Několik měsíců se pravidelně scházíme, teď se 24 hod neozval

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
13.12.25 19:22
@Lucy75 píše: Více
:srdce: :srdce: :srdce: jo to naprosto chápu… nesnažíš se tak táhni no a pak bud táhne nebo se začne snažit :kytka: já teda nejsem tak od rány, ale uvnitř mne je to přesně takhle :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
109780
13.12.25 19:22
@j.a.n.i1 píše: Více

Je to její vnímání…vůbec to neznamená, že je jediné správné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25563
13.12.25 19:26
@Anonymní píše: Více

já JO, hele, mně už o nic nešlo, pro mne hlavní děti - ty jsem už měla..
takže jsem chtěla i v 47 buď VŠE nebo NIC, žádné novodobé kraviny jako KSV a podobné vztahy, co by mi nikdy nestačily a jen ublížily… díky bohu se mi po roce velkého snažení podařilo HO najít..
ale je mi jasné, že už nikdy se to nestane…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109780
13.12.25 19:27

Přesně tak, to ale funguje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
13.12.25 19:32

Rozumím.
No uvidíš.
Každopádně myslím, že to tak nějak člověk vyciti, jestli je to ono…
Já se takhle párkrát snažila přemoct svůj šestý smysl a marně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25563
13.12.25 19:36

@Venetia no však jo, však jí to píšu…pokud někomu něco hodně vadí, nebo něco hodně chce a potřebuje ( a je úplně jedno, zda je to komunikace, nebo kolo nebo lyže, nebo hory, nebo práce, nebo osobní svoboda, nebo hokej, nebo hospoda) - prostě někdo na něčem trvá, tak to musí říct a mluvit o tom… já to řekla a nakonec se mi to vyplatilo ;) napoprvé ani napodruhé to nebylo, však víš..
lidi se mají najít podle toho, jak k sobě sedí… například mého tátu kulaka a vinaře seznámili v osmdesátkách kolegové, páč měli v jiném městě stejně šílenou vinařku a stavařku, navíc se shodli i v šeření… jim se podařilo utvořit dokonalý pár :srdce: já bych s ním nebyla ani minutu, ani s cyklistou ani s hokejistou…
a pak najdeš milovníka moře, šnorchlingu, lítání a zeleniny a skleníku a zvířat a stane se to samé :srdce: je to o lidech, musí se ti lidi prostě NAJÍT :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.12.25 19:37

Ano to chci taky, aby mi psal, protože chce. Proto o tom, že bych ten vztah kuli tomu mohla ukončit neví. Do ničeho ho netlačím ani nemá žádné pokyny. Jediné co jsem udělala, že jsem mu dala najevo, že mne jeho každodenní zprávy těší a naznačila že bez komunikace být nechci. Buď bude komunikovat nebo nebude. Já ho rozhodně nebudu nutit, ale rozhodně v tom ani nebudu pokud se v tom nebudu cítit dobře.

• Citovat
  • Upravit
109780
13.12.25 19:39

Chápu..ale já to tak nemám…spíše nastavuji zrcadlo…a z toho poznám, jak si stojím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22569
13.12.25 20:13

Tohle je ale strasny🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.12.25 20:15
@Kockazvysocan píše: Více

Ale mne to opravdu vždycky potěší i když jsem v práci a nemám prostor reagovat tak stejně to zahřeje u srdce, že na mne myslí :nevim:

• Citovat
  • Upravit
22569

Tak to ma byt. My si s manzelem piseme v podstate porad, ale dobrovolne. Sam rika, ze si s exmanzelkou nepsali vubec, ale se mnou chce. Ja to mam a mela s exmanzelem podobne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2871

Jasně, ale jestli on není typ na denní psaní, tak pro něj to nucení bude :nevim: Nemusí to mít absolutně nic společného s tím, do jaké míry o tebe stojí. Prostě to tak má. Já taky nemám potřebu psát denně zprávy „hezký den…dobré ráno…dobrou noc…jak se máš, co děláš“ a ani to nevyžaduju od druhých. To ale neznamená, že mi na nich nezáleží a budu se trápit, že na mě nikdo nemyslí, když mi denně necinkne zpráva. On to může mít stejně. Jako důvod k rozchodu mi to připadá neskutečně malicherné, ale jestli ty to k životu potřebuješ, tak by to měl vědět a zařídit se podle toho. Z toho, jak jsi mu to naznačila ty, nemá žádnou šanci to pochopit. Z toho, že máš radost z jeho zprávy vůbec neplyne, že když ti nebude denně psát, dáš mu kopačky. Jestli chceš, aby ti psal dobrovolně a on na to není, tak to se prostě neslučuje.

Příspěvek upraven 13.12.25 v 20:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22569
13.12.25 20:18

Strasny je to, ze mu tohle pises. Na jednu stranu chces, aby ti vypisoval, protoze chce sam a na druhou takovahle manipulace. :nevim: Tohle bych mu rekla osobne a pri vhodne prilezitosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22569
13.12.25 20:20

I tobe krasny advent a presne tak, trvalo to, ale vyplatilo se :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...