Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lucad77 píše: Více
Mně taky ne.. A reakce zakladatelky na to, že se 24 hodin neozval, a vůbec to, jak o tom píše, přemýšlí, mi přijde hodně přes čáru. Kdybych si být jím přečetla diskuzi, asi bych jí dala sbohem. Prostě byl grogy, nenapsal, a co? Pravidelně se vídají, psa nebo děti spolu nemají, vše je ok.. Pokud ona něco „vyžaduje“, tak mu to musí narovinu říct.
@lucad77 píše: Více
však ano, nemá potřebu, tedy ji až tak nežere…pak je otázkou, zda si ona nemá najít někoho, komu bude stát za to, aby ji alespon jednou za den napsal, nebo ji alespon odepsal na sms ![]()
@Anonymní píše: Více
Co nikdo nepsal? Ja tu diskuzi cetla a presne na ni reaguju.
@Cizinka 999 píše: Více
však v pořádku
já po 15letech když mi manžel napíše hezkou sms si na něj za ten den čas na odpověd udělám
ale tak, každý co jeho jest, ne? vám to tak vyhovuje, zakladatelce ne a o tom to je. Jí to nemusí vyhovovat…
@Lojzísek píše: Více
Vždyť ano takhle je to v pořádku… ale pokud by nekomunikoval opakovaně víc dní, tak by to pro mne v pořádku nebylo
.
@Cizinka 999 píše: Více
a ty ne?
snad každý to bere podle sebe, ne? já, ty, zakladatelka…
@Keyllah píše: Více
Ne neberu, beru v uvahu ze každý to mame jinak a zaklad je komunikace.
@Anonymní píše: Více
Ale to se přeci nestalo, ne? Tak proč takhle vyšiluješ?
Kdyby se to opakovalo, klidně bych mu řekla, že je pro mne tohle spojení důležité, když se osobně nevidíme, atd. atd.
Přesně tak. Chci být ve vztahu s někým s kým nám spolu bude dobře. A pokud někdo nemá potřebu být aspoň jednou denně ve spojení tak v tom vztahu spokojená nebudu a pak to může být kamarád… nic víc.