Bezkontaktní teploměr

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
26
29.1.11 13:41

bezkontaktní teploměr

ahoj všem…ráda bych se s někým poradila.Chtěla bych koupit bezdotykový teploměr,ale dát kolem 2000 se mi zdá moc.Našla jsem asi tři varianty za přijatelné ceny a jen bych se zeptala,jestli náhodou někdo z vás nemá zrovna s těmito teploměrama zkušenost?

1. Medisana FTN Comfort
  2. Microlife NC100

3)DT 8806 (na www.gme.cz)
Ještě se mi líbil dotykový na čelo od firmy Miniland.
Prosím vás,než koupíme,pokud někdo může přiložit doporučení nebo naopak,budu moc ráda.Díky… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11502
29.1.11 13:52

Ahoj, tak já s nima zkušenost nemám, ale ráda se připojím k reakcím, taky jsem už o něm uvažovala a ty hříšný prachy se mi za něj opravdu dávat nechce a myslím, že jsem pokukovala po tom druhym, přece jen 6stovek už je přijatelnější cena a klasickej nebo digitální je naprd, protože (mám thermoval rapid) měří docela s velkym rozdílem blbě, takže jsem si u sebe naměřila i podchlazení, jen jsem blbá, že jsem si nevzala účtenku, abych ho reklamovala :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
29.1.11 13:57

http://www.nakupka.cz/…sni-a-celni/
mě se líbí tento, ale také nemám zkušenost…ráda si nechám poradit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
29.1.11 13:59
Pettulle píše:
Ahoj, tak já s nima zkušenost nemám, ale ráda se připojím k reakcím, taky jsem už o něm uvažovala a ty hříšný prachy se mi za něj opravdu dávat nechce a myslím, že jsem pokukovala po tom druhym, přece jen 6stovek už je přijatelnější cena a klasickej nebo digitální je naprd, protože (mám thermoval rapid) měří docela s velkym rozdílem blbě, takže jsem si u sebe naměřila i podchlazení, jen jsem blbá, že jsem si nevzala účtenku, abych ho reklamovala :zed:

to dělají všechny digitály, nevyreklamují to. Nestihnou se za těch 5 sekund ohřát. Je třeba strčit do zadku, počkat 10 sekund, pak teprve zapnout a čwkat na pípnuti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
29.1.11 14:22

Nevím,ale právě myslím na tefal jsem nečetla moc dobré hodnocení…no uvidíme,snad nám někdo poradí,kdo má zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
29.1.11 14:30

máme medisana ten první.měří i teplotu v místnosti.Ještě jsme teplotu neměli tak nevím.Já teda měla zatím jen zvýšenou a to jsem i na sobě pociťovala tak snad tak špatný není.Ale ty digitální člověk musí brát s rezervou,nejlepší jsou rťutový :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
29.1.11 14:50
Pettulle píše:
Ahoj, tak já s nima zkušenost nemám, ale ráda se připojím k reakcím, taky jsem už o něm uvažovala a ty hříšný prachy se mi za něj opravdu dávat nechce a myslím, že jsem pokukovala po tom druhym, přece jen 6stovek už je přijatelnější cena a klasickej nebo digitální je naprd, protože (mám thermoval rapid) měří docela s velkym rozdílem blbě, takže jsem si u sebe naměřila i podchlazení, jen jsem blbá, že jsem si nevzala účtenku, abych ho reklamovala :zed:

Nedělej si iluze, tyhle bezdotykové neměří o nic přesněji. Mám i ušní zn Scala a nadšená z něj dvakrát nejsem, stejně radši přeměřuji klasickým rtuťovým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
29.1.11 15:12
Alpaka píše:
Pettulle píše:
to dělají všechny digitály, nevyreklamují to. Nestihnou se za těch 5 sekund ohřát. Je třeba strčit do zadku, počkat 10 sekund, pak teprve zapnout a čwkat na pípnuti.

mam figl, teplomer dat pod pazi a nezapinat , po chvili se ohreje spicka, pak zapnout a meri perfekt
bezdotykove jsem mela dva a na prdlacku, ani jeden nemeril co mel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16743
29.1.11 15:40

J8 o bezdotykovém taky přemýšlím, ale taky nevím jak jsou přesný. ALe u doktorky s tím měří, ale to spíš pro orientaci a proto že je to rychlí než že by to potřebovali měřit přesně
Já mám digitální a prvně měřím sebe, tím se to ohřeje a zrychlí se další měření kdy už měřím děti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
29.1.11 16:11

Nedoporučuji - měří pěkně šejdrem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
29.1.11 16:23

Já zrovna koupila u nás v lékárně DOTORY, je to čelní teploměr, měří 3 vteřiny a zatím měřil dobře, stál 634,–- :zed:
Ale malému normální pod paži nestrčím, je to s ním neustálý boj, a já bych musela být chobotnice… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.1.11 17:11

mam ten druhy microlife. Jsem spokojena. Kdyz se drzis presne navodu, zmeri dobre, ja ho ocenuju, kdyz maly spi a kdyz chci zmerit teplotu vzduchu. A snad jednou jsem merila mliko ve flasce, ale to jen ze zvedavosti 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
29.1.11 19:36

ahoj holky,
tak my domá bezdotykový nemáme…ale byli jsme už dvakrát v nemocnici a několikrát se pohádala se sestrou…vždy mu naměřila teplotu,nosím si sebou do nemocnice i svůj a podle mého teplotu neměl a podle rtuťového na zadeček od nich co půjčujou taky neměl…Já bych tomu nevěřila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
29.1.11 20:49

mam infra teplomer Thermofocus a jsem naprosto spokojena.Jen je to bohuzel jina cenova kategorie..
Ted jsme byli nemocni vsichni a merila jsem porad a hlavne v noci obe deti i sebe nekolikrat za sebou,jen namirim a hned vim,nebudim..Meri dobre,nekolikrat jsem premerovala rtutovym(sebe i starsiho),i digital do zadecku u deti-je to stejna namerena teplota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
29.1.11 23:43

Já mám taky ten Mirolife, stál mě asi 800,– a jsem s ním moc spokojená. Zkoušeli jsme s mužem měřit teplotu Microlifem, pak 2digitálními a nakonec klasickým rtuťákem a odchylky byly max. 0,2st., což si myslím je OK. Hlavně nemusím bojovat s malým, přijdu, posvítím a vím…takže za mě jasné ano pro Microlife! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí