Bez moji pomocí nekaka

15
23.1.22 13:23

Bez moji pomocí nekaka

Zdravím holky mám 10 týdenního chlapecka od porodnice nemohl kakat jen s rourkou. Stolici má ale ideální.. Byla jsem sním i na oteopatii měl hodně stažené bříško.. Rourku už jsme skoro odbourali ale proste kaka jen s mojí pomocí.. Když začne plakat vím že chce kadit ale nejde mu to rozbalím ho trošku mu roztahnu prdku a hned to z něj jde ale jinak to nedá musím mu tu prdku prostě trošku roztáhnout a pak už to vytlačí sám. Máte někdo zkušenost? Potřebuje jen povyrust nebo by mohl mít zúženej konečník? Diky 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
23.1.22 13:37

@Tynuse808 je to celkem normální, s věkem se to upraví :think:. Cvič mu s nožičkami, dávej víc na bříško atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
845
23.1.22 13:56

Naše ditko kakalo na 90% pouze s rourkou až do 5mesicu..bude mu rok a chodí na hrnec, takže se neboj nějakého “navyku” a podobných kecu..pokud to potřebuje, dopřála bych mu to.. ve finále to “kontrolovaný” kakani bylo fajn oproti kamarádkám, co se jim dítě ze….. všude🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
23.1.22 14:05

Mně malý kakal do 3 měsíců jenom na přebalováku s rozepnutou plínou a nožičky jsme mu držela u bříška. Pak jednoho dne začal kakat do plínky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6116
23.1.22 16:45

Na rozdíl od té rourky (a že ono to střevo častým používáním umí zlenivět, ne, že ne) je to, co popisuješ, docela přirozené a nevidím v tom problém. Při přebalení bych ho podržela nad umyvadlem/kyblíkem/čímkoliv, ať se vyprázdní, je to fajn i jako prevence plynů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí