Několik měsíců se pravidelně scházíme, teď se 24 hod neozval

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
14.12.25 08:54
@Anonymní píše: Více

Jako jedna sms za den je obojek? :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
6720
14.12.25 09:06
@Kockazvysocan píše: Více

Vztah je aj o citovej zavislosti! Normalny vztah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5032
14.12.25 09:07

Klasická ženská…

Hnus myšlení :D

Nelíbí se mi to a vidím to na konec vztahu…ale nevím co mám dělat a když zavolá tak mu to asi neřeknu…ale už mám semínko pochybnosti zasazené a opustím jo jakmile se ukáže někdo zajímavý.

Holky…bože…stačí mluvit. Upřímně…ale ono to nejde, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22569
14.12.25 09:20

Takze se asi nemylim, kdyz si myslim, ze vim, kdo jses.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.12.25 09:32

Kdo jsem?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.12.25 09:35
@Justin Case píše: Více

8o tak lidé se rozchází když nejsou ve vztahu spokojení… jestli narážíš na tu tvoji slečnu, která je zoufalá, protože s ní odmítáš bydlet, ale nedokáže tě opustit a radši žije tak jak jí nevyhovuje, než aby si našla vyhovujícího partnera… tak nevím proč. Každý je jiný. Ještě tu chybí tvoje nekonečné příběhy jak jsi nejlepší protože nemáš instagram :zed:

• Citovat
  • Upravit
5032
14.12.25 09:53

Líbí se mi jak vás trápí, že jste ovečka s instagram natolik, že vás trápí lidé bez něho:D ne každý jde s proudem a jsou lidé, kteří si žijí vlastní život nehledá na zbytek společnosti ;) howhg :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6720
14.12.25 09:56
@Lucy75 píše: Více

Tak @Kockazvysocan priznala, ze by zasterku strachu pouzila na zakrytie vlastnej potreby byt v kontakte…
A mat dennodenne strach o niekoho, len co vykroci z dvier, su uzkosti. To nie je nic normalne. Tak sa nesnazte zakladatelke nieco vmanipulovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
14.12.25 10:06

ne, neposilas. Posilas je s narokem a ocekavanim, ze odpovi. Opravdu je neposilas abys poprala hezky den a myslela na neho. Protoze to bys neresila, ze neodpovedel, a nesmirovala, jestli si to precetl. Jsi vnitrne nejista stihacka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
14.12.25 10:07

ale jsi. jsi pasivne agresivni nutici typ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.12.25 10:11
@samadoma666 píše: Více

Když bych chtěla odpověď, poslala bych otázku… špatně sis to vyložila. A k té komunikaci. Člověk který by se mnou neměl potřebu být denně v kontaktu by nemohl být můj partner :nevim:.

• Citovat
  • Upravit
22569
14.12.25 10:19
@Mkmkz píše: Více

Tak pozor, ja jsem psala, neni na miste ze sebe delat stihacku hned pri prvnim “nedorozumeni”. A zrovna ja jsem clovek, co resi veci na rovinu a primo. A ano, kdyz jsem na neco zvykla a najednou je to jinak, zarazi me to a ano mam obavy. Ale u zakladatelky jde jen o sobeckost a jajismus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13510
14.12.25 10:19

Nechala ses uhnat?? Tak asi jo, kořist ulovena, úkol splněn. Možná zjistil, že nejsi až taková princezna. Anebo to má prostě jinak a dennodenní kontakt nepotřebuje nebo ne s tebou.
Ale na to, že se necháváš uhnat, tak jsi možná vybíravá… Máš pravdu v tom, že by člověk neměl moc slevovat ze svých nároků… Ale zároveň by měl zvážit i svoje možnosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22569
14.12.25 10:22

Na 99% jsi ra, co ji chybi intimita a nevi, jak to resit. Ta, co se nedavno seznamila s motorkarem a ta, co ji nikdo nevyhovuje pro vztah, protoze nebude hned tak s nekym.
Hodila bych sem odkaz na diskusi, ale nema to smysl, kdyz si ji celou promazala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6720
14.12.25 10:23

Ja si vobec nemyslim, ze to je sebeckost.
Podla mna to je uplne pomylene.
Vnimam to ako potrebu. Ty tie svoje potreby zastieras. Hras sa na drsniacku, ale aj tak si zabezpecujes svoje, aj ked taktom, ci ako to v tomto pripade nazyvas. Poznam ta uz nejaky piatok.
Potreby nepredstavuju nic zle. Su to jednoducho potreby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí