kdyz bylo najednou 13 děti, tak byli Vánoce :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
2.1.16 15:33
@lleennttiillkkaa píše:
Neblázni bylo by jich víc :D

Ano, přesně to mně nakonec vždycky zadrží ruku. :-D

Holky, myslela jsem, že vzteklé batole je peklo, ale puberta, to je ještě vyšší level.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
2.1.16 15:36
@Martina.N78 píše: :mrgreen:
Taky miluji své děti, ale jak zakladatelka píše, užívám si, když manžel hlídá a já jdu se psem :-) teď chci chodit plavat,2× týdně 1,5 hodiny.To bude balzam na nervy :-) Ale myslet na ně budu.

Taky chodím několikrát týdně plavat, nasadím sluchátka, pustím muziku a jedu své dva kilometry. Perfektní relax.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12880
2.1.16 15:39

Jo, jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
2.1.16 15:48

@SAJ a zmenila se Ti nejak postava..nebo zhubla jsi?
Jinak k tematu..rada si odpocinu…ale netesim se na to az mi deti odrostou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
2.1.16 15:59

Mam jednu 10m. dceru a miluju chvile kdy ju vecer 20hod. ulozim a ja mam klid.. :kytka: takze s trema detma mas na svuj klid uplne stejny pravo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
2.1.16 16:07

@loulek
ježkovy oči, to snad píšeš o mně!

říkám vždycky, že se mi s tou naší zoo nechce ani nikam chodit… před vánoci jsem měla několik pochůzek, potřebovala jsem já k doktorovi, pak postupně děti ke svým doktorům a já jsem z toho byla totálně vyčerpaná.
hlídání nemáme, nemám je komu dát ani na 5 minut, za celý dlouhý rok se od nich nemůžu hnout.
jakmile se mladší probudí po odpoledním spánku, já se těším až budou večer spát.

sama jsem nikde nebyla ani nepamatuju, za rok 2015 jsem byla jednou jedinkrát v kině, na pozdější projekci až oba spali (aby muž nemusel sám je dávat spát). neuvěřitelné, ale NIC jiného jsem neměla, žádný výlet sama, žádná kultura, NIC! ani u zubaře jsem nebyla sama :roll: :roll:

chlapovi závidím i ty cesty autem do práce, panebože, on si pustí rádio a může poslouchat rádio, to je SEN. já v autě vždy řvoucí děcka nebo neustálé otázky (nevím co je vlastně horší).

prostě mě to taky ubíjí!

uff, to jsem si odfoukla!
jsou to ale moje zlatíčka, jsou úžasní a miluju je :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
2.1.16 16:11

@JayLee
ani tě rači necituju, protože to jsem ani neměla číst co píšeš 8o 8o 8o 8o
ach jo… my s mužem už dohromady neexistujeme, střídáme se u děcek (aby jeden z nás mohl vařit, uklízet, prát, dělat dřevo, sekat zahradu atd. atd. atd.), společně není možné nic dělat… závidím ti takový servis od babičky, promiň, až z toho zelenám
no, ještě že večer děcka spí, aspoň to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
2.1.16 16:47
@budi píše:
@loulek
ježkovy oči, to snad píšeš o mně!

říkám vždycky, že se mi s tou naší zoo nechce ani nikam chodit… před vánoci jsem měla několik pochůzek, potřebovala jsem já k doktorovi, pak postupně děti ke svým doktorům a já jsem z toho byla totálně vyčerpaná.
hlídání nemáme, nemám je komu dát ani na 5 minut, za celý dlouhý rok se od nich nemůžu hnout.
jakmile se mladší probudí po odpoledním spánku, já se těším až budou večer spát.

sama jsem nikde nebyla ani nepamatuju, za rok 2015 jsem byla jednou jedinkrát v kině, na pozdější projekci až oba spali (aby muž nemusel sám je dávat spát). neuvěřitelné, ale NIC jiného jsem neměla, žádný výlet sama, žádná kultura, NIC! ani u zubaře jsem nebyla sama :roll: :roll:

chlapovi závidím i ty cesty autem do práce, panebože, on si pustí rádio a může poslouchat rádio, to je SEN. já v autě vždy řvoucí děcka nebo neustálé otázky (nevím co je vlastně horší).

prostě mě to taky ubíjí!

uff, to jsem si odfoukla!
jsou to ale moje zlatíčka, jsou úžasní a miluju je :srdce: :srdce:

Tyjo, máš můj obdiv :kytka: Mně by za chvilku hráblo a asi bych utekla. Potřebuju hodně osobního prostoru a být pořád s dětmi by mě asi ubilo.

• Citovat
  • Upravit
5453
2.1.16 16:49

Ano! Jsem bez nich ráda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat