Odsávačka nosních hlenů

83
25.1.11 08:40

Odsavačka nosnich hlenu

Ahoj prosim vas o radu syn ma rymu ma 6 měs. tak potrebuju elektrickou odsavačku hlenu mohli byste mi prosim doporučit nejakou a popripadě nějake netovi stranky kde bych to mohla objednat predem děkuju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17180
25.1.11 08:50

nevím jestli elektrickou myslíš takovou tu na batetrie, ale pokud ano tak rozhodně nedoporučuju. Měla jsem jednu koupenou, protože často cestujeme a ne vždy je k dispozici vysavač. Ale nikdy jsem s ní nic neodsála. Za to tou na vysavač jsem toho vždycky vysála hodně. Takže za mě rozhodně tu na vysavač a v připadě cestování řešit dál - my si nakonec půjčovali vysavač i na dovolené v penziou a žádný problém jsme s tím neměli, až na to že na nás majitel koukal trošku nedůvěřivě :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18584
25.1.11 08:53

Ahojik, super odsávačka je tady http://www.nextik.cz/…aterie-.html . Je na baterie, tichounká, takže se dítě neleká a jsou tam nástavce na nosánek podle stáří dítěte. Krásně odsává.

Na vysavač nedoporučuji, miminka z toho mívají dost šoky, jak dělá vysavač kravál.. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
25.1.11 08:55

ljubočko my na rýmu také trpíme a nejvíc odsaješ tou na vysavač je prostě super nemůžeme vynachválit :palec: :palec: tady jsem ji našla nejlevněji : http://www.detatko.eu/…-2-Ergonomic …

• Citovat
  • Upravit
andrejka87
25.1.11 08:56
miru29 píše:
Ahojik, super odsávačka je tady http://www.nextik.cz/…aterie-.html . Je na baterie, tichounká, takže se dítě neleká a jsou tam nástavce na nosánek podle stáří dítěte. Krásně odsává.Na vysavač nedoporučuji, miminka z toho mívají dost šoky, jak dělá vysavač kravál.. :-(
šoky???? 8-o moje děti u zvuku vysavače spí…nebo milujou fén,kolikrát odsávám nosík když spí a ani zapnutí vysavače je nevzbudí a ani jsem neslašela že nějaké miminko má z toho šoky teda :think:
  • Citovat
  • Upravit
219
25.1.11 08:57

U malé jsem do půl roku odsávala i ve spánku a nevzbudilo ji nic.
Taky jsem přemýšlela o odsávačce na baterky, ale spousta známých a kritik mě odradili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18584
25.1.11 08:58

Tak to máš super :) To ti závidím :) Já měla možnost u více dětí vidět bohužel pořádné hysteráky právě díky vysavači a fakt to nebylo příjemný ani pro mě, natož pro maminku dítěte..v neposlední řadě pro dítě..

Zajímaly by mě ty kritiky, sama jsem jí s kámoškou zkoušela a paráda, funkčí, odsála co měla… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
25.1.11 09:05

odsávačka na baterie není příliš účinná-dle kamarádky.
lepší na vysavač a dcera z vysavače rozhodně šoky nemá. Ztlumím výkon na minimum a je to hned.
Odsávačku na vysavač si můžeš udělat i doma. Jen koupit odsavačku „ústní“ za cca 20,–
Vzít klobouček od spreje, aby byl širší než ústí do hadice vysavače.Do kloboučku udělat dírku a jím protáhnout hadičku odsávačky, kterou bysis jinak dala do úst.
Přesný návod najdeš na mimibazaru :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
25.1.11 09:07
Kac píše:
lepší na vysavač a dcera z vysavače rozhodně šoky nemá. Ztlumím výkon na minimum a je to hned.
Odsávačku na vysavač si můžeš udělat i doma. Jen koupit odsavačku „ústní“ za cca 20,–
Vzít klobouček od spreje, aby byl širší než ústí do hadice vysavače.Do kloboučku udělat dírku a jím protáhnout hadičku odsávačky, kterou bysis jinak dala do úst.
Přesný návod najdeš na mimibazaru :wink:

Kac a to já bych zas neriskovala,mě moje děti stojí za to abych koupila originál odsávačku za 3kila toť můj názor :palec: ,prostě i když je psané že nic nehrozí je to domácí výroba kterou použiju tak akorát sama na sebe ne na děti :nevim:

• Citovat
  • Upravit
219
25.1.11 09:13
andrejka87 píše:
Kac píše:
Přesný návod najdeš na mimibazaru :wink:
Kac a to já bych zas neriskovala,mě moje děti stojí za to abych koupila originál odsávačku za 3kila toť můj názor :palec: ,prostě i když je psané že nic nehrozí je to domácí výroba kterou použiju tak akorát sama na sebe ne na děti :nevim:

taky tak.
po domácku udělaná odsávačka ve mně nevzbuzuje důvěru. Odsát určitě odsaje, v nouzi jistě poslouží, ale dle mě není bezpečná, jako ta, která k tomu účelem slouží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
25.1.11 09:25

holky a proč ne? vždyt princip je stejný? ach ten marketing!

Andrejko „tobě tvoje děti stojí za to“ ??? ehm ehm. važ slova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
25.1.11 09:32
harpyje píše:
holky a proč ne? vždyt princip je stejný? ach ten marketing!Andrejko „tobě tvoje děti stojí za to“ ??? ehm ehm. važ slova

ať přemýšlím jak přemýšlím co je na této větě špatného? samozřejmě jsem nemyslela že by Kac za to děti třeba nestály,koukám že tady se bere jako útok opravdu cokoli musím se smát :lol: …nebylo to myšleno zle harpyje(super nick žeby seděl? :lol: :lol: :lol: :lol: ?–vtip)

• Citovat
  • Upravit
10848
25.1.11 09:40

ta věta je opravdu útočná - jako útok se tu nebere cokoli, řekla bych.

zkus se vžít do toho, že by přesně tuto větu někdo použil v reakci na tvůj příspěvek… je to celkem zbytečné. Bez ohledu na to, že se zrovna tentokirát třeba Kač nedotkneš.

PS: harpyje je nádherný pták, má krásný oči :wink:
V mytologickém smyslu má přezdívka zřejmě nesedí, třeba se o tom ještě přesvědčíš v nějaké další diskuzi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
25.1.11 09:42
harpyje píše:
holky a proč ne? vždyt princip je stejný? ach ten marketing!Andrejko „tobě tvoje děti stojí za to“ ??? ehm ehm. važ slova

princip ano, ale odsávačka k vysavači určená je vyvinutá tak, že redukuje podtlak z vysavače. To asi ta po domácku nemá.
Je to čistě tvoje věc, já bych do toho nešla a 300 mi za to stojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
25.1.11 10:38

Jedině odsávačku na vysavač ! :palec: Nic jiného rýmu takhle pořádně nevysaje. Používát to již u druhého dítěte. Díky ní jsem u kluků zachránila možné záněty středního ucha !!! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí