Odsávačka nosních hlenů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7576
25.1.11 10:42

Mám klasickou hadičkovou do pusy a odsávala skvěle. Nastříkat do nosíku mořskou vodu Stérimar tuším, pak odsávat (ORL mě to učila - stejnoměrně sát a přitom hýbat koncovkou v nosíku a jako poťupávat, aby se neporanila sliznice) a pak Nasivin pro danou věkovou skupinu. Malá měla do 4dnů po rýmě. Vysavače a fénu se nebojí až teď, když má 10měs. A ta hadičková obyč šla použít i v noci, aniž malou příliš vzbudila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
25.1.11 10:45

Tak za mě musim doporučit odsávačku na vysavač. Malej se vysaveče nebojí i kolikrát při něm usnul, ale jak mu jdu vysát nos tak to se mu nelíbí, protože ho pevně držím, abych se mu do toho nosíku dostala a mohla odsát. Kluk je na nos háklivej. Je to ale rychlé a učinné. Teť zrovna bojujem s rýmou a nemůžu na ní dát dopustit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
25.1.11 10:55
lumáťa píše:
Jedině odsávačku na vysavač ! :palec: Nic jiného rýmu takhle pořádně nevysaje. Používát to již u druhého dítěte. Díky ní jsem u kluků zachránila možné záněty středního ucha !!! :-D

souhlasím, jedině na vysavaš, je perfektná, Dcera trpí rýmama od narození a hned první týden mi doktorka tuhle doporučila. U tak malého nosíku se ale člověk bojí a tak jsem zkoušela i tu obyčejnou. To byla chyba. není tak silná a dcera byla tak zahleněná, že se málem udusila. Odsavačku jsem jí „píchla“ do nosu, a nádobka byla úplně plná. tenkrát to byl strašný šok. dcera najednou mohla mnohem lépe dýchat. dneska 15.měs a jak už je na to zvyklá, tak si sama rýmu odsává a je to sranda koukat na ní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
25.1.11 11:06

Já mám teda doma takovou tu obyčejnou a dobrý,funguje i na druhé dítko,myslým,že náká elektrická je docela zbytečná.Vždyt kolikrát to použiješ a obyčejný nejsou špatný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3153
25.1.11 11:10

Ahoj, tak já můžu doporučit odsávačku na vysavač. Jsme sní úúúplně spokojení, protože je fakt super :potlesk: .
Měli jsme rýmu 17 dní po narození a doporučila mě ji doktorka. Říkala že je šetrnější jak ta obyčejná, že ta bere menší silou.
Představa odsávačky na vysavač mě prvně hrozila :roll: , ale nic lepšího podle mě není. Všě vytáhne a je to rychlý a né jak u obyč, že se člověk nafuněl, vytáhl mín a ještě se bál kam hadička zajede.
Elektrickou jsem nikdy neměla tak posoudit nemůžu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
25.1.11 11:34

holky a vy co máte na vysavač,to máte asi sáčkové,že.nebo i bezsáčkové s filtry?my máme bezsáčkový a při představě že ty hleny jsou všude :roll: tak uvažuju zda koupit nějaký levný vysavač úplně obyč jen na toto :nevim: zatím máme hadičkovou ale malí ji nenávidí :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
25.1.11 11:41

Ajko .. ale ty sople nejdou do vysavače … ale do „instrumentu“ té odsávačky … nevím jak to napsat … pak to lehce vypláchneš teplou-horkou vodou z kohoutku …

My máme na vysavač a spokojenost … i teď když to dcerce nejde vysmrkat, tak si to sama odsaje … je jasný, že měla období když to blokovala, tak jsem musela na ni lehnout … lepší, než aby byla usoplená a vlezlo jí to kdoví kam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
25.1.11 11:56

Ajko - tak jak to napsala Katka, je tam taková nádobka do které ty soplíky odtékají, pak se to jednoduše vymyje teplou vodou, takže je úplně jedno jaký vysavač máš:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
25.1.11 12:15

Odsavačka na vysavač byla nejlepší investice! Bez ní ani ránu.
O elektrické jsem nikdy neslyšela :oops:
Ale musím přiznat, že hysteráky se u nás konají, to zas jo. Pro mě je ale lepší čistej nosík dítěte.
Ale že by mé děti měly šoky z toho, že slyší vysavač? Obě moc dobře rozeznají (6m, 3r), jestli je zakleknu a budu vysávat nos nebo jestli je na řadě koberec.
Navíc, díky odsavačce na vysavač se Maty naučil celkem rychle smrkat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
25.1.11 12:18
Ajka a Domi píše:
holky a vy co máte na vysavač,to máte asi sáčkové,že.nebo i bezsáčkové s filtry?my máme bezsáčkový a při představě že ty hleny jsou všude :roll: tak uvažuju zda koupit nějaký levný vysavač úplně obyč jen na toto :nevim: zatím máme hadičkovou ale malí ji nenávidí :cry:

Tos mě docela pobavila, že hleny jdou skrz hadici až do vysavače :-D Koukni se zde:

http://www.pupikcl.cz/…-na-vysavac/

Vysaje to rýmu až z dutin a ochráníš tím děťátko před záněty středího ucha, záněty dutin…i zadní rýmu s tím vysaješ, takže miminko může krásně dýchat. Když odsávám rýmu, napřed 30s toho teče málo, ale jak to tahá až z dutin, tak po minutě je odsavačka plná ! To ničím jiným prostě odsát nejde. Úžasný vynález ! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
25.1.11 12:27
miru29 píše:
Ahojik, super odsávačka je tady http://www.nextik.cz/…aterie-.html . Je na baterie, tichounká, takže se dítě neleká a jsou tam nástavce na nosánek podle stáří dítěte. Krásně odsává.Na vysavač nedoporučuji, miminka z toho mívají dost šoky, jak dělá vysavač kravál.. :-(

Tak to je přesně ta, kterou jsem nikdy nic neodsála a že jsme si s rýmami užily své. Vysavač jednoznačně vede. Malá z něj nikdy šoky neměla, spíš jí vadilo to že jí držím. Ale dobrovolně si chodila pro odsávačku lehla a až když jsem jí chytla tak začala ječet. :mrgreen: Ale to ječí i když jí kapu do očí apod. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
26.1.11 08:46

Holky asi jsem pako,já myslela že to jde do toho vysavače :lol: tak dík za info,taky ji koupíme.malí jsou ted nemocní,tak to hned využijem.akorát malá se asi bát bude,vysavač moc nemusí,ale prvně to testnu na starším aby viděla že t nic nedělá.
díkes :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6095
24.9.11 19:46

Holky, tak taky pujdu do te na vysavac, ale nez ji koupim, mam tu manualni, jak hluboko do nosanku se to muze strcit, ja se bojim a skoro nestricim a proto asi ani nic nevysaju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
4.10.11 14:49

Odsavacka

Ahoj, rada bych odsavacku s pripojenim na vysavac, ale nevim pro kterou se rozhodnout… zda Nosatko a nebo Baby-Vac. Mohla bych se zeptat na vase zkusenosti? Moc dekuji. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6095
4.10.11 21:24
Bessinka píše:
Ahoj, rada bych odsavacku s pripojenim na vysavac, ale nevim pro kterou se rozhodnout… zda Nosatko a nebo Baby-Vac. Mohla bych se zeptat na vase zkusenosti? Moc dekuji. :wink:

kamaradka ma baby-vac a maximalne je spokojena… ja mam jen manualni a pak od kamosky tu elektrickou (kterou dost kritizuji), ale zatim jsem nepouzivala, kdyz vidim nudli, snazim se ji vyndat vsemozne jen ne odsavackou:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí