Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
ahoj všem…ráda bych se s někým poradila.Chtěla bych koupit bezdotykový teploměr,ale dát kolem 2000 se mi zdá moc.Našla jsem asi tři varianty za přijatelné ceny a jen bych se zeptala,jestli náhodou někdo z vás nemá zrovna s těmito teploměrama zkušenost?
3)DT 8806 (na www.gme.cz)
Ještě se mi líbil dotykový na čelo od firmy Miniland.
Prosím vás,než koupíme,pokud někdo může přiložit doporučení nebo naopak,budu moc ráda.Díky… ![]()
Ahoj, tak já s nima zkušenost nemám, ale ráda se připojím k reakcím, taky jsem už o něm uvažovala a ty hříšný prachy se mi za něj opravdu dávat nechce a myslím, že jsem pokukovala po tom druhym, přece jen 6stovek už je přijatelnější cena a klasickej nebo digitální je naprd, protože (mám thermoval rapid) měří docela s velkym rozdílem blbě, takže jsem si u sebe naměřila i podchlazení, jen jsem blbá, že jsem si nevzala účtenku, abych ho reklamovala ![]()
http://www.nakupka.cz/…sni-a-celni/
mě se líbí tento, ale také nemám zkušenost…ráda si nechám poradit
Pettulle píše:
Ahoj, tak já s nima zkušenost nemám, ale ráda se připojím k reakcím, taky jsem už o něm uvažovala a ty hříšný prachy se mi za něj opravdu dávat nechce a myslím, že jsem pokukovala po tom druhym, přece jen 6stovek už je přijatelnější cena a klasickej nebo digitální je naprd, protože (mám thermoval rapid) měří docela s velkym rozdílem blbě, takže jsem si u sebe naměřila i podchlazení, jen jsem blbá, že jsem si nevzala účtenku, abych ho reklamovala
to dělají všechny digitály, nevyreklamují to. Nestihnou se za těch 5 sekund ohřát. Je třeba strčit do zadku, počkat 10 sekund, pak teprve zapnout a čwkat na pípnuti.
Nevím,ale právě myslím na tefal jsem nečetla moc dobré hodnocení…no uvidíme,snad nám někdo poradí,kdo má zkušenosti.
máme medisana ten první.měří i teplotu v místnosti.Ještě jsme teplotu neměli tak nevím.Já teda měla zatím jen zvýšenou a to jsem i na sobě pociťovala tak snad tak špatný není.Ale ty digitální člověk musí brát s rezervou,nejlepší jsou rťutový ![]()
Pettulle píše:
Ahoj, tak já s nima zkušenost nemám, ale ráda se připojím k reakcím, taky jsem už o něm uvažovala a ty hříšný prachy se mi za něj opravdu dávat nechce a myslím, že jsem pokukovala po tom druhym, přece jen 6stovek už je přijatelnější cena a klasickej nebo digitální je naprd, protože (mám thermoval rapid) měří docela s velkym rozdílem blbě, takže jsem si u sebe naměřila i podchlazení, jen jsem blbá, že jsem si nevzala účtenku, abych ho reklamovala
Nedělej si iluze, tyhle bezdotykové neměří o nic přesněji. Mám i ušní zn Scala a nadšená z něj dvakrát nejsem, stejně radši přeměřuji klasickým rtuťovým.
Alpaka píše:Pettulle píše:to dělají všechny digitály, nevyreklamují to. Nestihnou se za těch 5 sekund ohřát. Je třeba strčit do zadku, počkat 10 sekund, pak teprve zapnout a čwkat na pípnuti.
mam figl, teplomer dat pod pazi a nezapinat , po chvili se ohreje spicka, pak zapnout a meri perfekt
bezdotykove jsem mela dva a na prdlacku, ani jeden nemeril co mel
J8 o bezdotykovém taky přemýšlím, ale taky nevím jak jsou přesný. ALe u doktorky s tím měří, ale to spíš pro orientaci a proto že je to rychlí než že by to potřebovali měřit přesně
Já mám digitální a prvně měřím sebe, tím se to ohřeje a zrychlí se další měření kdy už měřím děti
Já zrovna koupila u nás v lékárně DOTORY, je to čelní teploměr, měří 3 vteřiny a zatím měřil dobře, stál 634,–- ![]()
Ale malému normální pod paži nestrčím, je to s ním neustálý boj, a já bych musela být chobotnice… ![]()
mam ten druhy microlife. Jsem spokojena. Kdyz se drzis presne navodu, zmeri dobre, ja ho ocenuju, kdyz maly spi a kdyz chci zmerit teplotu vzduchu. A snad jednou jsem merila mliko ve flasce, ale to jen ze zvedavosti ![]()
ahoj holky,
tak my domá bezdotykový nemáme…ale byli jsme už dvakrát v nemocnici a několikrát se pohádala se sestrou…vždy mu naměřila teplotu,nosím si sebou do nemocnice i svůj a podle mého teplotu neměl a podle rtuťového na zadeček od nich co půjčujou taky neměl…Já bych tomu nevěřila.
mam infra teplomer Thermofocus a jsem naprosto spokojena.Jen je to bohuzel jina cenova kategorie..
Ted jsme byli nemocni vsichni a merila jsem porad a hlavne v noci obe deti i sebe nekolikrat za sebou,jen namirim a hned vim,nebudim..Meri dobre,nekolikrat jsem premerovala rtutovym(sebe i starsiho),i digital do zadecku u deti-je to stejna namerena teplota.
Já mám taky ten Mirolife, stál mě asi 800,– a jsem s ním moc spokojená. Zkoušeli jsme s mužem měřit teplotu Microlifem, pak 2digitálními a nakonec klasickým rtuťákem a odchylky byly max. 0,2st., což si myslím je OK. Hlavně nemusím bojovat s malým, přijdu, posvítím a vím…takže za mě jasné ano pro Microlife! ![]()